![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #4561 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
tocmai mi-am bagat ceva in orange am ales 200 minute nationale si nelimitat in retea de la cosmote cu 18 euro pe luna fata de 46 si nokia n78 la 1000 lei necodat. nu are stilul iphone-ului insa la dotari este peste cu mai multe clase. imi pare rau, dar refuz sa platesc mai mult decat un francez sau elvetian pt acelasi produs si servicii, doar pt ca sunt roman si in RO se considera ca se poate face orice.
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #4563 (permalink) | ||
|
Mai baieti (si fete), Situatia nu-i atat de cotoioasa cum pare. La "liber" , adica orice abonament din oferta existenta,( 3euro included), pretul telefonului (8gb) este 535 de euro, ceea ce este acceptabil (abonament pe 2 ani de 3.57 euro, TVA inclus)
__________________ Contact: Vodafone 0723.199959 | |||
|
| | #4567 (permalink) | ||
|
but ofc acum o sa auzim guta in za haouse live stream pe treije ![]() Ontopic : acceptabile preturile dar imho iphoneu classic care il am isi face foarte bine treaba si chiar nu vad rostul 3g-ului (in afara de fite si de a fi in "in pas" cu moda) Ps : sa nu scoateti aberatii ca e cul pt gps si alte mizerii deoarece ala e singurul lucru care il are in plus fata de first gen. Deci gl celor care va achizitionati pentru prima data un 3g (isi merita pretul) iar pt cei care schimbati pe cel vechi cu unul 3g ... GRATS u have treige. Iar acum marea diferenta intre cele 2a modele ... pam pam Click me please ![]() Ps 2 : snt atat de gelos pe voi .... /sarcasm off
__________________ | |||
|
| | #4570 (permalink) | ||
| Quote: sunt datele tale acolo! (eu l-am modificat in quote, in cazul in care o sa-l scoti)
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #4572 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: Bucale |
end er....poate ai dreptate pana la urma Htc TD a iesit telefonul anului,oricum cine stie poate prin 2009 se va ieftini "ifonu".. Am si eu o mare problema cu Itunes-u (sper sa nu o clasificati ca probleme de inoob :| ),de fiecare data cand il deschid,si ii dau "sinc",se blocheaza ,telefonu ramane in starea de sinc-ing,dar itunes-u se blocheaza si imi da eraorea cu send or not send,la fel si cand intru in itunes si vreau sa il inchid...imi da numai erori de astea....din 5 sinc-inguri cred ca 4 se blocheaza daca ma intelegeti..ce pot face? sa il reinstalez? l-am mai reinstalat o data..ms Last edited by m7z; 21-08-2008 at 01:09.. | ||
|
| | #4575 (permalink) | ||
|
pot primi de la cineva care este la olimpiada un iphone. codat, tot tacamul, are doar 3 limbi din care poti alege: chineza, taiwaneza si inca una asiatica (imi scapa acum). intrebarea mea este: daca mi-l aduce, pot face ceva cu el aici? il pot decoda, schimba ceva soft sa pun engleza pe el?
__________________ Viata-i greu ! | |||
|
| | #4576 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #4579 (permalink) | ||
|
Am trecut azi prin fata pe la magazinul orange de langa Muzica, Calea Victoriei. Erau in pregatiri baietii, montau reflectoare, afise mari cu Iphone 3G, etc. Ce nu inteleg, care-i treaba cu anuntul de-acum cateva luni a lui Iphone 3G, imi aduc aminte clar ca ziceau ca o sa fie 200$ (cel de 8Gb); dar acum il vad la 600Euro... din cauza ca de-abia e lansat? care-i treaba?
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #4580 (permalink) | ||
| Quote:
)) ![]() Pretul e foarte avantajos pentru cei cu abonamente mari. Pe ideea asta s a si mers, daca tot ai bani de un iphone, normal e sa ti si permiti o factura pe masura. Eh, cartelarii au sarit in sus aici ![]() Quote:
Tocmai de aici au plecat toate aceste acuze si revolte adresate orange. Toti se asteptau sa si ia iphone cu 200usd la abonament de 3euro
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |