![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #341 (permalink) | ||
| Quote:
P.S.: Amyd, presupun ca e un typo. E Intel XScale PXA 270.
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #343 (permalink) | ||
|
Offtopic: @Amyd: E cam aceeasi diferenta ca dintre Eten x500 si x500+. Comet-ul vine instalat "default" cu Windows Mobile 2006. Prin altceva parca nu difera. Ontopic: E un procesor rapid, cel al iPhone-ului, dar am mai vazut. Asta ar si trebui sa fie sloganul Apple: Nimic nou. Doar publicitatea.
|
| | #344 (permalink) | ||
|
Pai X500 si X500+ difera totusi prin ceva esential, si anume X500 are ecran QVGA, pe cand X500+ are VGA. Xda comet e absolut identic cu Xda Atom Life dpdv hardware din cate stiu, doar ca asa cum spui si tu, are WM6 instalat default, pe cand pentru Atom Life trebuie sa descarci un update - oarecum normal, tinand cont cand a fost lansat/anuntat Atom Life in Asia, pe cand comet de-abia acum a intrat la preorder-uri la O2 Germania. Aniuei, O2 are oricum prostul obicei sa aiba cinspemii de nume de produse in functie de zona, Asia, Germania, UK, etc. Cine sa-i mai urmareasca? Mai bine si-ar pune capul la bataie sa faca Xda comet Life II Plus Extra Mega cu ecran VGA si GPS integrat, caci E-Ten X800 e dureros de urat si caut alternative.
__________________ Now is the winter of our discount tent. | |||
|
| | #345 (permalink) | ||
|
De asta am zis si scris "cam aceeasi diferenta". Pai daca tine bateria cat tine la un O2 XDA Atom Exec (nu stiu la Atom Life cum e, dar nu poate diferi prea mult), daca mai pun si ecran VGA si GPS, stai cu el doar in priza. Revenind ontopic: Ce husa aveti pentru iPhone(nu improvizatii)? Are cineva vreuna de pe apple store?
|
| | #346 (permalink) | ||
| Quote:
Sincer sa fiu, am avut symbian, am avut SE, am avut LG, Samsung, recunosc, windows mobile nu am avut dar m-am jucat cu ele si mi se par incete rau de tot pentru ce am eu nevoie si ecranul destul de slabut, de aceea nu am apucat sa imi iau. Si totusi, ma satisface mai mult acum iphone decat oricare dintre ele. La niciunu nu am avut senzatia asta. De obicei ma plictisesc repede de telefoane si de tehnologii, dar de asta nu m-am plictisit inca. Ceea ce mai doresc de la el si ar fi complet pentru mine, ar fi suport bluetooth complet, aplicatie care sa suporte si yahoo messenger, aplicatie pentru a citii documente office si pdf. Apropo, o intrebare, stie cineva cand va aparea pe google maps harta romaniei completa cu toate strazile? Pe msn este, pe google nu.. Mi-ar fi de folos asa ceva pe iphone, harta romaniei cu toate strazile, deocamdata apar doar cele internationale. @Silver, huse de pe applestore mai greu sa fac rost, asta ar insemna sa trec iar prin procesul de a aduce ceva din america si nu cred ca merita. Ce am aratat eu mai sus, huse din material nokia cred ca e o solutie super viabila, arata si bine, protejeaza perfect telefonul, dar din pacate nu prea se preteaza la un look business. Eu as vrea sa gasesc un cradle pentru masina. Daca are cineva vreo solutie sa o puna aici. Nu cred ca merg cele de la pda-urile normale pentru ca asta are forma de oval in parti si este si lucios, si poate scapa daca nu sta cum trebuie, si nu vreau ca la o denivelare sa caut telefonul pe sub scaun. | |||
|
| | #347 (permalink) | ||
|
Dar probabil ca O2 XDA Atom Life nu costa ~400$, cred ca costa ceva mai mult, dar probabil asta e piata, avantaje si dezavantaje, dai 400$ pe un iPhone si te astepti sa te bati cu Apple(prin hack-uri) ca sa-ti poti customiza telefonul ori dai 400-500 euro pe un Atom Life sau N95 sau tytn 2 cu WM si n-ai treaba.Probabil ca daca cei de la Apple plecau de la premiza sa dea telefonul la liber l-ar fi lansat cu pretul de 699$ si gata. Ce aduce nou iPhone-ul e stilul lui, estetica exterioara foarte simpla, un ecran mare si atat, prima companie ce a introdus pe piata la pret mai mult decat accesibil un multi touch screen, hai ca accelerometre am mai vazut la alte telefoane( Sony Ericsson cel putin) iar sensor de proximitate nu stiu, n-am mai vazut, plus zoom pe poza si in browser, e clar ca anumite aplicatii din el sunt mult simplificate fata de alte telefoane, plus ca este foarte subtire dar oarecum ma asteptam sa fie un pic mai usor. Ca accesorii mi-am achizionat pentru el Crystal Film-ul de la apple store, acela de 15$, si o sa achizitioneze un prieten de-al meu din Londra un set de 6 ciorapei ptr iPod video, sa speram ca intra iPhone-ul in el.
__________________ Tel : 0732.461.336 | |||
|
| | #348 (permalink) | ||
|
eu vreau sa imi iau niste casti tip dop dar am vazut ca iesirea e diferita ...la fel m-ar interesa pe viitor un cablu ca sa il conectez la statia de sunet din masina...dc cineva are idee astept recomandari
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #355 (permalink) | ||
| Quote:
:http://modmyiphone.com/forums/showthread.php?t=7039 ![]() Eu ieri l-am resoftat, ca sa nu mai pun toate prostiile pe el, am testat prea multe initial, si acum am facut un clean install doar cu ce am nevoie. | |||
|
| | #356 (permalink) | ||
|
nu stiu de ce va plangeti de yahoo messenger... ati incercat meebo? la mine a mers foarte bine... si destul de rapid, prin wifi, edge nu am incercat + ca daca il tii in landscape ai tastele destul de mari la inceput mia placut si mie telefonu... dar acum imi pare rau ca am dat PSP-ul, parca trecea timpul mai repede cu dansul in mana..
__________________ Angajez claun, rog seriozitate! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |