![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #4721 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #4726 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
tare de tot in cotidianul : Quote:
deci din aia 200 de oameni mai mult de jumate erau ziaristi/cameramani/reporteri....super lansare | ||
|
| | #4727 (permalink) | ||
| Quote:
deci pe 3G mi-a dat asa: http://testmyiphone.com/signature?key=k1959Nz1175C http://testmyiphone.com/results/k1959Nz1175C http://testmyiphone.com/signature?key=543twd84z0a3u http://testmyiphone.com/results/543twd84z0a3u
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #4731 (permalink) | ||
|
L-am luat si eu azi. Dupa o pauza de vreo 4 luni, m-am reintors la iphone. Am dat 770 ron pana la urma. O sa mai revin cu detalii, acum vreau sa ma ocup de el. Intrebare: Pot sa fac update fara probleme la telefon atata timp cat eu nu am nevoie de deblocare fiind deblocat de orange? Sau revine automat la statutul blocat dupa update prin itunes? Last edited by SpEEdY; 23-08-2008 at 11:44.. | |||
|
| | #4732 (permalink) | ||
| daca in safari ai cumva optiune de a alege acces points, pune Orange World si sterge definitiv Orange internet. (eu asa am pe symbian) sper ca o sa mearga.
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #4733 (permalink) | ||
|
@SpEEdY: poti sa-i faci ce updateuri vrei, daca e legally unlocked. Btw, cum ai reusit sa-i convingi sa ti-l deblocheze? Eu am fost ieri la Orange Shop de la Europe House si mi-au spus ca deblocarea telefonului se face doar in service-ul Orange, dar peste vreo 2 saptamani. Cre'ca vor sa traga cat mai mult de timp cu abonamentele si preturile de acum, pana sa dea telefonul si la PrePay (optiune care cica va fi deasemenea disponibila peste vreo 2 saptamani).
__________________ from the thoughts' next bridge to the dream's gate | |||
|
| | #4736 (permalink) | ||
| Quote:
L-au deblocat pentru ca telefonul este luat prin fidelizare, nu la prepay. Oricum, ce varzari cu faza cu deblocarea in service. Am observat ce a facut cand mi l-a deblocat mie. Au scos telefonul si cablul din pachet l-au conectat la calculatorul de la care faceau toate operatiunile, aveau o aplicatie de la apple cu care facea deblocarea. Dura vreo 10 secunde si gata In service my as$ ![]() Niste prime observatii. Se misca un pic mai greu decat versiunea 2g. Nu cu mult, oricum muuuuuult mai rapid decat orice alt telefon cu sistem de operare. Se observa cand scrii repede sau cand treci repede in galeria de poze. Am testat gps-ul si este super tare si se misca extrem de rapid. Eram prima oara in casa si cand am intrat mi-a aratat o arie cat pitestiul pe harta. Am iesit pe geam am dat din nou search si mi-a indicat in 5 secunde exact punctul unde eram pozitionat. Mie mi se pare extrem de rapid fata de alte gpsuri. Astept cu nerabdare un soft profesionist pentru el. Singura aplicatie care o mai astept, sau update sa ii spun asa: mai multe profile pentru bluetooth. In rest, deja este peste ce mi-am dorit. Iubesc aplicatia Datacase cu care poti sa vezi cam orice fel de fisier: office, pdf, jpg, etc. - asta imi lipsea in acele 5 luni cat am tinut iphone 2g. | |||
|
| | #4737 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: Bucale |
datacase e acum si pe 2g .Apropo stie care cum pot folosti aplicatia? pe windows xp? am instalat aplicatia pe telefon dar nu stiu cum fac sa imi citeasca fisierele
__________________ Iphone First generation & Htc Touch Diamond | ||
|
| | #4739 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti Phone: Nokia E52 | Quote:
| ||
|
| | #4740 (permalink) | ||
|
mda, nici bine nu l-am luat si dau de probleme: itunes could not connect the iphone because invalid response was received from the device. LE: mda, am facut update si acum nu mai intampin problema. Ca o prima parere, mi se pare foarte cald! (spatele telefonului) Last edited by nasty; 23-08-2008 at 17:39.. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |