![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3422 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara | "it's got a full plastic back" .... nu mersi, raman la aluminu ![]() eu zic ca n-ai facut nicio greseala. gandeste-te: gps ca sa-l folosesti in masina e o prostie, mai bine (daca tot ai masina si, implicit faci drumuri multe si necunoscute) iei unu profesional...3g in romania inseamna doar in orasele mari iar in rest e la fel din pdv hardware. e miraju asta mare cu lucrurile noi
__________________ photo gallery | ||
|
| | #3423 (permalink) | ||
totusi am facut bine k nu am luat modelul vechi... si m-am amuzat pe seama faptului ca multi au schimbat n95 8gb pe iphone 8gb )))) era si eu sa fac prostia asta :-" dar in final l-am vandut si nu l-am schimbat cu iphone ... abia astept sa vedem la nick ce preturi apar cred ca imi iau cum anunta unul
__________________ oo si Romania incearca sa iasa din rapa si cade in sant.. | |||
|
| | #3429 (permalink) | ||
|
Se pare ca nu o sa fie la fel de usor ca si cu iPhone`ul vechi: http://www.boygeniusreport.com/2008/...anted-to-know/ cat despre fidelizare, Quote:
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #3432 (permalink) | ||
|
pai e bine prelungesc abonamentul cu 2 ani si il iau la acelasi pret da` pana ajunge la noi...hehe luam prin shaqvill daca se deblocheaza usor
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #3433 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
iPHONE 2 VA TREBUI SPART (decodat de pe ORANGE) LA RANDUL LUI??? NU cred ca va avea platforma identica, sa il facem la fel de simplu, cu ZIPHONE sau altceva. Aplicatiile probabil vor fi compatibile, dar sigur va fi o versiune noua de soft. Deocamdata sunt multumit cu iPhone I, 1.1.4. NU mi-a facut nici o problema, am 4 pagini de jocuri si aplicatii selectate si testate. NU l-as vinde in graba doar ca sa imi iau peste 1 luna un iPhone la care sa o iau iar de la capat, cine stie cu cate probleme sau resoftari/blocari ale telefonului. NU cred ca va fi 200 de dolari, in primul rand pentru ca, din cate stiu, nu e o strategie buna de marketing sa vinzi ceva nou mai ieftin ca modelul vechi. POATE DA, va fi 200 dolari (euro), dar cu abonament 3G pe 2 ani, la 30 dolari (20 euro) pe luna. Deci + aproape 500 euro in 2 ani. MERITA? | ||
|
| | #3435 (permalink) | ||
|
Din cate am citit, AT&T spune ca nu vei putea parasi magazinul (cu iphone-ul) fara sa semnezi contractul, deci nu se va putea cumpara si apoi alege un contract acasa(in itunes). De asemenea deblocarea se va face in store.
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #3437 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Din cate am citit: Iphone 3G se va vinde numai si numai cu activare in magazine, indiferent de magazin. Toti operatorii de telefonie au un plan tarifar pentru Iphone care nu este tocmai ieftin, O2, Orange,etc Intrati pe Ebay si vedeti cat se cere deja pe un Iphone 3G aprox 750~1000$.Faptul ca e obligatorie activarea in magazine il va face o pasare si mai rara si pretul sigur nu va fi mic pe piata neagra....Sa nu ne facem iluzii ca il vom lua de la Orange prin prelungire de abonament, poate, dar categoric cu un plan tarifar impus(probabil minim 15Euro/luna). Apple practica un marketing globalizat. Iphone nu este gandit ca un device ieftin si nu va fii niciodata.Si ca sa stiti de ce nu o sa fie un abonament ieftin este si pentruca Apple castiga bani din telefonie si trafic de date de la fiecare operator cu care isi face contract. O sa mai treaca luni bune pana poate va fii deblocat ca lumea si vei avea acces la aplicatii asa cum ai azi pe un Iphone 1 . Last edited by Atty; 10-06-2008 at 14:54.. | ||
|
| | #3438 (permalink) | ||
|
cei de la Boy Genius Report au un mail oficial cu regulile de comercializare si marketing.. am pus link`ul si pe celalalt thread, il pun si aici: http://www.boygeniusreport.com/2008/...anted-to-know/ Teoretic ti`l deblocheaza doar la magazin, dar Quote:
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #3439 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
n0ize, in articolul asta specifica ca ti-l deblocheaza la magazinele AT&T. Nu se spune nimic despre magazinele Apple. Oricum, pe 11 sau 12 o sa am grija sa intru intr-un magazin Apple - sper sa fie unul pe unde o sa stau - si sa am informatii first hand .
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |