![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #4401 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Phantom strikes again | |||
|
| | #4402 (permalink) | ||
|
Tarifele se anunta pe 20/08 celor care au facut precomanda. Pentru restul, pe 22/08. Asa e politica Apple si sincer ma indoiesc s-o schimbe pentru Romania. De asemenea, ma indoiesc profund ca Apple sa se bazeze pe vanzarile din Romania. E mai mult o chestie de adaugat la palmares, cum ai zice tu: am vandut mere la aborigenii din satul Pao-Pao din Australia. | |||
|
| | #4403 (permalink) | ||
|
probabil ca atunci cand suna sa confirmi pre-comanda iti spun si de tarife. oricum, saptamana viitoare cred ca ar fi cazul sa inceapa sa dea telefoane. acolo in formular aveai si optiunea in care alegeai de unde sa iti ridici telefonul. acum, de exemplu, daca eu sunt singurul care am selectat sa-l iau de pe calea grivitei ei se deplaseaza pana acolo doar sa lase un telefon pentru mine ? | |||
|
| | #4404 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Phantom strikes again | |||
|
| | #4406 (permalink) | ||
|
am dat un mail la orange in care i-am intrebat care este procedura pentru confirmarea pre-comenzilor si transformarea lor in comenzi ferme. Quote:
| |||
|
| | #4408 (permalink) | ||
|
n-am citit nimic din topicul asta, dar mi se pare un accesoriu de fite si de prost-gust; e o caramida la care umbli cu degetelu' pe ecran, cel mai mult ma intereseaza sa vorbesc la un telefon cine vrea sa-si ia, sa-si ia ! nu-mi permit sa judec persoana, aici e doar o parere despre "gadgetul" asta | |||
|
| | #4409 (permalink) | ||
|
@lazio: du-te vere si baga la pariuri la fotbal si lasa-ne sa ne laudam noi cu caramida asta. Daca cei de la Iris mi-au spus ca deocamdata nu se pot face conturi pe iTunes Romania dar voi mi-ati confirmat infiintarea conturilor insemna ca si cealalta informatie cu privire la achizitionarea telefoanelor la liber e o aberatie a lor.
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #4412 (permalink) | ||
|
Chiar ieri am vb cu o duduie de acolo si am intrebat-o clar: Vreau sa-mi deschid un cont iTunes Romania si imi da eroarea "Debit cards are not accepted in Romania Stores"; ce pot face in aceasta situatie??? Raspunsul a fost: pana la lansarea oficiala de pe 22.08.08 nu se pot infiinta conturi iTunes Romania. In fine ce sa le mai ceri..puteau sa-mi zica: ba noi stam la niste birouri si primim telefoane iphone gratis sa ne jucam>>in rest nu stim nimic>>si era mai corect. Spuneti-mi va rog ce tip de carduri ati folosit pentru cont iTunes???Eu am incercat cu un Visa Electron Business si cu un Visa Business dar fara succes. Cu unul din ele am mai platit online in afara tarii anumite produse. Sa ma bag la un MasterCard???
|
| | #4413 (permalink) | ||
|
Am mai auzit pe cineva cu problema la card de debit, incearca card de credit. Eu am un mastercard de la ING de exemplu si a mers fara nici o problema. Insa fiecare card cu problemele lui... am dat si peste un site unde, desi ziceau ca accepta mastercard, pe al meu nu mi l-au acceptat la checkout... | |||
|
| | #4414 (permalink) | ||
|
Nu are nicio importanta ca sunt mastercard, visa sau visa electron. Acestea sunt doar niste branduri, iar caracteristicile cardurilor difera de la banca la banca. Mesajul respectiv l ai primit pt ca respectivul card este restrictionat pt tranzactiile online. Vezi aici: http://www.epayment.ro/plata_online/...?id=5&type=all Selectezi din lista banca la care ai cont. Alege ti din lista respectiva un tip de card care permite platile pe internet. Pt a fi sigur ca o sa mearga, verifica si lista asta: http://forum.netul.ro/comert-electro...de-paypal.html Acelasi mesaj l am primit si eu pt un visa electron in lei de la BRD, pt ca are restrictie. Pt un mastercard in lei de la Raiffeisen mi au dat eroare ca nu corespund datele. Deci, probabil e acceptat, dar datele furnizate de mine nu corespund cu cele ale bancii. O sa merg sa verific
__________________ | |||
|
| | #4415 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Ca la alte iTMS-uri nu ai acces, aia e adevarat si nici nu vei avea vreodata, fiecare tara cu iTMS-ul lui. Ca in iTMS-ul Romania nu ai muzica/filme etc...nici nu vei avea in viitorul apropiat. | |||
|
| | #4416 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #4419 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 Location: Bucharest |
Eu am Visa Electron in lei, si cu el am putut sa platesc mai peste tot online, amazon, ebay, pariuri and stuff si am si retras si depus bani in paypal cu el dar cand sa-mi fac cont la iTunes, vax, ca cartile de debit pentru tara asta nu-s acceptate. Chiar mi se pare o politica foarte aiurea din partea lor. Ma rog, niste huse din piele mai de doamne ajuta ati gasit prin Romania ? in speta prin Bucuresti ? Eu am gasit ceva online da-s din Turcia si nush parca-s cam reticent. Asta ar fi. | ||
|
| | #4420 (permalink) | ||
|
Salut. Rog si eu daca poate cineva sa ma lamureasca si pe mine cu gps-ul! Am auzit la inceput ca nu functioneaza decat pentru aflarea pozitiei , apoi am inteles ca poti sa-l folosesti pentru a marca o ruta de ex. strada Traian si strada Mihai , iti va arata traseul dar nu este capabil de a te anunta cand sa virezi stanga /dreapta etc. Iar recent am auzit ca depinde de internet! :O :O sa inteleg ca fara net =fara gps? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |