Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 978 57.09%
Fiasco 222 12.96%
ceva la mijloc 513 29.95%
Voters: 1713. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-10-2007, 15:04   #341 (permalink)
..::SLV::...

--==S|LVER==--'s Avatar

Phone: Nokia E51 & Nokia 1600
Quote:
Originally Posted by Amyd View Post
Nu are cum sa aiba 256 MB RAM pentru ca n-are decat doua chipuri de 512Mb, impachetate impreuna cu CPU-ul. 2*512/8=128.

Cat despre CPU, de exemplu O2 Xda Atom Life, care foloseste un Intel XScale PXA 720 la 624 MHz. Plus ca mai toate dispozitivele cu Marvell/Intel Xscale la 520 MHz pot fi overclockate dinamic software la 600+ MHz fara mari greturi.
Si O2 XDA Comet are proc la 624 MHz.

P.S.: Amyd, presupun ca e un typo. E Intel XScale PXA 270.

--==S|LVER==-- is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2007, 15:10   #342 (permalink)

Amyd's Avatar

Xda comet cred ca e (re)denumirea lui Xda Atom Life pentru O2 Germania si, da, evident, e 270 nu 720. Graba strica treaba.

Amyd is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2007, 15:23   #343 (permalink)

--==S|LVER==--'s Avatar

Offtopic: @Amyd: E cam aceeasi diferenta ca dintre Eten x500 si x500+. Comet-ul vine instalat "default" cu Windows Mobile 2006. Prin altceva parca nu difera.
Ontopic: E un procesor rapid, cel al iPhone-ului, dar am mai vazut. Asta ar si trebui sa fie sloganul Apple: Nimic nou. Doar publicitatea.

Old 09-10-2007, 15:31   #344 (permalink)

Amyd's Avatar

Pai X500 si X500+ difera totusi prin ceva esential, si anume X500 are ecran QVGA, pe cand X500+ are VGA.

Xda comet e absolut identic cu Xda Atom Life dpdv hardware din cate stiu, doar ca asa cum spui si tu, are WM6 instalat default, pe cand pentru Atom Life trebuie sa descarci un update - oarecum normal, tinand cont cand a fost lansat/anuntat Atom Life in Asia, pe cand comet de-abia acum a intrat la preorder-uri la O2 Germania.

Aniuei, O2 are oricum prostul obicei sa aiba cinspemii de nume de produse in functie de zona, Asia, Germania, UK, etc. Cine sa-i mai urmareasca? Mai bine si-ar pune capul la bataie sa faca Xda comet Life II Plus Extra Mega cu ecran VGA si GPS integrat, caci E-Ten X800 e dureros de urat si caut alternative.

Amyd is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2007, 15:41   #345 (permalink)

--==S|LVER==--'s Avatar

De asta am zis si scris "cam aceeasi diferenta".
Pai daca tine bateria cat tine la un O2 XDA Atom Exec (nu stiu la Atom Life cum e, dar nu poate diferi prea mult), daca mai pun si ecran VGA si GPS, stai cu el doar in priza.
Revenind ontopic: Ce husa aveti pentru iPhone(nu improvizatii)? Are cineva vreuna de pe apple store?

Old 09-10-2007, 16:34   #346 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Phone: Nokia N97& Iphone
Quote:
Originally Posted by --==S|LVER==-- View Post
Offtopic: @Amyd: E cam aceeasi diferenta ca dintre Eten x500 si x500+. Comet-ul vine instalat "default" cu Windows Mobile 2006. Prin altceva parca nu difera.
Ontopic: E un procesor rapid, cel al iPhone-ului, dar am mai vazut. Asta ar si trebui sa fie sloganul Apple: Nimic nou. Doar publicitatea.
Hai mai, nici chiar asa. Daca vrei sa zici ca nu a adus nimic nou te inseli grav. Nu ca sa iau apararea ca il am dar pur si simplu cu resursele care le are revolutioneaza atat forma cat si interfata pe piata telefoanelor mobile.

Sincer sa fiu, am avut symbian, am avut SE, am avut LG, Samsung, recunosc, windows mobile nu am avut dar m-am jucat cu ele si mi se par incete rau de tot pentru ce am eu nevoie si ecranul destul de slabut, de aceea nu am apucat sa imi iau. Si totusi, ma satisface mai mult acum iphone decat oricare dintre ele. La niciunu nu am avut senzatia asta. De obicei ma plictisesc repede de telefoane si de tehnologii, dar de asta nu m-am plictisit inca. Ceea ce mai doresc de la el si ar fi complet pentru mine, ar fi suport bluetooth complet, aplicatie care sa suporte si yahoo messenger, aplicatie pentru a citii documente office si pdf.

Apropo, o intrebare, stie cineva cand va aparea pe google maps harta romaniei completa cu toate strazile? Pe msn este, pe google nu.. Mi-ar fi de folos asa ceva pe iphone, harta romaniei cu toate strazile, deocamdata apar doar cele internationale.

@Silver, huse de pe applestore mai greu sa fac rost, asta ar insemna sa trec iar prin procesul de a aduce ceva din america si nu cred ca merita. Ce am aratat eu mai sus, huse din material nokia cred ca e o solutie super viabila, arata si bine, protejeaza perfect telefonul, dar din pacate nu prea se preteaza la un look business. Eu as vrea sa gasesc un cradle pentru masina. Daca are cineva vreo solutie sa o puna aici. Nu cred ca merg cele de la pda-urile normale pentru ca asta are forma de oval in parti si este si lucios, si poate scapa daca nu sta cum trebuie, si nu vreau ca la o denivelare sa caut telefonul pe sub scaun.

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2007, 16:38   #347 (permalink)
Registered User

georginho's Avatar

Dar probabil ca O2 XDA Atom Life nu costa ~400$, cred ca costa ceva mai mult, dar probabil asta e piata, avantaje si dezavantaje, dai 400$ pe un iPhone si te astepti sa te bati cu Apple(prin hack-uri) ca sa-ti poti customiza telefonul ori dai 400-500 euro pe un Atom Life sau N95 sau tytn 2 cu WM si n-ai treaba.Probabil ca daca cei de la Apple plecau de la premiza sa dea telefonul la liber l-ar fi lansat cu pretul de 699$ si gata.

Ce aduce nou iPhone-ul e stilul lui, estetica exterioara foarte simpla, un ecran mare si atat, prima companie ce a introdus pe piata la pret mai mult decat accesibil un multi touch screen, hai ca accelerometre am mai vazut la alte telefoane( Sony Ericsson cel putin) iar sensor de proximitate nu stiu, n-am mai vazut, plus zoom pe poza si in browser, e clar ca anumite aplicatii din el sunt mult simplificate fata de alte telefoane, plus ca este foarte subtire dar oarecum ma asteptam sa fie un pic mai usor.

Ca accesorii mi-am achizionat pentru el Crystal Film-ul de la apple store, acela de 15$, si o sa achizitioneze un prieten de-al meu din Londra un set de 6 ciorapei ptr iPod video, sa speram ca intra iPhone-ul in el.

georginho is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2007, 18:08   #348 (permalink)
RDI
Registered User

RDI's Avatar

eu vreau sa imi iau niste casti tip dop dar am vazut ca iesirea e diferita ...la fel m-ar interesa pe viitor un cablu ca sa il conectez la statia de sunet din masina...dc cineva are idee astept recomandari

RDI is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2007, 18:24   #349 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

fuji-siemens loox 560 are procesor de 624 , ca sa nu mai zic ca merge oveclockat destul de bine

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2007, 20:04   #350 (permalink)
GTC
Banned

Mi-au venit IPhone-urile, urmeaza distractia cu decodatul.

Speedy: vezi ca unele ipoduri vin si cu huse dintr-un material gen catifea. Eu o sa folosesc temporar o husa de ipod.

GTC is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2007, 20:07   #351 (permalink)
Registered User

Hodoronc Tronc's Avatar

Question

Stie cineva site-uri de unde pot dowloada aplicatii noi pentru iphone?

Hodoronc Tronc is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2007, 20:20   #352 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

Phone: BlackBerry 8900
al meu e 03.14.08_G adica 1.02 din cate am inteles
ma apuc de citit si apoi de hax0rit
dupa ce-l prejesc, revin

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2007, 20:20   #353 (permalink)
GTC
Banned

03.14.08_G ce firmare e?

Old 10-10-2007, 04:45   #354 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

Thumbs up

a durat cam 20 de minute datorita softurilor. in mod normal se decodeaza in 5 minute worktime
ps: merge netul, merge youtube, etc

Old 10-10-2007, 11:52   #355 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Phone: Nokia N97& Iphone
Quote:
Originally Posted by Colonelu' View Post
a durat cam 20 de minute datorita softurilor. in mod normal se decodeaza in 5 minute worktime
ps: merge netul, merge youtube, etc
Colo, cred ca o sa ai nevoie de asta dupa poza pusa de tine :

http://modmyiphone.com/forums/showthread.php?t=7039

Eu ieri l-am resoftat, ca sa nu mai pun toate prostiile pe el, am testat prea multe initial, si acum am facut un clean install doar cu ce am nevoie.

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2007, 12:32   #356 (permalink)
Registered User

gs_man_yak's Avatar

nu stiu de ce va plangeti de yahoo messenger... ati incercat meebo? la mine a mers foarte bine... si destul de rapid, prin wifi, edge nu am incercat + ca daca il tii in landscape ai tastele destul de mari

la inceput mia placut si mie telefonu... dar acum imi pare rau ca am dat PSP-ul, parca trecea timpul mai repede cu dansul in mana..

gs_man_yak is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2007, 21:50   #357 (permalink)
GTC
Banned

multumesc Colo pt ajutor la deblocarea tel!

Old 10-10-2007, 22:28   #358 (permalink)
Registered User

Mendex's Avatar

colo, cat ai dat pe el?

Mendex is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2007, 23:38   #359 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

pretul oficial, tocmai m-am intors de la seattle si l-am luat de acolo
cam 440usd (399 + taxele lor 8 sau 9%)

Old 10-10-2007, 23:45   #360 (permalink)
Registered User

faraonu's Avatar

oau, toata lumea repede, notati-va numerele lu colonelu de mobil.

faraonu is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules