![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 959 | 56.91% |
| Fiasco | | 220 | 13.06% |
| ceva la mijloc | | 506 | 30.03% |
| Voters: 1685. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #4524 (permalink) | ||
|
Telefoanele au venit de luni 11 august ... azi am testat si eu un model, ... este ok telefonul. Vor exista doar la abonament, pretul fiind intre 300-350euro. Abonamentul este unul business situat intre 20-25 euro. O sa existe si o versiune de abonament mai piperata cu mai multe optiuni. a-max - Mai mult decat sigur va trebui sa-ti reinoiesti abonamentul... adica sa te legi la maini pe inca 2 ani. | |||
|
| | #4525 (permalink) | ||
|
Nu inteleg de ce atata incrancenare, telefonul e ieftin si de restul primesti minute,date, nu trebuie confundat abonamntul cu rata la telefon, normal ca multa lume il dorea la pret mic si abonament de 4 euro ca sa poata da beepuri de pe el. Adica nu vad de ce sa dau 700 de euro la baieti ca sa dau beepuri de pe el si sa ma dau pe net legat la wireles-ul din apartament.
__________________ Remember Me as a Time of Day | |||
|
| | #4527 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti Phone: Nokia 6234 |
pai daca tu nu vezi, nu inseamna ca nu vad nici altii. desi nu as da beepuri de pe el si nici nu l-as lega la wireless-ul din casa (pe care oricum nu il am), tot mi se pare extrem de scump. de ce? pt ca am abonament de 4-5euro (la vodafone) si minutele imi ajung, avand si de la servici. ca atare sa dau 20de euro in plus, pe luna, la un abonament mi se pare super mult cand inmultesti cu 24 de luni.
| ||
|
| | #4529 (permalink) | ||
|
Sennin, de exemplu eu fac alergie la abonamente. Rau de tot. Nu ma deranjeaza ca platesc un pret pe minut mult mai piperat, ma deranjeaza sa ma stiu priponit de gard. ![]() Dar aparent eu nu-s in targetul Apple.
__________________ But it was only fantasy. The wall was too high, as you can see. No matter how he tried, he could not break free. And the worms ate into his brain. | |||
|
| | #4530 (permalink) | ||
| Nici eu nu-s in targetul Apple, sunt prea dependent de windows mobile si htc-ul meu si probabil ca pana la Android nu o sa schimb platforma. Dar eu doar sugeram ca e pacat sa dai multi bani pe un telefon la care doar vorbesti, asa in schimb platesti putin pe telefon si mult pe servicii, dar te folosesti de ele.
__________________ Remember Me as a Time of Day | |||
|
| | #4531 (permalink) | ||
|
pe mine nu ma intereseaza e-mail pe telefon si alte nebunii de genul asta. internet am acasa, nu stiu ce rost ar avea sa intru si de pe mobil. nu generalizez, sa nu intelegeti gresit. ma gandeam dau un mail la orange sa ii intreb daca o sa se poata faca si abonament de telefon normal, dar mai mult ca sigur nu o sa-mi raspunda. si asa informatiile care le avem mi se pare ca le-au dat asa...sa nu spunem ca nu au zis nimic inainte de lansare. | |||
|
| | #4535 (permalink) | ||
|
on topic (sper): copy/paste intre aplicatii, dar nu de la apple: aici off topic: Quote:
Iar pe ceilalti ii rog sa fie dragutzi (cu eXist) si sa-si scrie lucrurile neinteresante (pt eXist) cu caractere mici sa nu-l disturbe!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #4537 (permalink) | ||
| Quote:
si nu cred ca magazinele orange vor avea deschis atunci (daca au anuntat ca vor avea sorry ).io unu' mi-as lua la fidelizare si vreau sa va intreb (daca o sti cineva... o sa le dau mail lor pana la urma) daca se poate transfera abonamentul pe numele altcuiva inainte de expirarea contractului(nu de alta dar as vrea sa emigrez si n-am chef ca asta sa fie un impediment).
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #4539 (permalink) | ||
|
Pe mine personal nu ma deranjeaza nici pret, nici abonamentul mare, doar dealerul de telefonie. Daca era pe Vodafone il luam instant. Apropo ce mai stiti de vestea pastratii numarului si migrarea la alt deler de telefonie??? Ca daca se implementeaza curand cum se auzea la un moment dat poate fac o schimbare de dealer de la Vodafone la Orange. Si asta numai sa-mi iau iPhone ca de altfel sunt multumit de V. In momentul in care ai abonament de 300E/luna, pentru 7 abonati ti-e cam greu sa schimbi nr de telefon ca sa treci la Orange, chair si pt. iphone.
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #4540 (permalink) | ||
|
Oferta iPhone 3G Orange in Romania - UPDATE Clientii Orange pot opta intre doua tipuri de abonamente iPhone 3G: 39 si 59 de euro (fara TVA). De asemenea, dacă îşi activează o opţiune în valoare de 12 euro pe luna, care oferă minute şi trafic de date incluse, pot cumpăra un iPhone la tarife reduse până la 289 euro. Pentru clienţi Orange, cu abonamente lunare în valoare de peste 32 euro, preţul telefonului ajunge la 209 euro.
__________________ It's all about links™ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |