![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3323 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ n-am | |||
|
| | #3324 (permalink) | ||
| More Possible 3G iPhone Photos? toni_b 2.0 firmware nu poate fi "unlock"... este "numai" pentru SDK (cred ca s-a ajuns la beta 5)
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #3325 (permalink) | ||
| Quote:
2 daca ai Iphone din nov 2007 si nu ai descoperit ca nu poti face inregistrari video inseamna ca esti cam incet la procesor...vezi ca poti gasi si informatia asta pe gsmarena.com sau just fucking google it 3 cat despre alarma care nu functionea decat daca ecranul este unlocked io zic sa iti pui telefonul sa te trezeasca si sa ma anunti si pe mine cand merge cu ecranul locked 4 esti sigur ca nu ai Hiphone ???? @bobby eu cand am spus ca nu poti trimite sau primi mms-uri eu ma refeream la un tel stock adik asa cum vine el din fabrica fara alte minunatii instalate, plus ca nicio retea din ro nu are setari automate pt el iar cu setarile manuale cred ca ar fi mare bataie de cap..ma rog daca tu ai reusit felicitari. HTC touch nu are nevoie de stylus, poti ultiliza interfata si cu degetul...aceeasi poveste cu HTC Touch Diamond cat despre baterie eu am avut in folosita un iphone nou de 16GB, adus de pe siteul acela care multi s-au grabit sa zica ca este tzeapa insa ce nu stiu dragii care au comentat aiurea este ca acel site apartine unei lant de magazine care vinde produse electrocasnice, deci magazinul exista fizic nu doar in spatiul virtual, iar bateria m-a tinut doar 1 zi la telefonul scos din cutie iar dupa o incarcare m-a tinut cam 2 zile juma cu utilizare medie si vreo 3-4 apeluri facute. cat despre sim, si restul lucrurilor scrise ...eu am punctat minusurile acestui telefon nimic mai mult, daca tie iti place sa scoti simul cu agrafa ma bucur pt tine. wifi nu ai peste tot gogule, decat prin cateva restaurante sau cafenele deci ramane netul de la orange care l-am folosit si eu si gprs-ul nu este atat de grozav pe cat crezi tu la 115Bb ( NU KB) e bun sa te ....pe el avand in vedere ca vezi lucrurile atat de roz nu cred ca in viata ta ai avut mai mult de 2 telefoane deci....mai ai timp sa intelegi ce inseamna un telefon de calitate @vic06 mai ai de crescut baietel mic si prostut pana intelegi si tu cate ceva din campaniile de marketing facute de mariile companii pt a-si vinde produsele @ktk eu am calculator de pe vremea cand multi nu stiau cu ce se mananca un PC, sunt utilizator de calculator de peste 12 ani deci nu ma lua pe mine cu ce e ala MAC, calculatoarele mac nu au nicio legatura cu iphone-ul scos de apple pe piata si cu faptul ca are un pret incredibil de mare pt ce stie sa faca. Ps: nu mi-am luat iphone si nici nu mai am de gand sa-mi iau, am avut in folosinta un iphone timp de 4 zile ...era al unui prieten care a comandat 17 bucati de pe site-ul din primul post, care le-a vandut iar HTC Touch Diamond nu am cum sa-mi iau pt ca nu a aparut decat prin cateva tari din asia.@neodoru stai tu calm nu am un monitor de kkt, am laptop toshiba cu lcd de 17 inch pe care am dat 3000ron deci abtinete. Iar calitatea pozelor facute de iphone este aceeasi cu cea a pozelor facute de un nokia e51 care costa 190e nou ...pe forum, pozele fiind de o calitate medie. Last edited by yahooo; 26-05-2008 at 13:20.. | |||
|
| | #3326 (permalink) | ||
| Quote:
Uite pentru 3 : diseara iti fac film sa vezi ca vorbesti prostii. Pe mine in fiecare dimineata ma trezeste.Deci prost. Stai linistit ca si eu folosesc calculatorul din 96-97. Am avut doar anul acesta 4 telefoane de la Nokia,HP,HTC si iPhone si stiu ce vorbesc. Setarile de la MMS sunt si aici pe forum si sunt 3 date amarate. Iti ia 10 secunde sa le scrii. Incredibil de greu ptr tine care folosesti un pc de 12 ani. iPhone nu are setari automate decat pentru tarile unde se comercializeaza. Adica SUA si in cateva ( cred, aici nu sunt sigur). Telefonul nu este facut pentru piata din Europa si punct. Quote:
Nu am spus ca ma fascineaza scosul SIM-ului am spus ca nu scot sim-ul decat o data pe an ! Cine nu isi permite 3 telefoane si sta cu unul singur si 2 cartele in buzunar atunci tzeapa lui. Edge-ul de la Orange merge cu aceeasi viteza indiferent de telefon ( am incercat pe toate de mai sus) si semnalul WiFi il am oriunde am eu treaba. Unde umblu zilnic am peste tot Wifi. Doar cand ma deplasez nu am si atunci nu am timp sa stau pe net la volan. Pret mare ? Eu am dat pe el fix 400. Adica 10 milioane acum o luan si ceva. (10-10.5). Nokia 6500 slide : 7-800 ron (okazii.ro) Nokia 6500 classic : 600 ron HP rw6815 : 800 ron si e sub iPhone ( l-am avut 4 luni) Deci dau 2 milioane in plus fata de niste telefoane mediocre. Wow. E chiar foarte scump. Nu inteleg ce este mania : telefonul nu face bine poze. Telefonul nu este facut sa faca bine pozele. Am camera ptr poze. Pe telefon doar rapid cand vrea ceva important. Un afis l-am vazut si nu stau sa scriu ii fac poze. iPhone-ul face f bine asta. Am si poze daca vrei sa te convingi. Mai invata sa scrii corect : "abtinete". Deci ti-am raspuns si acum la fel de "la obiect" ca si data trecuta. Mai ai ceva de spus? A da, ca nu face clatite iPhone-ul. | |||
|
| | #3328 (permalink) | ||
| Quote:
De cand tot strang bani pentru MacBook Air. Si imi vad postul pe monitorul din dreapta ![]() Si ii raspund ca sa isi dea seama ca posteaza degeaba, irosindu-ne timpul, debitand prostii. | |||
|
| | #3329 (permalink) | ||
| Quote:
![]()
__________________ -8800 Sirocco Black / SE W910i - Canon 1000D + grip / canon 17-40 f4 L + tele sigma 70-300 apo dg + Sigma 50mm f2.8 macro 1:1 / canon 430ex II | |||
|
| | #3330 (permalink) | ||
|
Pentru noi,cei care folosim apple : http://forum.computergames.ro/groups/apple-users.htmlAm intrat si eu de astazi in grupul iphone-istilor,mi-am luat iPhone de 8G,l-am deblocat si updatat la 1.1.4 cu iLiberty si totul a fost ok. Am fost intr-o mare dilema,sa iau sa nu iau si pana la urma am luat. Jaibrake am auzit ca exista ZiPhone si ma gandeam la el sa-l folosesc,dar am cam o mare problema,nu mai am WiFi, modemul mi-a cedat si casa mea e plina de fire pe care le urasc.Din cate stiu eu,ai nevoie de WiFi pentru a download-a aplicatii.Eu nu am posibilitatea acum,se poate altcumva? @eXist: Superbe pozele ! 10 + | |||
|
| | #3331 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Era mai devreme un tip yahooo care s-a apucat pe aici sa faca spume la gura ca iPhone e o rasnita. Am vazut ca acum e banned. Dar nu ignoranta cu care spunea toate aceste lucruri mi-a atras atentia ci acel magazin "http://www.nexline.co.uk" de unde zicea ca un prieten de al lui luase 17 iPhone-uri. Ei se pare ca luase o mare teapa, deoarece dupa cateva cautari pe google, am aflat ca magazinul nu exista si este un mare scamm. Asta dupa ce aseara facusem si eu comanda la un PS3 si un iPhone urmand sa ma duc astazi la westernunion sa depun banii. DECI MARE GRIJA CU MAGAZINUL ALA CA E TEAPA | ||
|
| | #3332 (permalink) | ||
|
"@neodoru stai tu calm nu am un monitor de kkt, am laptop toshiba cu lcd de 17 inch pe care am dat 3000ron deci abtinete." In primul rand era bine daca invatai sa si scrii pe vremea cand ti-ai luat primul calculator["de peste 12 ani "], se scrie abtine-te ! Noroc ca ai fost banat, pt ca la cate ineptii ai scris, ocupai timpul prea multor oameni care ar fi dorit sa-ti raspunda!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare Last edited by Neodoru; 27-05-2008 at 14:51.. | |||
|
| | #3333 (permalink) | ||
|
Stie cineva, cumva, vre-o aplicatie, sau vre-o modalitate, sa pot urca muzica pe telefon (un album), fara sa pierd ce am deja pe telefon, daca telefonul este sincronizat cu alt computer?! ... Sunt la munca, de exemplu si vreau sa urc muzica pe telefon, cu toate ca el este sincronizat acasa. | |||
|
| | #3334 (permalink) | ||
|
Daca il conectezi la un iTunes si selectezi manually manage music and videos nu merge? Quote:
http://www.futureshop.ca/ Quote:
![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Ma vad nevoit sa ma repet: merge promotia de la Vodafone cu Internet Nelimitat pe iPhone? Sau wap-ul de la Orange? Pls Last edited by Bobby; 28-05-2008 at 13:09.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3336 (permalink) | ||
| eXist iPhone PC Suite Catallin ti-ai facut si tu? :P
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #3337 (permalink) | ||
|
| | #3339 (permalink) | ||
|
stiu de unde sunt pozele o sa il incerc si eu
|
| | #3340 (permalink) | ||
| incearca cu fisierul asta!
__________________ n-am | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |