![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 959 | 56.95% |
| Fiasco | | 219 | 13.00% |
| ceva la mijloc | | 506 | 30.05% |
| Voters: 1684. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3521 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Phone: N82 |
Am o matusa in State, o sa imi trimita Iphonul cand apare. 200 usd = aprox 4,7 mil la cursul zilei O sa fie REVOLUTIE. Ce alt telefon iti cumperi la banii astia? http://www.cel.ro/telefoane-mobile/t...torola-w510-l/ | ||
|
| | #3523 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Phone: N82 | Quote:
![]() I called 1.800.MY.APPLE and was told we would be able to buy the iPhone 3G direct from Apple for $199 w/o penalties. I specifically asked what if I don't plan on signing up with AT&T and was told ...$199. I was reading this thread and decided to call my local Apple Store. When I asked they said that you could buy the G3 iPhone without signing a contract but you would have to activate it using iTunes (just like the first generation iPhone) So I hope that clears up any questions you guys had. I used to work at an AT&T authorized retail store, and let me tell you, it's a whole bunch of bs and time consumption to sign up a person for a contract, let alone activate the phone. You have to run their credit, explain them how the whole thing works if they don't know, help them choose their plan, etc... takes about 10-15 minutes to sign up a person for a contract in the best case, and about 30-45 to activate the phones... now imagine 1000's of people sieging apple store on july 11th, each one wanting to buy iphones, think how much time it will take and if that will be even possible with all those people waiting. Employees will have to get special training, which means more resources, and sure enough people will be coming back in case they have problems and apple will have to deal with at&t problems. | ||
|
| | #3524 (permalink) | ||
| Quote:
nu de alta dar eu am fost de cateva ori in ultimii ani si le-am folosit pe toate in functie de zona si parca totusi nu m-as hazarda sa dau astfel de verdicte Quote:
http://www.t-mobile.de/shop/handy/0,...l?default=8280 ce prosti sunt toti cei care dau o gramada de bani pe telefoane cand le pot lua aproape gratis din tarile unde umbla cainii cu covrigi in coada mane, cu 200 de dolari pot sa-mi iau si vertu (*daca-mi fac abonament la vodafone/orange pe 25 de ani de minim 100 de euro pe luna). dar ce sa-i faci, nu toata lumea citeste clauzele contractului in urma caruia poti avea un telefon de 500 de euro cu doar 200 de dolari
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #3526 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti Phone: Nokia 6234 | Quote:
| ||
|
| | #3528 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti Phone: Nokia 6234 |
nu era pe un forum, erau 2 review-uri pe 2 site-uru, si erau 2 review-uri foarte amanuntite, ca am citit la ele de m-am plictisit, dupa care am pus mana de m-am jucat eu cu unul (in romania). nu stiu de ce sa iti faci mea culpa, ca nu am zis ca ai zis ceva gresit, eu doar am zis ce am citit eu. le gasesti lejer cu google review-urile alea.
| ||
|
| | #3529 (permalink) | ||
|
Mai, eu zic sa stam frumos calmi sa vedem ce iese in final... Actualul iPhone are o gramada de hibe, este primul lor telefon... Asta ma gandesc ca le are rezolvate... Trebuie sa iasa, sa vedem pareri... Eu sincer sunt incantat de faptul ca e modificata mufa jack si poti pune ce casti vrei, dar sunt in dubii daca au rezolvat fasaitul acela care ma scoate din sarite... Una peste alta tot scump va fi iphone-ul la noi in Romania si daca se va putea lua ieftin se va lua din state...
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #3531 (permalink) | ||
|
Anunt oficial Vodafone Italia : pretul unui Iphone 3g la "liber" - fara contract va fi de 499 euro pt cel de 8gb si 569 euro pt cel de 16gb. Deci undeva la vreo 1813 ron cel de 8gb. Ma intreb oare la noi la ce pret ajunge? Banuiesc tot undeva pe la 600euro/bucata.
__________________ nokia 7610, SE p900, SE w800, Nokia n70, Nokia n73, SE p990 and finally NOKIA n95 | |||
|
| | #3533 (permalink) | ||
|
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #3535 (permalink) | ||
|
Au,al meu iPhone nu mai vrea sa mearga,nu mai merge ultimul rand de la tastatura,nici in SMS,nici in MAIL,nici in SAFARI..si doar n-a patit nimic,nici de doua saptamani nu-l am..Surpriza cea mai mare e ca in alte locuri merge perfect..Aveam 1.1.3,am facut update azi la 1.1.4,tot asa,am facut restore,tot asa..De la ce Doamne Iarta-ma poate fi? Si sa raspund merge,deci de la TouchScreen nu e! | |||
|
| | #3536 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
))n95 ii prostphone dupa tine asai ? si ce nai stiut sa citesti ? asa greu esti de cap ? sau tu citesti 2 n95 asa:doi ori n ori 95 ? )) nu te mai baga in seama si invata sa scrii
| ||
|
| | #3537 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #3540 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ codetaku | |||
|
| Advertisment | |
![]() |