![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3601 (permalink) | ||
|
salut. pai... eu am versiunea 1.1.4 si e perfecta. aplicatiile raman, adica ramane ce ai facut si odata ce ai apasat din nou se redeschide vechiul site/proiect si poti sa il inchizi manual. aplicatii de baza... ar mai fii si un client de messenger Fring, daca ai nevoie.
__________________ nu iti bate capu'... | |||
|
| | #3602 (permalink) | ||
|
1) ultima versiune e 1.1.4 (mai sus cu 2 post-uri explica eXist cum se face) 2)sunt unele care se inchid la apasarea Home si altele care nu. Pt a "ucide" o aplicatie care ramane rezidenta tine apasat pe Home cateva secunde pana intra in Springboard si gata. 3) da, da. 4) aci sunt f multe. Intra in Installer App, baga cateva surse bune si cauta la all categories, majoritatea aplicatiilor au o descriere si un link catre un site cu poze si explicatii. | |||
|
| | #3604 (permalink) | ||
| CLAWDYW_RO - eu iti recomand sa-ti schimbi telefonul, ca nu e de tine.
| |||
|
| | #3605 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare: te poti conecta la internet folosind setarile de GPRS de la cosmote? Intreb ca am ab. comsote si ma gandeam sa imi iau un Iphone si nu stiu daca se poate navigarea pe net via GPRS ca la restul de telefoane gen Nokia... aa si eventual as mai vrea sa stiu cum pot sa fac sa imi vada numerele de pe sim, adica daca este nevoie de vreo aplicatie suplimentara... multam
__________________ Yahoo id: dumi_suedezul Nu dati ADD!! IM Only! "Inainte de a bate cu pumnul in masa uita-te daca e vreun cui scos." - Bouvril | |||
|
| | #3612 (permalink) | ||
|
Verifica ce scrie pe spate,daca e original va avea: -Semnul Apple -Text-ul "iPhone" -Capacitatea sa (4GB/8GB/16GB) -SERIAL NO. (scrie-l aici,poate fi furat) -Designed by Apple in Daca are aceste "semne" + WiFi este original. Daca are dual-sim,nici nu te mai obosi sa-l vezi.Nu are cum sa aiba dual-sim. Decodarea se face cu programe (dar si cu X-SIM cred ca SE FACEA) iar acele dispozitiva ca sa poti doua cartele intr-una singura (pentru orice telefon,se atasa) nu are unde sa fie pusa la iphone asa ca exclude-o. Insa,nu confuzie: Dual sim - DOUA CARTELE ; Decodat cu dual sim: Cartela se pune "in alta cartela",de obicei cu o margine taiata,eu asa stiu. | |||
|
| | #3613 (permalink) | ||
|
mersi pt sfaturi fat si jigodie - am facut update la 1.1.4, mi-am luat aplicatii etc, momentan totul in regula ![]() in alta ordine de idei, aveti idee de unde se pot lua huse pt iphone? La iStyle in baneasa ziceau ca urmeaza sa aduca in ~2 saptamani, atat husa de piele (120-150 ron parca) precum si de silicon (99 ron). Cea de silicon mi se pare o investitie destul de necesara dat fiind aspectul flashy al telefonului | |||
|
| | #3616 (permalink) | ||
|
decat sa va luati husa, mai bine luati-va un invisible shield de aici: http://www.zagg.com/ e foarte rezistent si n-o sa vi se mai zgarie telefonu in viata voastra. uitati-va la filmulete. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |