![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #4581 (permalink) | ||
| Quote:
Salut Cris (in case you remember me from FL), pretul de 200 $ este in USA la abonament.
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #4584 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
voi ati vz ce scria sub tarife nu? * Preturile pentru iPhone 3G includ TVA. Preturile pentru abonamente si optiuni nu includ TVA Foarte tare, mai ales ca preturile la tel de la orange cosmo voda au toate incluse tva-ul, probabil au apelat la asta sa para mai ieftin.
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #4585 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #4586 (permalink) | ||
|
Unde sunt cei ce ziceau ca o sa apara la noi Iphone cu 1.000 RON? Sa fim seriosi ... in Romania nimic nu va fi ieftin ...
__________________ webdesign - grafica publicitara - logo design - bannere web - animatii Flash *** Portofoliu *** Ofer garantie de bun simt 1 luna de zile pentru produsele vandute (pentru cele care nu au garantie scrisa)! | |||
|
| | #4587 (permalink) | ||
|
nu ma prind voi chiar vorbiti serios ? chiar vreti sa confirmati comenzile :O. Ok nu va critic si eu sunt maniac si il vreau ieri daca se poate, dar in conditiile in care costa de 4 ori cit ar trebuii devine imoral sa il cumperi. (sa nu mai vorbim de abonamentele speciale care sunt o aberatie completa) Oricum bafta si respectu meu pentru salariile voastre | |||
|
| | #4588 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #4589 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Am 310 puncte thankyou. Deci el fiind 209 cu tot cu tva se va scadea 31 de euro -> 178 euro = 625 ron | |||
|
| | #4591 (permalink) | ||
|
acuma am gasit si eu pe site-ul orange cum e cu punctele thank you.....valoare facturã (în EUR, fãrã TVA) x 30% = numãr de puncte Thank You.Eu ajung la 200 euro ca acum 2 luni mi-am luat un alt tel ...btw speedy same here...i'm also back 2 my love,am avut pana acum 2 luni Iphone 1st gen | |||
|
| | #4592 (permalink) | ||
|
Salut. Dezamagitoare oferta de la Orange...dar din tot raul care il ofera ma gandeam sa-l aleg si eu pe cel mai mic :P. Eu am 3 abonamente pe numele meu si toate vin pe o factura , asta insemnand un total de 37 de euro. Pot sa optez pentru varianta de 289 euro/24 de luni ? sau trebuie ca un singur abonament sa aiba o valoare mai mare de 32 de euro? Multumesc. In Septembrie se lanseaza Samsung Omnia dar ma gandesc ca pretul se va situa undeva in jurul a 2000 lei. ( vine cu GPS , camera de 5MP , memorie 8-16 gb , wi-fi , un ecran destul de generos , dar cu o rezolutie cam ciudata , sistem de operare WM 6.1) dar parca tot iphone e mai atragator , si ecranul este mult mai receptiv.
| |||
|
| | #4593 (permalink) | ||
|
Am primit un sms de la Orange cu mesajul: "Poti confirma pre-comanda pentru iPhone 3G pana la ora 22 folosind codul de acces primit in newsletter. www.orange.ro " Dar care newsletter si cade cod ca eu nu am primit nici un mail?? WTF
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #4594 (permalink) | ||
|
Daca stiti si puteti sa ma ajutati cu problema asta, v-as fi recunoscator. (va rog nu dati reply-uri de pomana, decat daca chiar aveti ceva concret)
| |||
|
| | #4595 (permalink) | ||
|
Pai sa sti ca eu zic ca ei au dreptate. Pentru ca o optiune / extraoptiune se poate activa sau dezactiva lunar, nu anual si bi-anual ca un abonament. In cazul tau chiar e o diferenta mica de 1EUR. Dar de exemplu cineva cu un abon de 3EUR isi suplimenteaza doar pentru luna in curs o optiune de 13EUR ca sa poata achizitiona iPhone-ul la pret redus. Asta este diferenta intre abonament si optiune.
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #4596 (permalink) | ||
|
Tinand cont ca majoritatea abonamentelor de la Orange au la baza un abonament de 3 euro iar la acesta se adauga extraoptioni , ( in cazul meu 180 minute nationale , majorat , trafic de date) , nu vad cine s-ar incadra atunci in acele conditii impuse de ei ? Sa spunem ca x are un abonament de baza de 3 euro si de inca 20 de euro extraopituini activate . X plateste lunar 23 de euro... si daca vrea sa-si cumpere un Iphone el se incadreaza la categoria abonamente sub 10 euro? o sa plateasca 500 euro pe un iphone?
| |||
|
| | #4597 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
semneaza Petitia oficiala impotriva ofertei iPhone 3G de la Orange Romania http://www.petitiononline.com/boioro/petition.html -------------------- Editare ulterioară -------------------- ai bagat si codul de confirmare si celalalt cod??? Last edited by badeacristi81; 21-08-2008 at 16:11.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #4598 (permalink) | ||
|
LOOOOOOOOOOOL ! ! ! ! ! ![]() . O petitie impotriva ofertei.Terminati cu prostiile astea, copiilor ce sunteti. Grow up! Quote:
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |