![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #4187 (permalink) | ||
|
@thehix: am cautat pe google si am gasit asta: http://hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=46460 Vezi ca scrie pe acolo cate ceva. Bafta
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #4189 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: Bucale |
ieri mi am pus si eu si pot spune ca se misca putin mia greu decat 1.1.4 sau 1.1.1.Cel putin accelometru se activeaza mai greu cand il intorci...in rest ai aplicatii noi gen cydia(un fel de installer) si apple store parca.... Insa pe 2.0 sunt cele mai bune si mai noi jocuri si aplicatii,insa trebuie cumparate | ||
|
| | #4194 (permalink) | ||
|
Am vazut un pret interesant si la SwissCom. TIM iarasi ofera cu doar 499 Euro decodat si cartela cu 5 Euro. Cand se va oferi la Orange ?
__________________ YM : ender_labs | GMail : enderlabs | |||
|
| | #4195 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #4196 (permalink) | ||
| Quote:
Am vazut la diversi operatori sut Out of Stok (Swiss, Belgacom, etc). Cine lucreaza la Orange si ne poate spune ?
__________________ YM : ender_labs | GMail : enderlabs | |||
|
| | #4197 (permalink) | ||
am o problema.Am 2.0 si am fost la un hospot gratis sa ma conectez cu cydia sa iau niste jocuri...cand am dat la games nu erau disponibile decat 3 jokuri dintre care "nes" quake4 parca bla bla...am dat sa instaleze unu din ele dupa care scria downloading packeges si sa inegrit ecranu aparand chestia aia semn ca se incarca...am stat asa...3 minute....si i-am dat restart....pana la urma cum bag jocuri pe 2.0? prin cydia? ssh....sau cum? multumesc
| ||
|
| | #4198 (permalink) | ||
| Quote:
Jocuri poti sa iei din appstore,cydia care sunt putine momentan sau ... prin alte metode neconventionale... "google it" si gasesti. | |||
|
| | #4199 (permalink) | ||
care stie vre o asemenea metoda rog daca se poate sa mi trimita pm..bafta Din appstore ca sa iau trebuie sa am cont.Am incercat sa mi fac cont dar am un card de debit si nu este suportat de "romania store".....doar cel de credit Last edited by m7z; 02-08-2008 at 17:50.. | ||
|
| | #4200 (permalink) | ||
| Quote:
Editare ulterioară -------------------- A aparut Caller Id Fix for iPhone 2.0 Last edited by kevinn; 02-08-2008 at 19:10.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |