![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #3461 (permalink) | ||
|
mda... cei pe pe gsmarena au facut un calcul..... deci un iphone 2 nu va outea fi achizitionat decat cu abonament, indiferent de magazinul de unde-l cumparati. Telefonul + costul la abonament pe 2 ani.... ajunge undeva la peste 900$. Deci.... ????
__________________ nokia 7610, SE p900, SE w800, Nokia n70, Nokia n73, SE p990 and finally NOKIA n95 | |||
|
| | #3462 (permalink) | ||
|
pai in prezentare Jobs spune ca preturile la dealeri vor fi in jurul a 199$, ca nu vor fi diferente foarte mari de pret... de aici am tras eu concluzia in ziare am mai citit ceva de genul: ca pretul va fi scazut la dealeri pentru ca ei vor suporta o parte din pretul telefonului, parte care se va amortiza in timp prin abonament. Deci de aici se poate trage probabil concluzia ca la liber va costa mult mai mult, neexistand amortizarea costurilor in timp. | |||
|
| | #3463 (permalink) | ||
|
motive sa luam din US: durata de timp.. peste o luna vom putea deja sa le primim (precomanda)si nu vom depinde de un contract pe 2 ani cu cine stie ce abonament (gen 50$ /luna) !
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #3464 (permalink) | ||
|
Vrei sa zici ca in Romania apare la toamna..http://www.apple.com/iphone/countries/ aici sunt cele in care apare pe 11,Romania e la comeing soon...
| |||
|
| | #3465 (permalink) | ||
|
De ce cred eu ca iphoneul nu va fi la un pret de 200$ http://store.apple.com/us/browse/hom...ir?mco=MTE4MTY 1800$ vs 1700E http://orange.ro/support/laptops/apple-air-ro.html Un comunicat de presa http://www.orange.ro/about/archive/pr2008-0610-ro.html | |||
|
| | #3466 (permalink) | ||
|
E foarte simpla faza. In State el va costa 199$ cat zic ei pe site. In Europa probabil va fi putin mai scump. Bomba insa va fi faptul ca nu se va putea iesi din magazin cu Iphone-ul fara a fi activat intr-una din retelele care vor avea exclusivitate pentru distributie. Ideea (aiurea de altfel!) va fi sa vanda telefonul cu 200$ iar serviciile (abonamentul si ce-o mai fi) cu 30-40 $ pe luna. Dar ramane totusi sa vedem ce va fi in momentul in care va aparea. Oricum v2, adik 3G va avea capac de plastic, nu de metal, ceea ce nu il mai face asa...shiny... ![]() Referitor la achizitie US vs EU...Cred ca cel mai simplu ar fi de luat din Italia unde exista si un Apple Store in Roma. Dar...ramane de vazut!
__________________ E 6550 | Gigabyte GA-P35-DS3R | 2 x 1 GB A-data Vitesta Extreme 800+ | 2 x 80 GB WD Velociraptor Raid 0 + Seagate 500 Gb ST3500320AS | Gecube 3870 | AntecTruepower 420W | Q.Bell 19" | |||
|
| | #3467 (permalink) | ||
|
conform spuselor cu X-white => astfel: Iphone3G - 200$ IN us - 100 Euro in RO
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #3469 (permalink) | ||
|
atunci o scoatem si noi la capat ca de obicei pacalim piata si tot ne luam iphone neoficial aduc in romania daca e asa oricum preturile in RO ar trebui sa fie : 8GB: 5mil si 16gb: 7 mil dar mai mult ca sigur vor fi niste abonamente "tari"
|
| | #3471 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
ciar cei de la tomtom au deja aplicatia facut si in asteptare de iphone 3G http://gizmodo.com/5014769/tomtom-ha...telenav-likely | ||
|
| | #3474 (permalink) | ||
|
Eu zic sa asteptam sa apara la noi si sa lasam speculatiile de pret. Nu cred ca va fi la pretul care se discuta pe aici, adica mic. Sa nu uitam ca in Romania sunt preturi mari la orice ... Cred ca va costa in jur de 18 mil lei.
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #3475 (permalink) | ||
|
dupa calculele mele cel de 200$ va fi cam 188 euro niste simple calcule pe baza pretului la Macbook air
|
| | #3477 (permalink) | ||
|
si la cel de 16gb ar veni: 283 euro
|
| | #3478 (permalink) | ||
|
Nu va fi in veci vandut la liber, nu va faceti iluzii. Apple tine foarte mult la asigurarea unui anumit set de functii, gen Visual Voicemail, care nu pot fi furnizate decat prin operatorii agreati. Singurul lucru care s-a schimbat in modul de vanzare fata de v1 este activarea: in magazin la Orange in loc de acasa prin iTunes (schimbare evident necesara daca vor sa-l vanda in tari fara apa calda, in care iTMS nu exista).
| |||
|
| | #3479 (permalink) | ||
|
Ideal ar fi sa coste 200$ si sa te lase sa iesi cu el din magazin si nu sa coste 200$ + abonament pe loc ca sa il achizitionezi (ma refer in america la AT&T si ce-o mai fi) Nu inteleg cum se vor distribui Iphonurile noi. Nu am achizitionat inca Iphone dar din cate am inteles Iphone-ul vechi ti-l cumparai si plecai cu el acasa (sa faci abonament de la computer). Daca la versiunea 2 nu va mai fi asa, cum il mai cumparam? Chiar si din state. Eu personal ma duc cu Work and Travel si cu ocazia asta vreau sa imi iau si un Iphone. Insa cum? ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Din ce scrie aici : http://gizmodo.com/5014909/att-memo-...hone-3g-policy eu nu vad cum am mai putea cumpara iphone-uri si sa le decodam, fara a face abonament... Quote:
Last edited by nasty; 10-06-2008 at 22:33.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3480 (permalink) | ||
|
ramane de vazut pana pe 11 iulie aflam daca nu chiar atunci
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |