![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3221 (permalink) | ||
|
A folosit cineva iBuilder cu windows si i-a mers? Superb programul, iti pune aplicatiile din installer direct pe iphone fara net wifi, prin netul din comp... Hai baietzi, vreau idei!
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #3222 (permalink) | ||
|
eu am avut mici probleme cu semnalul azi iar bateria tine din ce in ce mai putin iPhone Widgets List http://iphonewidgetlist.com/
__________________ Ajuta un copil nevoias Forturile, bateriile, tunelurile din Bucuresti si din jurul sau. Expeditie? VAND Canon EOS400D si Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro VAND Passat 1.9TDI Last edited by Jigodie; 11-05-2008 at 00:19.. | |||
|
| | #3224 (permalink) | ||
| aveul pai iBuilder este pentru a crea custom firmaware, deja cu aplicatiile instalate iPhone-ul "expira" (in UE sau USA) imediat dupa prima luna daca nu faci un contract cu AT&T sau alte retele oficiale. Eu am fost cu iPhone in Baneasa la service Apple (iStyle) si nici nu a vrut sa se uite la iPhonel :|
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #3227 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 |
sorry oameni buni,dar ma "freaca" niste intrebari.sunt vechi,dar nimeni nu m-a putu ajuta pina acum : 1.) cum vad fisierele de tip : doc,pdf,excell? cu ce program mi se permite vizionarea unor astfel de fisiere........... 2.) cu ce program pot sa filmez? Multumesc. | ||
|
| | #3228 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara |
__________________ photo gallery | ||
|
| | #3229 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
Incearca Docs , e super usor de folosit . | ||
|
| | #3230 (permalink) | ||
| Quote:
Dar se pare ca si la mine a inceput sa apara mai des problema. Ma suna lumea in disperare si imi spun ca nu sunt disponibil. Deja s-a intamplat de 3 ori intr-o zi. Odata chiar am vazut la telefon cum scria in loc de RO Vodafone>>No service. Cred ca asta e problema>>>raman fara semnal la telefon. Are tot felul de aplicatii, nebunii dar cand nu functioneaza ca telefon deja incepi sa intri la banuieli. Mai are careva problema asta???
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #3232 (permalink) | ||
|
si eu am avut problema asta. L-am scos din buzunar si afisa NO SERVICE!
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #3234 (permalink) | ||
culmea, al meu are un semnal mai bun decat precedentul (un k800). plin peste tot. am orange, ce-i drept! o sa-l tin sub observatie!
|
| | #3235 (permalink) | ||
|
Salut, sunt nou pe aici si vreau sa aflu niste chestii despre iPhone: 1. De unde pot cumpara unul la un pret bun (nou+garantie) sau mai bine de unde v-ati luat voi? 2. Care e faza cu versiunile, firmware-u? trebuie sa pui firmware sau update spart pe el? 3. Merge in toate retelele la noi? 4. Daca il iau nou de la noi, merge "out of the box" sau trebuie sa-l duc la decodat? Vreau sa achizitionez unul saptamana asta si astept parerile si sfaturile voastre! *PS m-am pus sa rasfoiesc posturile anterioare dar nu am prea avut rabdare sa le citesc pe toate, asa ca va rog nu va suparati pe mine
__________________ A.K.A. Mellandriel | |||
|
| | #3236 (permalink) | ||
1. de la "baietii" care se ocupa cu asa ceva. vezi care ti se pare mai serios. nefiind oficial introdus pe piata din romania nu exista magazin care sa il vanda legal (si ca atare sa ai o garantie valabila) 2. aproape toti acum le vand cu 1.1.4 si gata deblocate, deci n-ai batai de cap cu asta 3. da, mai putin zapp, lesne de inteles de ce ![]() 4.daca-l iei de la sus-numitii da merge out of the box, daca ai pe cineva in state sa ti-l trimita ti-l poti deocda singur in 5 minute! nu-i inginerie prea mare!
|
| | #3237 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2008 | Parerea mea
Parerea mea este ca multi 'neautorizati' nu ar trebuii sa faca update la tot felul de dispozitive, telefoane, etc. doar de dragul ca e la moda sa ai ultimul timp de firmware. E adevarat ca noile softuri aduc imbunatatiri, fix-uri si optiuni noi dar eu zic ca nimeni nu ar trebuii sa se arunce in aceasta problema sa faca update si dupa aceea sa ramana cu iphone-ul blocat. Am un prieten si-a cumparat un iPhone de 16 GB de pe http://forum.computergames.ro. L-a luat foarte ieftin si beneficiaza de suport din partea celor de la http://forum.computergames.ro. I s-a spus clar sa nu faca update la telefon deoarece se blocheaza si pierde garantia. Ghiciti ce a facut baiatul exact cum a primit telefonul? | ||
|
| | #3238 (permalink) | ||
|
iata noul model de spambot. baga un link catre site-ul respectiv, spune ca acolo e ieftin, ca iti asigura aia suport, ca "pierzi garantia" daca faci update (deci iti ofera si garantie) etc. iar noi astia de aici cu urma de basc pe frunte ii inlocuim baiatului link-ul. ce oameni rai...
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #3240 (permalink) | ||
|
Eu nu inteleg care-i faza cu GPS-ul asta ... De ce as vrea GPS pe telefon ? ... Mai ales ca are ecranul asa mic, si nu vezi aproape nimic cand conduci, trebuie sa te chiorasti la el. Un Mio este perfect pntr asa ceva. Nu un telefon. Ce faceti voi cu GPS-ul ? ... mergeti pe strazi aiurea, si cand va rataciti, scoateti repede telefonul sa vedeti unde sunteti ? ... thats so lame. Exista iGo pentru iPhone, dar iar nu-i gasesc rostul. Sunt un om de afaceri si ma pierd in Bucuresti Good one !... mai ales cand stau la cozile nesuferite din intersectiile noastre de prost gust. Aaaaaa... dar eeeh, am uitat, asa este romanul, ... Vrea all in one, bun, frumos, mic, usor, si ieftin. ... m-am obisnuit.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |