![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3441 (permalink) | ||
|
cu Dumnezeu inainte! daca se deblocheaza usor cum zicea si R@ZOR luam de la shaq..pana atunci lasati vreo 2-3 sapt sa treaca sa vedem si noi ce si cum ..desi a perceput comision destul de mare shaq cred ca are cele mai bune preturi.la romanasii care se ocupa cu telefoane o sa fie preturi cum au fost si la iphone 1 si anume 500euro -8gb si 600euro -16 gb. tare curios sunt daca o sa fie reusit ca si imbinare a materialelor daca o sa fie mai fragil decat cel vechi si daca va avea sau nu probleme. daca ar ajunge iphone 1 la 5-6 mil sh cred ca o sa-si cumpere toti taranii sper sa le lase acasa.. sau sa nu stie sa umble pe ele
__________________ oo si Romania incearca sa iasa din rapa si cade in sant.. | |||
|
| | #3442 (permalink) | ||
| Quote:
) pretul meu poate creste sau scadea... Inca nu e nimic sigur! Insa stim ca e durere de cap cu acele cozi infernale!O mica intrebare: nu trebuia sa mai aibe o camera mica in fatza 3-G-ul?
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #3444 (permalink) | ||
| Quote:
cand vb cu cei dragi de acasa
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #3445 (permalink) | ||
|
Baieti, super oferta! Vand iphone deblocat si tot la 450 euro! ![]() ![]() ![]() Care va bagati? ![]() Scuze offtopicul! ![]() Ma gandesc ca baietii ar trebui sa scada acum preturile undeva la 10 milioane pt iphoanele ramase... poate chiar sa mai piarda ceva bani... A trecut vremea cu 20-18-16-14-12 milioane un iphone pe piata neagra...
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #3446 (permalink) | ||
|
shaq stai linistit.. preturile tale sunt cele mai mici.. e maricel fata de magazin ceea ce e normal da nu e exagerat... ca la baietasi . si eu ma asteptam sa aibe camera pt video conferinta.. dar e inutila oricum . in alta ordine de idei are camera tot de 2 mpx sau mai mare ? :-? daca ar fi avut de 3 ar fi fost perfect. si niste setari k la cyber shot vreau multe si eu ...
__________________ oo si Romania incearca sa iasa din rapa si cade in sant.. | |||
|
| | #3449 (permalink) | ||
|
o sa aiba limba romana ?? ar fi nasol
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #3450 (permalink) | ||
| Scump scump! Haideti baietzi, 16 milioane ultimul pretz!!! Are aplicatii!
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #3451 (permalink) | ||
|
si eu l-am vandut 1350
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #3452 (permalink) | ||
|
AStateOfMind.. e clar ca nu ai citit nici macar la ce am dat quote ![]() Activation Process The new 3G device will be activated in store in both AT&T and Apple stores. spune clar ca o sa se deblocheze si in Apple stores. eu nu cred ca il vand.. diferenta nu e extraordinar de mare, oricum abonament 3G nu am, deci tot EDGE si wifi raman, de GPS nu am nevoie si oricum o sa fie prin Google Maps la inceput, care nu exceleaza pe Romania, etc
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #3453 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | http://www.appleiphoneschool.com/200...re-activation/ Aici scrie metoda clara de achizitie al unui Iphone 3G. Nici o sansa sa il cumperi fara abonament... Cei care cumpara vor semna contract pe 2 ani. Oricum cunt convins ca vor fii modele de Iphone 3G pe piata neagra dar sunt sigur ca vor avea pret minim 500-600$ cel putin in urmatoarea perioada. | ||
|
| | #3454 (permalink) | ||
|
Stati mai linistiti,nu obliga apple sa faceti contract,99% va dura chestia asta maxim 1 luna,dupa care adios..poti cumpara si fara activare..acum pe bune,daca punem valoarea pe 2 ani a abonamentului => vreo 900$ cu iPhone cu tot..Chiar credeti ca,daca ei si-au propus sa vanda 1 milion de exemplare o sa le vanda asa?
| |||
|
| | #3455 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3456 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Pana una alta situatia e clara: il cumperi numai pe abonament 2 ani semnat in magazin... In astfel de conditii nu prea o sa il gasesti de cumparat altfel si daca il gasesti o sa fie al naibii de scump pe piata neagra. Mai departe vom vedea... | ||
|
| | #3457 (permalink) | ||
| De ce sa mai cumparam Iphone din afara?
1. Care ar mai putea fi motivele pentru care am mai cumpara acum Iphonul din state cand in o luna de zile va aparea la orange (cine stie la ce pret) si cu siguranta va fi mai ieftin decat telefon+transport+comision 2. Cam la cat ar trebui sa scada acum pretul la Iphone v1 ? Ca sigur va scadea drastic. la 4-5 mil unu de 8g? Astept pareri. | |||
|
| | #3458 (permalink) | ||
|
De ce crezi ca va fi mai ieftin decat telefon+transport+comision ? Banuiesc ca o sa aibe un soft personalizat orange + sigla lor pe telefon. Mie astea nu imi plac deloc, mai ales sigla aia pe telefon.
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #3459 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ codetaku | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |