![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 986 | 57.13% |
| Fiasco | | 224 | 12.98% |
| ceva la mijloc | | 516 | 29.90% |
| Voters: 1726. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #5121 (permalink) | ||
| Quote:
le: scuze, acum am vazut ca esti din arad. | |||
|
| | #5122 (permalink) | ||
| Quote:
Aplicatii se pot cumpara de pe Store (iar la ce preturi au chiar nu vad care-i problema, sa nu-mi ziceti ca va luati iphone dar nu aveti 10lei sa cumparati ceva de pe store). In windows Itunes nu o fi culmea vitezei dar zau daca asta ar putea fi motiv suficient. Pe apple merge si mai bine.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #5124 (permalink) | ||
|
Draga Cris. Daca ai iphone de ceva timp ar trebui sa stii pt ce e ssh si jailbrakeu. In caz ca esti noul posesor al unui iphone de la orange .. pls .. enjoy ure istore and apps and shut up. Eventual mai lurkuieste pe net cu ce se mananca aplicatiile astea ![]() PS : eu nu mi-am luat iphone ca sa ascult manele in tramvai si nici de fitze. PS 2 : curiozitate mea ... ce faci tu cu iphoneu daca iti crapa ?
__________________ Last edited by lordmethos; 09-09-2008 at 00:46.. | |||
|
| | #5125 (permalink) | ||
|
Sa ai un iPhone si sa-l pastrezi in starea originala, sa te multumesti cu ce ti se ofera la iStore , e ca si cum ai avea un Ferrari si te-ai multumi a stai numai pe locul din dreapta si sa lasi pe altii sa-l conduca! Sau ai alege sa-ti traiesti toata viata intre 4 pereti cand ai putea cutreiera o lume intreaga! Cu alte cuvinte, de ce sa te multumesti cu putin cand poti avea atat de multe! iPhone-ul, pe cate de grozav e el, e in acelasi timp extrem de limitat in starea originala comparativ cu ce poate face odata ce-l "eliberezi" din catusele puse de Apple. De ce crezi ca se cheama "jailbreak"? | |||
|
| | #5129 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Quote:
Vreau sa ii bag 2.0 pt ca am gasit multe aplicatii pt el si pe 1.1.4 nu stiu cum sa le bag
| ||
|
| | #5131 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
toate aceste aplicatii merg perfect pe iphone prima generatie v2.0.2: Scratch Plus BiiBall Golden Skull v1.00_ Ball Fight (v1.0.1) ContraSense iSnake (v1.0) videorecorder ZenGarden 1.0 Countdown The Chemical Touch v1.0 Chord Play (v1.0) Snapture v2.0 Beer Beer Bounce (Quarters) (v1.0) Animals_Sound_Machine__v1.0_ Ambiance 1.1 aMaze_1.0 FaceMelter 1.0 EndlessWall Crazy_Lighter_1.0 Crazy_Disco__v1.0 Hanoi Plus (v1.1) Level The Converter (v0.31) gottago iGraffiti 1.0.1 iChilloutv1.0 iBubbleWrap! GTS_World_Racking Matches IQ_boost 1.0 iMilk iLighter1.0 SpeakEasy 1.0.1 ShakeNBreak Photogene 1.1 MindWarp Watch It TouchScan Steps Am I Rich Winterboard Massage PangeaVR Labyrinth LE+multe nivele Flashlight BeatMaker Update in dimineata aceasta: David Copperfield Go! iSnap LightUp Voice4Fun Last edited by valentincr; 09-09-2008 at 03:35.. | ||
|
| | #5133 (permalink) | ||
|
Foarte misto Spore origins... abia asteptam sa apara
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #5134 (permalink) | ||
|
lordmethos si ARSY, pana acum n-am aflat zau "de ce" ar fi Apple Iphone atat de castrat precum ziceti. Ma tot innebuniti cu ssh-ul asta. Da' ce nu se aude bine telefonul cand suni pe cineva si trebuie neaparat sa faci ssh ca sa dai sonorul mai tare? Sau nu merge agenda telefonica cumva cum trebuie si se repara prin ssh? Eu inteleg ca sa faci ssh pe Iphone e ceva cool si tare. Uite, si eu pot face telnet si ssh pe router dar sa mor eu daca vad ce sens are. Sigur, pot sa-mi instalez un client de torente direct pe router, asa, de amorul artei. Sa spun dupa aia ca cine nu-si instaleaza utorrent direct pe router nu a descatusat router-ul? Ti-ai facut jailbreak la router? Stii tu cate aplicatii pot fi instalate pe routere daca le instalezi alt firmware? Well, ce vreau sa spun e: what's the fu*king point? Care sunt ehancements-urile esentiale fara de care telefonul nu poate fi folosit cum trebuie si pentru care trebuie jailbreak-ul asta? Am telefon luat din italia la liber de la vodafone si merge foarte bine. Poate sunt eu prost si nu-mi dau seama, ce nu merge bine la el de-mi trebuie jailbreak? Acum 2 ani mi-am instalat si eu add-on-ul pentru total commander ca sa intru pe Ipod direct in folderele cu mp3-uri. L-am folosit de 2-3 ori si am renuntat. De ce sa folosesc 2-3 programe separate cand puteam face acelasi lucru cu 1 singur (Itunes)? Mie mi se pare ca tot jailbreak-ul asta ofera prea putine avantaje (minore) pentru toata bataia de cap pe care o implica. Doar ca sa-mi pun un ping-pong crackuit pe iphone in loc sa-l iau de pe store cu 2 lei in doi timp si trei miscari?
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #5135 (permalink) | ||
|
Draga Cris (yet again) pt stiinta ta .. cand mi-am luat eu telefonul acum un an .. tu nici nu stiai cu ce se mananca. SSH SI JAILBRAKE era singura modalitate pentru al putea folosi in ROMANIA. SI de asemenea in caz ca esti retard(no offence catre nimeni .. si nu ma refer nici la tine cris) si iti busesti telefonu decat sa il trimiti la garantie unde o sa stea vreo 2 - 3 luni probabil (in cazul tau ca probabil ai , eu unu acum un an nu aveam si nici acum nu am) ii dai frumos restore. Restore care il poti da doar daca ai brakeuit telu (daca gresesc corectati-ma). Si aici pot zice ca eu personal l-am busit de vreo 3 ori pana acum ... a da .. si asta chiar de la aplicatii de pe Maretul ISTORE .. una din ele fiind joculetul Asphalt Elite 4 ... care in timp ce jucam a inceput sa frapeze pana a inghetat telu ... SI WOW .. singura modalitate prin care am reusit sal repar ... a fost restore. Fara al brakeui erai fericitul posesor al unui ipod (sau cel putin erai pana sa intre la orange)Si trust me ... cum e si la psp si nintendo ds si engage si etc .... homebrewurile sunt mult mai tari decat mizeriile de pe piata. Prefer sa joc un quake1 cu colegamiu de birou decat sa o ard aiurea intrun crash bandicot. Cat despre sonerie la iphone .. (nu vad cine ar da volumu mai tare ... ma rog ... in afara de baietii cul care asculta in ITB muzica si vor sa shareuiasca gusturile la vecini) , iar despre agenda .. DA .. agenda de iphone sucks ... la fel si logul care e o mizerie motiv pentru care homebrewul ILOG .. ruleaza fin. A .. si acum un an toate numerele de tel erau in format de state de genu (074) 555 - 5555 lucru care a fost rezolvat cu aplicatie homebrew. In concluzie astept ziua cand o sa iti doresti ceva de la telefon si singura modalitatea o sa fie homebrewurile. Zic ca discutia asta se poate inchia aici pentru ca am acoperit cam tot ce era important.
__________________ Last edited by lordmethos; 09-09-2008 at 10:25.. Reason: Aranjare in pagina :P | |||
|
| | #5137 (permalink) | ||
|
Eu sunt undeva la mijloc, nici de partea lui Cris nici de cea a lui Lordmethos. In primul rand sunt de acord cu L ca trebuie jailbrake pe telefon pentru ca noi aveam varianta 2G care le-am cumparat de pe unde am apucat inainte sa apara oficial in RO. Si ma bucur nespus ca am facut aceasta alegere in loc de N95, N80 (variata la vremea aceea). In al doilea rand sunt foarte sigur ca aceste aplicatii de pe Cydia si Installer nu sunt atat de stabile precum cele din iTunes. Eu de cand am renuntat la aplicatiile neoficiale vreau sa va spun ca merge mult mai bine iphone-ul, fara probleme de blocat in aplicatii (Kate mi l-a blocat de 2 ori>>a trebuit restore), fara probleme de pierderea semnalului, etc. Eu nu am auzit pe nimeni cu un iphone achizitionat din magazin, fara sa intervina cumva la el (jailbrake, unlock, etc) sa i se blocheze telefonul in vreo aplicatie oficiala de pe App Store. Ca daca se bloca cum se intampla celor de pe acest server iti dai seama ce era de iphone la reparat; milioane. In concluzie: a fost bun unlock si jailbrake la vremea lor dar mai bun e oficial cu aplicatii iTunes.
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #5138 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Nici pe mine nu ma intereseaza jailbreak. Pe de alta parte, inteleg si profilul unora si motivatia lor: la varste mai mici, dupa o buna perioada de strans banii de alocatie merita sa faci jailbreak-ul si sa crezi ca-ti recuperezi banii din softuri de pe torente. Personal, asa cum nu fac mod-uri/hack-uri la aragaz/frigider, tot asa nu fac nici la iphone. E o bucata de plastic, care nu merita prea mult din timpul meu.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #5140 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Exista echivalentul vterm in appstore? Nu radeti, chiar imi este util. Dar ceva echivalent Cisco VPN client?
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |