![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #462 (permalink) | ||
| Quote:
Sper ca nu esti doar o persoana anti-apple si sa dau contra-argumente doar de dragul conversatiei si sa ma bat cu morile de vant. Sa o luam cu inceputul. Nu da nimeni 20 de milioane, in primul rand telefonul costa 399 $. DA! 399! Nu 20 milioane aka 900$. Pana si daca ti-l trimite cineva din US, tot ajungi la 520$ adica 350 euro, nu 20 mil. PUNCT! Al doilea argument, nu poti instala 3rd party apps. Ba potzi, nu stau baietii degeaba. Acum o sa vii sa zici, da domne, dar nu vreau sa hackuiesc telefonul ca sa pot baga aplicatii 3rd party. Atunci iti voi spune ca din februarie apple lanseaza SDK - Software Development Kit pentru toti cei care vor sa faca aplicatii pentru iphone, asa ca nu este tocmai cum zici tu, se vor putea instala aplicatii third party si vor fi firme mari care vor face aplicatii pentru iphone. (Link: http://www.engadget.com/2007/10/17/a...-for-february/ ) Sa vezi atunci ce poate interfata asta fata de alte telefoane. Pe 25 octombrie au lansat si asta: Apple today launched the iPhone Dev Center, which includes information on designing, coding, and optimizing web applications for iPhone and iPod touch. Deci revin lucrurile la normal, nu o sa mai fie un device "inchis" cum a fost la inceput. Partea de telefon cu ce e naspa? Singurul incovenient pe care il vad aici este ca nu are mms si nu poti da forward la un sms, nu ca as folosii chestia asta mult. In rest zi-mi ce nu face bine. Receptia este buna, se aude bine, mai ales de la 1.1.1, nu pierde semnal. Interfata super intuitiva la sunat/primit apeluri. Imi place ca tu compari iphone cu un telefon care nici macar nu l-ai tinut in mana pentru ca inca nu s-a lansat la noi w960. Si acum sa-ti enumar cu ce e mai bun iphone decat ala. 1. Ca telefon multimedia, scuza-ma dar nu poti compara cele 2. Unul are o interfata super usor de utilizat si intuitiva, presetari la ce vrei tu, album arturi.. etc. tot ce trebuie pentru un telefon pe partea de player. Nu spun ca SE-ul nu este ok cu walkman 2.0 dar pur si simplu interfata de la iphone este mai buna, nu cred ca nu esti de acord cu mine, asta doar daca nu esti gica-contra. Am vazut walkman 2.0 si nu se compara. 2. Ecranul, sau asta nu se pune? Ecranul mai mare si rezolutie mai mare la iphone. Nu cred ca le poti compara, se vede superb ecranul de la iphone pana si pe soare puternic, chestie care la smartphoneurile de la SE nu o pot spune. Pe toate care le-am avut era problema cu soarele puternic. ![]() 3. Procesor mai mare, evident mai rapid. Pai de la 600 mhz(apple) pana la 200mhz(se) e cale lunga nu? Totul se face instantaneu pe apple, nu cred ca e cazul SE.Ma opresc aici pentru ca restul sunt comparabile sau cu dute/vino in functie de ce vrei de la un telefon. Inca o data precizez ca nu sunt fanboy apple. E primul gadget care l-am luat de la apple, pana acum schimband telefonul aproape o data pe luna. Am trecut prin toate, mai ales cele pline de features dar si cateva fashion. Am iphone cred ca de o luna jumate, pot spune cu mana pe inima ca nu m-am plictisit de el. Dar la fel spun cu mana pe inima ca daca apare ceva mai bun il schimb Dar presimt ca va fi iphone 2 acel telefon daca nu noul telefon cu Touch Screen Symbian de la nokia. Nu pot sa ma despart de interfata asta rapida, capabilitatile multimedia, browsingul asta. Apar aplicatii pe banda rulanta, deja am cam tot ce vreau pe partea office, am pe el functii de UNIX. Accesez o aplicatie terminal si pot sa ma conectez la serverele pe care lucrez, pot in pana mea sa hostez un site pe iphone daca vreau Sa instalez apache pe el. Si cate si mai cate chestii apar. A aparut primul joc care foloseste OPENGL si senzorul de miscare. Labyrinth Ce regret destul de mult, este lipsa flashului. Sa vedem poate o implementeaza intr-un update viitor. Sunt sigur ca toate minusurile care au fost la inceput vor fi rezolvate pana in februarie prin updateuri pentru ca tin doar de partea soft, iar sistemul de operare este printre cel mai flexibil sistem care l-am vazut la un telefon. Pe symbian nu ai libertatea care o ai la asta. Pur si simplu poti sa schimbi orice la telefon. ![]() Doamne, cat am scris.. In concluzie vreau sa spun ca la pretul de 550$ la cat ajunge din US in RO telefonul asta mi se pare cea mai buna alegere. Nu mai spun la 399 de dolari cat e in US.-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by SpEEdY; 28-10-2007 at 14:15.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #463 (permalink) | ||
| Quote:
Intai de toate , nu compara procesorul de la SE cu APPLE , ce face Appleu cu procesoru ala ? Se-ul in skimb ramane cu 80 MB ram dupa bootare - nu doar ca face instantaneu , ci face si mai multe in acelas timp instantaneu ( nu mai avem telefon pe piata cu atat ram dupa bootare - din cate stiu eu ! Si diferenta e ca la SE ai ce sa faci cu ram-ul ala , la Apple ce faci ? Bagi filme ? Daca am un Ipod de 40 Gb , ce rost mai are sa-mi iau iphone-u ? Eu asta tot zic , nu merita , doar pt ca e Apple ? Iar cu SDK-u... eu nu sunt programator,nu am de gand sa imi fac eu programele,eu vreau sa downloadez si sa le pun eu cum vreau,sistem de operare tata , nu sa umblu ca pe un sega sau un terminator din 90 . Pe symbian nu ai libertatea asta ??? esti sigur ??? Asta cred ca e cea mai mare prostie pe care ai spus-o ( scumza-ma ca am zis-o asa urat ) ![]() Apropo , nu sunt contra Apple-ului . ba din contra ! Pur si simplu nu ii inteleg pe cei care scot un aparat , vor sa revolutioneze,si cand colo , este un mare FAS ! Singurul mare plus pe care putea sa il aibe iphoneul era stabilitatea sistemului . Dar dupa cum probabil sti si tu , nu este deloc asa ! Sper sa nu fiu injurat sau altceva... nu o sa mai ma bag pt ca nu are rost . E strict parerea mea vis-a-vis de Iphone si de ce e , pe langa ce putea fi . p.s. daca vreti laptop / gps / telefon / camera - > http://www.gsmarena.com/htc_advantage_x7500-1887.php - are si precoesor grafic , si procesor intel 624 mhz etc etc etc p.s. 2 Nokia N95 128 ram edition - 8 gb - e cu mult peste Iphone , chiar daca nu ma omor dupa el...
__________________ I was never scared to die, fuck you the world is mine Last edited by GYno; 28-10-2007 at 15:12.. | |||
|
| | #468 (permalink) | ||
| Quote:
Cum adica nu ai ce face cu ramul la apple pe cand la se ai. Si la apple tot 128 ram sunt. Pai ramul ala ajuta ca programele sa se incarce instantaneu. Multi-taskingul exista si in iphone. De exemplu intri in aplicatia de sms, scrii ceva, iesi din ea.. Aceasta ramane in memorie. Dai drumu la muzica, intri iar in meniu, muzica ramane in background. Intri in safari pe un site, deschizi un 2-3 websiteuri in taburi diferite, iesi din el acestea raman. Apoi poti sa intri la sms sa reiei scrierea sms-ului de unde ai ramas. Apoi revi in safari sa browsezi de unde ai ramas. Cele 3 site-uri raman deschise. Si totul se face instant, fara timpi de asteptare. Trebuie sa ai putin timp sa te joci cu el sa vezi ce poate face. Ipod-ul ala de 40gb nu are posibilitatile astuia, nu merita termenul de comparatie. Ma mai repet, nu mai este ca la inceput cand nu puteai sa pui nimic, posibilitatile softwareului din iphone cresc de la o zi la alta. Cum vrei sa spui ca nu a revolutionat iphone-ul? Pai urmatoarele device-uri cat si unele actuale(vezi prada, samsung f300, viewty) sunt toate facute dupa ideea iphone-ului. Acum o sa vezi cum Nokia va scoate un device la inceputul anului exact dupa asemanarea iphone-ului care va fi operat exact in genul iphoneului prin multi-touch. S60 now with Touch UI At the Smartphone Show in London, Nokia has just presented the S60 platform with a touch sensitive user interface operated with both fingers and stylus, with tactile feedback. The UI has very smooth animations and transition effects between menus. More details will be posted soon. Iti suna cunoscut? Uite o imagine care apare de-a lungul prezentarii: http://www.blackfriarsinc.com/blog/u...kia-iphone.jpg Pare cunoscut? ![]() Daca nu era revolutionar nu era copiat de toti acum. PS: nu, nu o sa fii injurat, esti cumsecade dupa cate pare Puteai sa ma injuri din prima si sa zici ca sunt fanboy apple dar nu ai facut-o. Apreciez asta. PS2: Dupa cum spuneam, mi-au trecut prin mana toate device-urile cu symbian si uiq, de apple raman cel mai multumit pana acum. Astept sa pun mana pe N95 8gb, dar nu cred ca o sa ma despart de iphone din cauza lipsei touchscreenului. | |||
|
| | #469 (permalink) | ||
|
SpEEdY ti-ai rupt degetele scriind acest raspuns de mai sus de pe iphone sau de la pc? oricum f la obiect!
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #470 (permalink) | ||
| Quote:
p.s. pune mana pe Varianta cu 128 ram , ma refer la N95. Ma bucur ca a fost luata ca atare , o chestie pur la obiect si doar ca un simplu comentariu. De obicei pe forumuri sunt fel de fel de oameni , iar daca iti spui parerea,si nu ai un punct comun,ajungi sa fii jignit ca la usa cortului. Apropo , eu la ora actuala am un E65 de care sunt foarte multumit pana acum ( i-am skimbat aplicatiile de bootare si toate cele,ca sa am cat mai multa memorie disponibila dupa bootare ( imi incarca instant aplicatiile , chiar si in multitasking , iar bootarea are loc in maxim 10 secunde- eu zic ca e destul de rezonabil avand in vedere ca inainte ii lua cam 20-25 ) .Mi-a facut placere de conversatie, Noroc
__________________ I was never scared to die, fuck you the world is mine | |||
|
| | #471 (permalink) | ||
|
Si mie Gyno. Si inca un raspuns. Stii de ce o sa fie mai multe aplicatii decat pe MAC? Pentru ca iphone-ul este un gadget care va fi lansat global, care ca unii vor sa accepte sau nu, are super mult succes si vor fi foarte multi useri. Un exemplu simplu ar fi ca eu acum nu am mac dar folosesc un iphone, si asa sunt foarte multi. O sa fie mai multi useri cu iphone-uri decat useri care folosesc mac-ul. Si stim cu totii ca cei care folosesc macul o fac pentru stabilitatea lui si pentru puterea de calcul data de platforma macintosh pentru aplicatiile grafice. A invatat si Steve Jobs ca nu te poti pune cu masele. Deja se observa schimbarea de mentalitate in jurul iphone-ului pentru ca altfel ar fi mancat si nu o sa-l mai cumpere nimeni. Chiar a luat atitudine fata de ce au cerut userii si stie cum sa-i impace. Si da, cred ca os a fie mai multe programe decat pe mac ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Dar scriu si de pe iphone destul de repede. De obicei cand mi-e lene sa ma ridic din pat, sau cand ma culc folosesc iphone-ul la browsing si postat pe forum.
Last edited by SpEEdY; 28-10-2007 at 16:47.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #474 (permalink) | ||
| Quote:
Faza dura.. instalez programul cu ibrickr si NU IL VEDE... unde gresesc? | |||
|
| | #475 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #476 (permalink) | ||
|
sarin07 - filmuletul de deblocare de pe youtube e FOARTE bun, vezi ca are si o alta versiune, intrii pe youtube si dai more from this user. DAR e pentru iPhone-uri 1.0.2. Pentru 1.1.1 a dat mai sus cu vreo 2 pagini cineva copy paste sau link... Gyno - te rog sa nu interpretezi gresit.. dar, si asta e o parerea personala, aici discuti despre iPhone daca te intereseaza, nu daca nu te intereseaza. Adica daca ai nevoie de ajutor cu ceva..ok. Daca nu esti convins sa-ti cumperi iar e ok, dar nu te astepta din partea noastra la a te convinge sa ti-l cumperi. E alegerea fiecaruia. si oricum, nu se supara nimeni ca iti spui parerea doar sa nu insisti prea mult Seara bună!
__________________ Spare a pony. Ride an iPhone! | |||
|
| | #477 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: timisoara | am vazut acel link insa asa cum am spus mi se pare destul de complicat dar poate totusi m-as descurca insa nu am wifi in casa.daca as stii cu siguranta ca am un iphone cu versiunea 1.0.2 i-as face unlock una doua cu ajutorul tutorialului de pe youtube.de aceea am si unele retineri sa imi iau momentan.poate mai astept si sa vad ce pret va avea in germania la free-unlock sau poate va aparea o metoda mai usoara pt 1.1.1
__________________ Put Your Records On | ||
|
| | #479 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: timisoara |
am gasit ceva: din cate vad cu ajutorul acelui tutorial se face downgrade la 1.0.2. apoi se poate face unlock la iphone urmand celelate tutoriale insa apare o singura problema: nu gasesc firmeware 1.0.2 de care as avea nevoie pt ca pe site-ul indicat nu prea mai este
__________________ Put Your Records On | ||
|
| | #480 (permalink) | ||
| sarin07 - ai PM numai opreste-te din umplut pagini cu filmulete youtube ) puteai sa lasi doar link.Sorry. Acum am vazut ca nu ai WiFi. Nu cred ca poti fara wifi sau cel putin nu astfel inca la final sa ai 1.1.1. Uite link pentru restore de 1.0.2 : http://appldnld.apple.com.edgesuite....8_Restore.ipsw
__________________ Spare a pony. Ride an iPhone! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |