Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 978 57.09%
Fiasco 222 12.96%
ceva la mijloc 513 29.95%
Voters: 1713. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-08-2008, 09:47   #4581 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cris View Post
Am trecut azi prin fata pe la magazinul orange de langa Muzica, Calea Victoriei. Erau in pregatiri baietii, montau reflectoare, afise mari cu Iphone 3G, etc.
Ce nu inteleg, care-i treaba cu anuntul de-acum cateva luni a lui Iphone 3G, imi aduc aminte clar ca ziceau ca o sa fie 200$ (cel de 8Gb); dar acum il vad la 600Euro... din cauza ca de-abia e lansat? care-i treaba?

Salut Cris (in case you remember me from FL), pretul de 200 $ este in USA la abonament.
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Neodoru is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 10:02   #4582 (permalink)
Registered User

solaris_uv's Avatar

Phone: Nokia e52, Nokia N95, Iphone 3gs
Eu am primit mail de confirmare a precomenzii dar in momentul in care vreau sa confirm nu ma lasa . Mai precis cand click-uiesc pe trimite nu se intampla nimic .

I s-a mai intamplat cuiva asa ceva ?

solaris_uv is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 10:35   #4583 (permalink)
Registered User

da, nici la mine nu se intampla nimic cand dau confirmare

paris is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 11:58   #4584 (permalink)
Registered User

voi ati vz ce scria sub tarife nu?

* Preturile pentru iPhone 3G includ TVA. Preturile pentru abonamente si optiuni nu includ TVA

Foarte tare, mai ales ca preturile la tel de la orange cosmo voda au toate incluse tva-ul, probabil au apelat la asta sa para mai ieftin.

ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum

stefan85 is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 12:03   #4585 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Phone: Nokia N97& Iphone
Quote:
Originally Posted by solaris_uv View Post
Eu am primit mail de confirmare a precomenzii dar in momentul in care vreau sa confirm nu ma lasa . Mai precis cand click-uiesc pe trimite nu se intampla nimic .

I s-a mai intamplat cuiva asa ceva ?
Pentru ca a aparut o optiune in plus undeva in dreapta sus. Sa selectezi daca il vei lua la fidelizare sau cu un nou abonament

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 12:42   #4586 (permalink)
Registered User

smart_web's Avatar

Unde sunt cei ce ziceau ca o sa apara la noi Iphone cu 1.000 RON?
Sa fim seriosi ... in Romania nimic nu va fi ieftin ...

Ofer garantie de bun simt 1 luna de zile pentru produsele vandute (pentru cele care nu au garantie scrisa)!

smart_web is online now    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 13:46   #4587 (permalink)
Registered User

Sintax's Avatar

nu ma prind voi chiar vorbiti serios ? chiar vreti sa confirmati comenzile :O.
Ok nu va critic si eu sunt maniac si il vreau ieri daca se poate, dar in conditiile in care costa de 4 ori cit ar trebuii devine imoral sa il cumperi. (sa nu mai vorbim de abonamentele speciale care sunt o aberatie completa)
Oricum bafta si respectu meu pentru salariile voastre

Sintax is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 14:18   #4588 (permalink)
Registered User

a-max's Avatar

Quote:
Originally Posted by SpEEdY View Post
O resoftare ar rezolva asta, deci se poate, dar iti spun in proportie de 90% ca nu existe iphone fara toate limbile

PS: Am facut un calcul, eu am abon la orange de 50 de euro. Pot sa iau iphone-ul folosind si punctele thankyou cu 625 ron
cum ai calculat ca si eu am abonament de 180euro si sunt curios la cat l-as putea scoate?banuiesc ca versiunea de 8gb o poti cumpara cu atata,nu?cate puncte thank you ai?

a-max is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 14:21   #4589 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Phone: Nokia N97& Iphone
Quote:
Originally Posted by a-max View Post
cum ai calculat ca si eu am abonament de 180euro si sunt curios la cat l-as putea scoate?banuiesc ca versiunea de 8gb o poti cumpara cu atata,nu?cate puncte thank you ai?
Da, nici nu ma intereseaza cea de 16, ca nu am ce baga pe atata spatiu. Am avut deja iphone vreo 5 luni de cand a aparut prima oara si este telul care l-am tinut cel mai mult. Deci back to my love

Am 310 puncte thankyou. Deci el fiind 209 cu tot cu tva se va scadea 31 de euro -> 178 euro = 625 ron

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 14:23   #4590 (permalink)
Registered User

Phone: Nokia E52
la orange un punct e 10 centi? la vodafone e un cent si pt 31 euro trebuie sa ai 3100 puncte.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 14:27   #4591 (permalink)
Registered User

a-max's Avatar

acuma am gasit si eu pe site-ul orange cum e cu punctele thank you.....valoare facturã (în EUR, fãrã TVA) x 30% = numãr de puncte Thank You.Eu ajung la 200 euro ca acum 2 luni mi-am luat un alt tel ...btw speedy same here...i'm also back 2 my love,am avut pana acum 2 luni Iphone 1st gen

a-max is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 14:31   #4592 (permalink)
Registered User

nane's Avatar

Salut. Dezamagitoare oferta de la Orange...dar din tot raul care il ofera ma gandeam sa-l aleg si eu pe cel mai mic :P. Eu am 3 abonamente pe numele meu si toate vin pe o factura , asta insemnand un total de 37 de euro. Pot sa optez pentru varianta de 289 euro/24 de luni ? sau trebuie ca un singur abonament sa aiba o valoare mai mare de 32 de euro? Multumesc. In Septembrie se lanseaza Samsung Omnia dar ma gandesc ca pretul se va situa undeva in jurul a 2000 lei. ( vine cu GPS , camera de 5MP , memorie 8-16 gb , wi-fi , un ecran destul de generos , dar cu o rezolutie cam ciudata , sistem de operare WM 6.1) dar parca tot iphone e mai atragator , si ecranul este mult mai receptiv.

nane is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 15:45   #4593 (permalink)
Registered User

Godspeed's Avatar

Am primit un sms de la Orange cu mesajul: "Poti confirma pre-comanda pentru iPhone 3G pana la ora 22 folosind codul de acces primit in newsletter. www.orange.ro "
Dar care newsletter si cade cod ca eu nu am primit nici un mail??
WTF

Godspeed is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 15:46   #4594 (permalink)
Nick anterior: _Nasty_

nasty's Avatar

Phone: iPhone 3G
Daca stiti si puteti sa ma ajutati cu problema asta, v-as fi recunoscator. (va rog nu dati reply-uri de pomana, decat daca chiar aveti ceva concret)

nasty is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 16:00   #4595 (permalink)
Registered User

Godspeed's Avatar

Pai sa sti ca eu zic ca ei au dreptate. Pentru ca o optiune / extraoptiune se poate activa sau dezactiva lunar, nu anual si bi-anual ca un abonament.
In cazul tau chiar e o diferenta mica de 1EUR. Dar de exemplu cineva cu un abon de 3EUR isi suplimenteaza doar pentru luna in curs o optiune de 13EUR ca sa poata achizitiona iPhone-ul la pret redus.
Asta este diferenta intre abonament si optiune.

Godspeed is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 16:06   #4596 (permalink)
Registered User

nane's Avatar

Tinand cont ca majoritatea abonamentelor de la Orange au la baza un abonament de 3 euro iar la acesta se adauga extraoptioni , ( in cazul meu 180 minute nationale , majorat , trafic de date) , nu vad cine s-ar incadra atunci in acele conditii impuse de ei ? Sa spunem ca x are un abonament de baza de 3 euro si de inca 20 de euro extraopituini activate . X plateste lunar 23 de euro... si daca vrea sa-si cumpere un Iphone el se incadreaza la categoria abonamente sub 10 euro? o sa plateasca 500 euro pe un iphone?

nane is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 16:11   #4597 (permalink)
Registered User

semneaza Petitia oficiala impotriva ofertei iPhone 3G de la Orange Romania http://www.petitiononline.com/boioro/petition.html
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
ai bagat si codul de confirmare si celalalt cod???

Last edited by badeacristi81; 21-08-2008 at 16:11.. Reason: Automerged Doublepost

badeacristi81 is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 16:12   #4598 (permalink)

eXist's Avatar

LOOOOOOOOOOOL ! ! ! ! ! . O petitie impotriva ofertei.

Terminati cu prostiile astea, copiilor ce sunteti. Grow up!

Quote:
Cerem pe aceasta cale companiei Orange Romania sa ofere iPhone si pe baza de cartela pre-platita
Sa mor de ras, si nu altceva. Cat tupeu poate sa aibe romanul. Normal, ca d-aia e roman.

eXist is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 16:19   #4599 (permalink)
Registered User

trebuie sa facem ceva nu???? sau stam cu mainile in san si platim preturi exagerate????

badeacristi81 is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 16:29   #4600 (permalink)
Registered User

da petitiile astea is fara rost,adica nu se poate aplica petitia, nu ? )
asa s-ar face pt orice
=)) pt orice se face petitie acum...
Fiti seriosi ! nu se uita orange la asa ceva

the_new_henry is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules