![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #4321 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #4325 (permalink) | ||
|
am intrat eu la ei pe canalul de irc, ca asa trebuie cica... invitatia se da pe baza de interviu dom'le, care se organizeaza doar "from time to time" pt cine n-are ce face si vrea sa se puna in gat cu niste pusti cretini, poftiti serverul si canalul: irc.esper.net #hakstoreinvite good luck and have patience! sincer cat mi-am pierdut azi vremea acolo vreo ora, mai tare m-au luat dracii | |||
|
| | #4327 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum, patience, v-am spus ca va dau mura in gura...rabdare pana maine. ![]() Hehe, ce urat suna "mura-n gura". | |||
|
| | #4328 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #4331 (permalink) | ||
|
Eu am facut de 750 avand in vedere ca inainte era de 500 si din aia aveam 50 mega liberi. Plus ca nicioata nu am umplus tel cu mai mult de 5 giga :P Deci 750 mi se pare acceptabil. Still ramane up intrebarea cu salvatul contactelor inainte de restore pt o versiune noua sau un repair. Stiti vreo aplicatie care sa merite?
__________________ | |||
|
| | #4339 (permalink) | ||
| Ok, am pentru voi asa: - vlc4iphone ultima versiune beta - merge pe firmware-ul 2.0 (este disponibila teoretic doar pentru beta testeri) - 192 de stiti voi ce postate pe site-ul din profilul meu, in sectiunea aplicatii (apasati pe casuta de jos a postului asta) - in scurt timp le trec si pe un hosting romanesc ca sa le puteti descarca mai usor ![]() Daca incalc vreo regula a forumului scot site-ul din profilul meu...din cate stiu nu am voie sa postez direct link cu toate ca am vazut deja multi care au facut asta fara sa fie penalizati. Sper sa apreciati munca depusa. Ce gasiti acolo este actualizat zilnic. Bafta | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |