![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #4462 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: Bucale |
sunt cateva tutoriale pe net..daca v-ati uita.Care spun ca poti emite internet wireless printr-un adaptor fara un router wireless.Sunt cateva setari ca sa faci o retea wireless "add-hoc",si sa dai share la conectiunea de internet...chiar un baiat dupa cg mi a zis...problema e ca nu stiu cum se fac aceste setari mai exact...
| ||
|
| | #4463 (permalink) | ||
|
Da? Pe net sau cel putin la mine pe mail sunt mii de mesaje primite si sterse care-mi zic ca sunt cu 200.000 de dolari mai bogat. Nu crezi ca acum trebuia sa-l intrec pe Gates? Nu mai crede tot ceea ce vezi pe net. Nu poti face asta si e foarte simplu de explicat daca ai fi citit cu atentie: ROUTER - TRIMITE SEMNAL ; PLACA WiFi - PRIMESTE SEMNAL. Ia-ti un router si gata..Banuiesc ca asa cum ai avut bani de iPhone si Diamond o sa ai si de un router amarat. Spor la lucru cu imposibilul. In alta ordine de idei, deblocarea asta dureaza un pic cam foarte mult. Zibri e sictirit, dev-team amana cat pot...(si uite asa castiga acele x-SIM-uri) | |||
|
| | #4464 (permalink) | ||
pe microsoft dot com nu cred ca sunt asemenea greseli . Chiar pe forumu asta am gasit un tutorial luat dupa microsoft. Pe langa asta explica mi si mie cum vad pe iphone un gen de hotspot cu ssid-ul care l-am pus eu...chiar ma conectez la el si am un ip pe iphone.Problema este ca nu stiu ce setari trebuie puse ca sa mearga internetul.Chiar se poate baftaP.s - ai dreptate nu trebuia sa ma complic sa iau un adpator,poate trebuia sa mai astept sa iau un router..asta e..next time | ||
|
| | #4466 (permalink) | ||
| Quote:
Ontopic: La ce pret le vinzi? Mi-am propus intr-un timp sa le iau eu personal din Italia (MBP & iPhone 3G) dar pot gasii, vad, si altii care le aduc din alte tari la preturi ok. | |||
|
| | #4467 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Apple, mai ushor. Da, se poate face retea intre 2 placi wifi. Si da, se poate da net de pe laptop la iphone. Nu cred ca si invers.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #4468 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ codetaku | |||
|
| | #4469 (permalink) | ||
Si ma puteti ajuta si pe mine sa configurez adaptoru wifi....ca sa l vada iphone-u ca un hotspot?...sau cunoasteti pe cineva care ma poate ajuta? Multumesc frumos Offtopic Apple,calm tati,nu ti am spus decat ce am vazut pe microsoft,dovedindu-ti ca se poate face o retea wireless cu un adaptor wifi,chestie pe care nu o stiai,si ma mira.Nu trebuie sa sari in sus ca la piata,e un forum cu oameni civilizati din cate vad,comportate ca atare.Bafta | ||
|
| | #4470 (permalink) | ||
| Quote:
Si nu cred ca esti in masura sa-mi zici tu mie cum sa ma comport din moment ce nu ne comparam la varsta sub nici o forma. Nici macar la cea de pe forum. | |||
|
| | #4471 (permalink) | ||
Apple, oricine iti poate face observatie in momentul in care spui o tampenie, si o spui in mod aggresiv. Daca ti-o face unul mai cu cash la gura ... cu atat mai rau pentru tine. A: cum sa fol edge/3g de pe iphone http://lifehacker.com/software/featu...top-327066.php B: cum sa fol conex de pe lap 1. Goto Control Panel -> Network Connections 2. Right Click "Wireless Network Connection" -> Select Properties 3. Select the "Wireless Networks" Tab 4. In the prefered networks, select add 5. Enter a Network Name(SSID) eg adhoc 6. Set the Network Authentication as Open and check the box with "This is a computer-to-computer (ad-hoc);" 7. Click Ok. Go back to the general tab. 8. Select IPv4 and manually set the IP address: 192.168.1.10 Subnet Mask: 255.255.255.0 Default Gateway: 192.168.1.1 Preferred DNS : 208.67.222.222 Alt DNS: 208.67.220.220 9. Now save the settings and turn on the wifi on both the laptop and the iPhone. 10. Set the IP address settings as static on the iPhone and set it as 192.168.1.11 and rest of the settings as above. 11. Next Turn the firewall down. 12. Select the Internet Sharing wizard then share the connection between the LAN and the wifi. Nu garantez pentru functionarea chestiei de la B, nu am testat metoda linie cu linie, doar e copy paste, shtiu ca am facut ceva asemanator cand nu aveam router wireless.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #4472 (permalink) | ||
Multumesc frumos,o sa incerc sa o sa revin cu detalii L.E- Mda,am incercat punctul B dar din apcate nu merge,defapt la chestia "Turn on wifi on both devices",ce trebuie sa fac? pe iphone dau la wifi si selectez accespoint-ul,dar pe pc cum ii dau drumu la wifi? Am facut toate setarile dar jos wire4les network imi apare cu "x"-ul rosu,deci pana la urma ce ramane e facut? multumesc inca o data L.E-defpat am incercat inca o data,si Wireles Network din tabul de jos imi arata semnal full,a stat asa pana mi am conectat telefonul si am intrat in safari,dupa care a aratat din nou x-ul rosu semn ca nu merge,Preciez ca ce am facut acum am facut dupa un pc cu adaptor wireless nu dupa un laptop.Sa incerc dupa laptop? Last edited by m7z; 19-08-2008 at 17:43.. | ||
|
| | #4474 (permalink) | ||
o sa refac setarile si o sa postez. Faci acea conexiune ad-hoc si dai share la conexiunea wired. Te conectezi pe iphone pe conexiune ad-hoc creata pe adaptorul wireless al laptopului si pui un ip din clasa 192.168.0.0 cu netmask 255.255.255.0 si gateway/dns 192.168.0.1 (asta in cazul in care nu le ai deja alocate). S-ar putea sa fie nevoie sa pui un dns manual.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. Last edited by AStateOfMind; 19-08-2008 at 19:12.. | ||
|
| | #4475 (permalink) | ||
Deci stai putin.Dau share la conexiunea care folosesti cablu de la modem (cablu ftp) nu? Ipurile unde le pun? la conexiunea Wireles dupa calculator sau la iphone? sau la ambele aceleasi ipuri? Tin sa specific ca La conexiunea wired am Ipurile date sa si le gaseasca automat...o sa incerc si asa..revn ]L.E-Am facut cum ai zis,problema este ca pe iphone am pui ipurile la static,si setate cum mi ai zis tu mai sus. Acum telefonul vede conexiunea adhoc,m-am conectat la ea dar cand intru in safari incarca (fara sami arate nimic pe pagina,ramanand alba)si dupa cate minute zice ca serveru a incetat sa mai raspunda. La conexiunea wireless dupa calculator am alte ipuri,sa incerc sa le schimb pe amandoua cum ai zis tu? | ||
|
| | #4476 (permalink) | ||
daca dai share la conexiunea de modem automat conexiunea de wireless va avea 192.168.0.1. E posibil cum spuneam sa fie nevoie sa setezi DNS-urile manual. incearca-le pe cele de la rds: 193.231.236.10 193.231.236.17 Daca ai term instalat incearca de pe iphone sa dai un ping 192.168.0.1
|
| | #4477 (permalink) | ||
deci La conexiunea dupa pc,wireless network pun ipurile: Ip adress:192.168.0.1 Subnet mask :255.255.2550 Default gateway:192.168.0.1 Prefered dns :193.231.236.10 alt dns :193.231.236.17 este bine? Si pe iphone pun asa : Ip adress 192.168.0.1 Subnet mask:255.255.255.0 Router il las asa DNS 193.231.236.10 Sa le pun asa zici tu? corecteaza ma daca am gresit undeva | ||
|
| | #4478 (permalink) | ||
La cel de wireless nu pui nimic. La iphone ar trebui sa ti le ia singur, tu punand doar dns-urile.
|
| | #4479 (permalink) | ||
Dintr=o data,cand dau la iphone sami caute retele woreless imi apare o retea "ttteeeeeeemmmppppp",eu neavand nici o retea wireless prin zona,de la ce o fi? Am incercat cum ai zis tu,dar pe telefon nu mi arata nici un ip,am dus dnsul acela u 193 bla bla,nu mi arata nici semnal la iphone,semnal wirelss ma refer La conexiunea wirelss am setat ipurie cum le am scris mai sus si raman aasa de fiecare data din fac o retea noua,nu imi poti zice exact ce ipuri trebuie sa pun? tie iti merge? Le am setat sa si gseasca ipurile automat la Wireless Network din internet conections,am facut o retea noua ,si din cate vad ,telefonul imi vede un ip 192.168.0.1,si la restu nimic.Am pus un dns din alea 2 de rds care mi le ai dat si nimic...se incarca 1 secunde si ramane blocat,dupa care imi zice conection to server lost Last edited by m7z; 19-08-2008 at 21:11.. | ||
|
| | #4480 (permalink) | ||
| Quote:
Ma da nu scapa lumea de voi pe nicaieri :| . Sunteti asa disperati ca nu intra lumea pe site urile voastre de cacao? Puneti mana pe treaba si faceti ceva interesant si o sa apara de la sine vizitatorii, nu asa, dand link uri false pe site uri | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |