![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #441 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #442 (permalink) | ||
|
Pe 9 noiembrie se lanseaza in Germania -- au aparut deja reclamele in toate magazinele T-Mobile. Si eu sunt curios cat o sa coste fara abonament.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #444 (permalink) | ||
| Quote:
1. Mergi la un dealer Orange si schimba cartela... nu ai ce face altceva 2. Nu stiu... sunt si eu curios 3. ... 4. Uite aici o lista, sau poti sa-ti instalezi asta si iti apare un meniu in telefon cu programele pe care poti sa le instalezi, sunt nenumarate ![]() 5. Prin programul de mai sus, sau independent aici Si nu mai fi nervos, toate se rezolva
__________________ YM: criserb | |||
|
| | #445 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: timisoara | eu ma refeream ca daca il cumpar de acolo si il voi conecta la iTunes nu va face update la versiunea 1.1.1 sa nu il mai pot folosi... poate totusi o sa astept sa apara in germania si sa rog pe cineva sa il ia la liber
__________________ Put Your Records On | ||
|
| | #447 (permalink) | ||
| Quote:
* Louder speakerphone and receiver volume * Home button double-click shortcut to phone favorites or music controls * Space bar double-tap shortcut to intelligently insert period and space * Mail attachments are viewable in portrait and landscape * Stocks and cities in Stocks and Weather can be re-ordered * Apple Bluetooth Headset battery status in the Status Bar * Support for TV Out * Preference to turn off EDGE/GPRS when roaming internationally * New passcode lock time intervals * Adjustable alert volume Si ar mai fi: * You can now change the sound that is played when a new text message is received. Tap “Settings,” then “Sounds,” then “New Text Message.” * There is now a “Debug console” for Safari, which shows HTML errors when rendering Web pages. Tap “Settings,” then “Safari,” then “Developer” * There are new options for Video playback. You can start playing videos where they left off or from the beginning, and you can use closed captioning. Tap “Settings,” then “iPod.” * iPhone’s email client can now (after the 1.1.1 update) download and play audio files in all QuickTime audio formats it supports, including MP3, AAC and WAV. * Mail port settings You can now set a custom port for mail servers directly on the iPhone by going to the Mail pane under “Settings,” and selecting your account. Previously you had to set this variable on your Desktop then re-sync the system in order to set a mail port. * International Keyboard input Though the iPhone doesn’t sport the same ability to select different language keyboards from within the Settings application or switch between international keyboards like the iPod touch, the 1.1.1 update allows the iPhone to bring up certain International keyboard sets automatically when navigating to a Web page encoded in that language. In Mail or a text message, you can press and hold certain keys (like C, or N) for a menu of corresponding international characters. * H.264 video boost The iPhone can now playback H.264 video at throughput rates up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Baseline Profile up to Level 3.0 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats. Previously the maximum encoding throughput rate for H.264 video was 1.5 Mbps. The upgrade makes the iPhone’s Safari browser more compatible with various videos on the Web and (presumably) will make more H.264-encoded content available through the YouTube application. | |||
|
| | #448 (permalink) | ||
|
sarin07 - in momentul in care este conectat la iTunes esti intrebat doar daca-l activezi. In cazul in care intre timp apare un nou firmware, esti INTREBAT daca doresti sa faci update, la care poti sa raspunzi si cu nu . O sa spui ca sunt subiectiv avand in vedere semnatura de mai jos, dar eu consider ca tot mai bine e din US. Astept si eu sa vad preturile, insa nu cred ca vor fi prea mici si oricum cu abonament scump. In UK am vazut ca era vandut(pre-order) cu abonamente incepand cu 35Lire (70$) pe luna. Next question )
__________________ Spare a pony. Ride an iPhone! | |||
|
| | #449 (permalink) | ||
| Quote:
nu face asa de capu' lui.
__________________ YM: criserb | |||
|
| | #452 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
Salut am si eu un Iphone, nu ma pricep foarte bine dar am niste probleme. Sunt in afara tarii acum, am roaming pe telfon si cateodata imi pierde semnalul din senin si dupa cand dau "Slide to Unlock" se blocheaza. In loc sa imi apara butoanele din meniu imi apare dispaly-ul negru si se vede numai ora si reteaua. In plus daca primesti un telefon din tara cateodata apare 0040...... si cateodata apare +40...... . Asta nu ar fi o problema dar... daca tu ai numarul trecut 0040.... si cand suna apare cu +40...... NU iti mai apare numele. Destul de dubios.
| ||
|
| | #453 (permalink) | ||
| '90 Join Date: Dec 2005 Location: sw. |
iPhonul te lasa sa itnri gratis pe Youtube ? Am sie u unul si imi zice ca nu se conecteaza EDGE (sau ceva in genul asta).E bine? trebuie setat ceva ? E prima versiune daca nu ma insel..1.0.2 cred
__________________ YaHoo :adytzu_mzk TeL : 0726 589 538 ---------------------------------------- | ||
|
| | #455 (permalink) | ||
|
sau e dar e inclus intr-un abonament scump ![]() poti sa-l accesezi gratuit in hotspoturi cu Wifi gratuit... rorapidist - cred ca ce cauti tu este : http://iphone.fiveforty.net/wiki/index.php/AppSupport Succes!
__________________ Spare a pony. Ride an iPhone! | |||
|
| | #456 (permalink) | ||
|
cum se aude un iphone in casti?am auzit ca rupe?
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
| | #458 (permalink) | ||
| aSMS v0.2.6 Size: 42.0 KiB http://code.google.com/p/iphone-sms/ Are cineva idee(imi poate explica pe romaneste) cum se instaleaza asta? (http://iphone.exploit.org/pxl/ aSMS v0.2.6 Size: 42.0 KiB) 1. Ma intereseaza sa pot da forward la un sms... 2. Inca o mica problema ... de cand l-am luat se aude doar in difuzorul din stanga iar in cel din dreapta foarte slab ... intrebare... se poate remedia din soft? 3. Eu am firmware v1.0.2.. Ce avantaje am daca il updatez la o versiune mai noua?? Si care ar fi aia ?? Si daca o fac cum il mai sparg?? 4. Ii merge cuiva/se poate/nu se poate sa pot scrie sms-uri in plan landscape/vertical? Ar avea loc ''degetzelele'' mele pe tastatura aia mult mai bine .... 5. Intrebare importanta: Daca il tin activat pe wi-fi adica conectat la routerul meu ca sa am internet pe el imi consuma mai multa baterie decat neconectat? 6. Unde gasesc husa pentru el? Am acasa un Blackberry 8800 si husa i se potriveste ca o manusa dar raman cu celalalt telefon fara husa are cineva idee unde gasesc sau ceva asemanator? Multumesc anticipat PS: Am momente cand imi vine sa dau cu el de toti peretii... adica momentele cand se misca greu in general cand suna cineva si eu sunt prin meniuri... si la voi se misca la fel? Last edited by Hodoronc Tronc; 28-10-2007 at 11:44.. | |||
|
| | #459 (permalink) | ||
|
1. Pai vad ca explica totul acolo. Instalezi asms si apoi il accesezi din browser cu adresa locala care ar trebui sa fie https://127.0.0.1 2. Are doar un difuzor, cel din stanga, ala din dreapta este microfon. Nu are doua difuzoare Daca vrei sa se auda mai tare treci la 1.1.13. Avantajele si cum il spargi am scris mai sus, de ce nu citesti inainte sa intrebi? :P iPhone / iPhone 3G / iPhone 3GS - discutii generale, aplicatii, deblocare etc. http://forum.computergames.ro/37618106-post435.html 4. Inca nu, dar poate pe viitor 5. Da 6. Vezi la internity au mai multe huse de la nokia si poate gasesti ceva care sa te coafeze. PS: Nu mi s-a intamplat sa se miste greu, dar in 1.0.2 daca eram prin meniuri si suna cineva mi se intampla sa mi se reseteze dupa ce se termina apelul, rar, dar se intampla. Vad ca in 1.1.1, nu numai ca se misca mai repede telefonul cu multe aplicatii pe el ci am scapat si de treaba asta. Sa stii ca e foarte posibil sa fie de la metoda de spargere a 1.0.2 care strica niste chestii interne, iti recomand sa faci ce am scris in threadul de mai sus si treci la 1.1.1 . | |||
|
| | #460 (permalink) | ||
| Quote:
Nu consider ca pe un telefon din vremurile noastre , sa dai 20 milioane pe el si sa nu poti sa instalezi Third Party software , doar t ca nu vrea Apple ! Practic , ei iti baga pe gat ce programe vor ei ! Alta chestie , au innebunit cu playeru asta , baga 8 gb tot,dar totusi ,la partea de TELEFON ( totusi,e telefon,nu??? ) sta foarte foarte prost ! Uite aici un smart phone care da clasa , din toate punctele de vedere ! Zi-mi cu ce e peste , Iphone-ul , fata de acesta... doar pt ca e facut de Apple ? http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w960-2008.php p.s. m-am jucat pe Iphone ...
__________________ I was never scared to die, fuck you the world is mine | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |