![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3542 (permalink) | ||
| mi-ai luat post-ul din mana ![]() Quote:
![]() daca esti de prin cta pot incerca sa ti-l repar eu saptamana viitoare
__________________ n-am | |||
|
| | #3543 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #3546 (permalink) | ||
|
Stie cineva daca la noul Iphone 3G o sa mearga transferul prin Bluetooth? Cred ca asta e singura "buba" la iphone-ul normal.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #3547 (permalink) | ||
|
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #3548 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3549 (permalink) | ||
|
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #3550 (permalink) | ||
| Quote:
Nu vezi ca asa zic astia de pe forumuri? Si stai, ca probabil dupa cateva luni mai scade pretul, poate o sa fie 149$ un iPhone (3G, desigur). LOL.Si pentru cine stie un pic de marketing (sau ma rog, mai mult), avem de a face cu o strategie falsa a valorii superioare (calitate ridicata, pret "mic") combinata cu o falsa strategie de penetrare a pietei (preturi "sub" nivelul marcilor concurente). Dar nu-i nimic, ca unii tot nu se prind. 199$ iFOOOOOONNNN!!!!!!!11111
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 Last edited by CBR; 12-06-2008 at 20:05.. | |||
|
| | #3556 (permalink) | ||
|
Da mah eminescule mah... "Da le " meu cu "Da-le" al tau e la fel.. ![]() gen >>fast writing on messenger<< Si eu cred ca m-am exprimat destul de ok... in fine.. am un router wireless in casa dar... mi-am pus Windows VISTA...si am net de la C-zone..iar programelul care il foloseam pe XP pentru a routa , nu merge pe VISTA... so FUCK IT..![]() MULTUMESC ORICUM Quote:
Editare ulterioară -------------------- tin minte ca , cineva gasise o astefel de aplicatie.. oricum search google.. and if I will find somthing i will share it with you guys ![]() ![]() Last edited by GTC - Black-; 12-06-2008 at 20:03.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3557 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ codetaku | |||
|
| | #3558 (permalink) | ||
|
pai sa instalezi aplicatii din PC in iPhone folosesti iPhone PC Suite. -- pai Steve Jobs a zis ca nu toate functiile iPhone-ului for fi valabile in toate tarile -- inca nu se stie nimic concret de activare... asteptam 17 - 20 iulie si vedem care este treaba | sper sa nu isi mai cumpere 'toti' iPhone... am citit un post mai devreme cu: "pot sa pun wallpaper la 1.1.4?" :| (iPhone a ajuns ca si Mac-ul - fitza) 80% din cei care au Mac sau iPhone, 'nu au nicio treaba' cu Apple.
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! Last edited by ktk; 13-06-2008 at 09:48.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |