![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 960 | 56.91% |
| Fiasco | | 221 | 13.10% |
| ceva la mijloc | | 506 | 29.99% |
| Voters: 1687. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3402 (permalink) | ||
|
La noi, mai tarziu, doctore. Quote:
__________________ But it was only fantasy. The wall was too high, as you can see. No matter how he tried, he could not break free. And the worms ate into his brain. | |||
|
| | #3403 (permalink) | ||
|
Chiorilor. Aia de-acolo nu e .ro?! ![]() [edit]: Mhm... mda, nu am citit si the fine print. Doar am aruncat un ochi pe harta. Mea pulpa.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3404 (permalink) | ||
| Pai acolo sunt multe tari care nu au fost listate. E si India, cateva din Africa, etc Uite aici : http://www.apple.com/iphone/countries/ de pe siteul oficial | |||
|
| | #3406 (permalink) | ||
|
Am intrat si eu de curiozitate si am ramas placut surprins. 199$ pentru noul Iphone 3G 8 GB - super pret (si e in $ nu in Euro)Nu am vazut un iPhone in realitate, dar mi se pare ca asta nou este mai subtire. Nu imi pasa de 3G sau GPS (nu ma ratacesc in Bucuresti ), desi sunt foarte bune, imi place MULT pretu care este un pic mai scump decat o copie iPhone .Cea mai buna chestie e ca pe langa faptul ca ruleaza tot felul de aplicatii home-made e bine ca e 1 singur model . Exemplu: PDA-urile cu Windows Mobile: unele programe merg pe unele device-uri , altele nu pe anumite device-uri. iPhone-ul fiind un singur model, nu trebuie lucrat la modalitatile de adaptare pentru alte telefoane. La fel ca la PSP, fiind un singur PSP sunt o gramada de aplicatii, hack-uri si altele pentru el. Totusi: PRETUL ESTE MAI MULT DECAT BUN . (cam il lasa in urma pe 6120 classic al meu)
| |||
|
| | #3409 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara |
asa e! 200$...daaaaar..... contract minim 2 ani la orange! si ceva-mi spune ca n-o sa fie ala de 3 euro calculam dupa cat iese scoru final si tare mi-i ca-i doar o tehnica de marketing (de exceptie de altfel) si tot la 400 ajungi!
__________________ photo gallery | ||
|
| | #3410 (permalink) | ||
|
cred ca de data asta imi iau si eu unul 3G-ul ma atrage
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Manuale Cls. a 11-a si 12-a Ofer invitatii Lockerz ! Sunt Z-Lister ! Contact : PM / mess | |||
|
| | #3411 (permalink) | ||
|
Este blocat de catre Orange sa apara iPhone la mai mult de 200$ in orice tara (pentru versiunea 8gb si 300$ pentru 16gb). Este inca o data o miscare foarte bine planuita de catre Apple. Voi ceda si eu si voi lua. LE: Apare pe 11 iulie in 22 de tari dar in toamna in Romania. http://www.apple.com/iphone/countries/ro/
__________________ It's all about links™ Last edited by Night Addict; 10-06-2008 at 00:13.. | |||
|
| | #3412 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3413 (permalink) | ||
|
lasa ca ne trimite shaqvil
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Manuale Cls. a 11-a si 12-a Ofer invitatii Lockerz ! Sunt Z-Lister ! Contact : PM / mess | |||
|
| | #3416 (permalink) | ||
|
Mi-am luat cea mai mare teapa,avand in vedere ca mi-am luat iPhone-ul inainte cu putin timp de a se lansa iPhone 2..Oricum l-am comandat,imi place super mult spatele,bineinteles varianta alba.Pe 11 se duce un prieten sa ia destule si pe 15 ar trebui sa ajunga la mine.In fine,asta e,are idee cineva cu cat l-as putea da pe acesta?E pachet full,impecabil,Jalibrake facut,are 8G,etc..Nu de alta,dar daca nu-l dau acum,s-ar putea sa iau 300Ron pe el mai tarziu..
| |||
|
| | #3417 (permalink) | ||
|
5mpx or not ??
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |