![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3721 (permalink) | ||
| Quote:
Dar asta e si idee cu restore ca sa nu mai ai aplicatiile alea care iti busesc telefonul. Eu aveam doar cateva: Bossprefs, Mobile.... si iZoo, pe langa region patch, appsupport patch, bsdsubsystem, open ssh si kb2. Oricum ideea e ca fiind resoftat acasa si cu aplicatii busite se fu.e de tot si ramai si fara semnal la el. Asta e, asteptam iPhone 3G oficial poate ne scapa de belea.
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #3725 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti Phone: Nokia E52 |
dar pt ce naiba e pus atunci? sa ii dai drumul si sa iti zica unde esti tu? am o veste proasta pt cei de la apple: cand vii si te lauzi cu GPS, lumea cam la asta se asteapta, la real time guidance.
| ||
|
| | #3726 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti | a inceput nebunia
intre timp un individ spune ca a gasit link-ul cu firmware 2.0 dar nu stie daca-i cel mai recent http://appldnld.apple.com.edgesuite....7_Restore.ipsw intre timp si AppStore-ul e in picioare..
__________________ Linux User ID: 327811 | ||
|
| | #3729 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti | Itunes 7.7 e aparut deja, cel putin pentru Mac.. Si e confirmat de o gasca de omuleti, e versiunea 2.0, cel mai probabil cea oficiala..Deja se intrec in testat aplicatii.. edit: nu-l incercati pe touch, nu merge..
__________________ Linux User ID: 327811 | ||
|
| | #3732 (permalink) | ||
| http://gizmodo.com/5023769/the-iphone-3g-gets-dissected iPhone 3G disecat | |||
|
| | #3736 (permalink) | ||
| Tocmai voiam sa zic si io mi-ai luat-o inainte .Sper sa-mi pot trasnsfera contul ![]()
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #3740 (permalink) | ||
|
Nu cred ca necesita deblocare acel beta.Wish me luck,incerc eu sa-l pun..
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |