![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3341 (permalink) | ||
|
Eu inca ma intreb daca Cydia se impaca cu Installer App? As dori sa instalez si Cydia dar am citit ca ar modifica BSD Subsystem. A incercat cineva sa mearga cu ambele, e vreo panica? LE: Am gasit asta: http://www.saurik.com/id/1
__________________ Ajuta un copil nevoias Forturile, bateriile, tunelurile din Bucuresti si din jurul sau. Expeditie? VAND Canon EOS400D si Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro VAND Passat 1.9TDI Last edited by Jigodie; 30-05-2008 at 11:09.. | |||
|
| | #3344 (permalink) | ||
|
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #3348 (permalink) | ||
|
Am rezolvat problema cu touch-ul.Merge cat de cat ok,dar decat sa nu mai mearga deloc e muult mai bine asa .Ms mult varucu pentru ajutor
__________________ -8800 Sirocco Black / SE W910i - Canon 1000D + grip / canon 17-40 f4 L + tele sigma 70-300 apo dg + Sigma 50mm f2.8 macro 1:1 / canon 430ex II | |||
|
| | #3349 (permalink) | ||
| eXist sti sa citesti ? :| The first words on the screen: "iPhone 2 Concept for iLounge's 'Design the next iPhone contest'" apropo? ce-i cu semnatura aia? crezi ca intereseaza pe cineva? :-j : ) )
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #3350 (permalink) | ||
|
Daca stie cineva vreo sursa pt asta il rog sa o dezvaluie
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #3351 (permalink) | ||
|
stie cineva cum adaug in iphone(unde mai exact) nr pemtru centrul de mesaje?..am o cartela vodafone si nu stiu unde sa intru??? thanx -------------------- Editare ulterioară -------------------- Sau trebuie configurat in alt telefon?????? STIE CINEVAAAA!!!!! Last edited by GTC - Black-; 02-06-2008 at 11:23.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3352 (permalink) | ||
| ktk - Nu era o replică ofensivă postului tău, era un "fact" , o precizare. Tu stii să scrie românește? ma frend ! cut the crap. Scoateți din semnătură, deoarece cu o astfel de attitudine nu ajungi nicăieri. Mai ușor cu aroganțele, că nu ne cunoaștem să ne tragem de șireturi.
| |||
|
| | #3354 (permalink) | ||
|
cineva pentru problema mea ??? "stie cineva cum adaug in iphone(unde mai exact) nr pemtru centrul de mesaje?..am o cartela vodafone si nu stiu unde sa intru??? thanx -------------------- Editare ulterioară -------------------- Sau trebuie configurat in alt telefon?????? STIE CINEVAAAA!!!!!" | |||
|
| | #3356 (permalink) | ||
|
Daca sunt si useri de iPhone care urmaresc Euro 2008 sau vor sa stie detaliile campionatului oricand, atunci a aparut aplicatia Euro2008 de pe sursa http://repo.ispazio.net. Are si limba romana aplicatia cu tot cu diacritice | |||
|
| | #3357 (permalink) | ||
| Quote:
![]() @Catallin: ms
__________________ n-am | |||
|
| | #3358 (permalink) | ||
|
Salut, A incercat cineva sa configureze apn de live pe iphone? eu am incercat si nu imi da ip la el dupa ce ii dau apn-ul live.vodafone.com imi da pt cateva secunde ip si dupa aia ii da drop. Si iphone-ul imi spune ca nu poate sa activeze edge - cu toate ca pe alte telefoane am incercat cu live si merge. Ideea era ca pt browsing de web era ff ok... (500 de MB cu 5 Eur). Stiu ca trebuie sa configurez un proxy - se poate pe iphone singura chestie e ca nu ma lasa pe apn....
__________________ So, this is daylight... It's over-rated. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |