![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3361 (permalink) | ||
| valentincr : Nu mi s-a intamplat niciodata. raull : Nu gasesti in Romania asa ceva. Si nu exista nici un service. | |||
|
| | #3366 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
daca achizitionez un iphone , merge in retele orange sau vodafone, sau tre sa il decodez ? probabil s-a mai pus aceasta intrebare undeva in aces forum dar nu am timp sa caut in toate pagini . ms anticipat
Last edited by dEpersiE; 05-06-2008 at 12:55.. | ||
|
| | #3368 (permalink) | ||
|
poate citesti si asta: Thread Introduction iPhone (Apple) - aplicatii Decodare 1.1.1 | decodare 1.1.2/1.1.3 Schimbare format numar si aici Firmware post cu informatii multimple despre decodare + utilitare
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #3369 (permalink) | ||
| Quote:
Daca nu,da,trebuie.Pentru incepatori e bun ziPhone (cel mai usor). | |||
|
| | #3370 (permalink) | ||
| Quote:
S-ar putea sa fie de la aplicatia asta Boss Prefs care activeaza si dezactiveaza wi-fi, bluetooth, edge, phone, mail. E posibil ca aplicatia sa functioneza aiurea si sa activeze / dezactiveze semnalul telefonului??? Mai are careva problema???
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #3371 (permalink) | ||
| Quote:
LE: VLC media player brought to iPhone/iPod Touch! | |||
|
| | #3374 (permalink) | ||
| iPhone 2 (Apple) - discutii generale, deblocare etc.
Salut, Dupa cum bine stiti, luni este foarte probabil sa anunte Apple versiunea 2 a iPhone-ului. Care din voi veti vinde iPhone-ul pentru acesta? Crunchgear a dezvaluit (foarte probabil sa nu fie fake) cateva detalii.
__________________ It's all about links™ | |||
|
| | #3376 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Cred ca toti de aici patim chestia asta... Te suna lumea si iti zice ca te-a sunat de 20 de ori si Abonatul connex nu este disponibil ... Se apasa taste in buzunar... Se intampla chestii foarte interesante cu iphoanele astea... Daca iese un nou model de iphone o sa-mi iau direct, asta are ceva hibe care m-au tot macinat in timp
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #3377 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Asta cu semnalul o mai am si eu. Alta ciudatenie: m-a sunat cineva, zice ca s-a auzit ca suna si ca i-am dat reject la apel. Dar nu am avut nici un apel de la persoana respectiva in lista la acea ora. SI normal ca nici nu am primit nici un telefon. S-a intamplat o data. Alta: ieri vb cu cineva, dupa 2 min s-a intrerupt, dar imi aparea ca sunt in call. Am sunat din nou, pe alt numar. La fel. Dupa reboot nu a mai facut nimic ciudat. Fiind un sistem de operare e probabil sa aibe nevoie de reboot din cand in cand. Probleme cu de memory management, procese agatzate, dracu shtie
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #3378 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara |
marginile alea sunt "imprumutate"de la Air daca nu e fake! revolutionar ca iphone n-o sa fie oricum! pe la a 3-4 generatie in sus sa merite schimbul! ah, si sa vedem pretul!
__________________ photo gallery | ||
|
| | #3379 (permalink) | ||
|
and once again, mania apple continues...
__________________ Servicii Software GSM (Decodari / Resoftari / Pachet limba / Navigatie) Super Preturi Last edited by fulgerul; 07-06-2008 at 20:32.. Reason: 4 gizas with love _!_ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |