![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5261 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Quote:
pare destul de complicat si presupune sa il break-uiesc, ceea ce nu vreau. nu e telefonul meu si nu intentionez sa petrec prea mult timp cu el. daca exista variante simple ok, daca nu......
__________________ Be afraid…. Be very afraid! Mama tampitilor e MEREU gravida !!! | ||
|
| | #5263 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Quote:
nu mai e nevoie de ajutor. am gasit o metoda mult mai simpla decit cele de mai sus: settings/general/network/cellular data network/apn - se sterge o litera din cuvintul internet (de exemplu ultima) si nu mai merge. ca sa revii se scrie la loc litera lipsa probat de mine.
__________________ Be afraid…. Be very afraid! Mama tampitilor e MEREU gravida !!! | ||
|
| | #5264 (permalink) | ||
|
Punctul 1 e posibil da' e destul de dificil (da-mi PM daca vrei mai multe informatii) Punctul 2 e posibil chiar relativ usor cu o singura mentiune.Daca esti abonat orange exista in contract o clauza care-ti interzice folosirea netului de pe telefon pt orice alt device.Daca esti abonat in alta parte mai bine intreaba prima oara. | |||
|
| | #5265 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Quote:
| ||
|
| | #5266 (permalink) | ||
| Quote:
Mai are cineva problema asta ? ... Tocmai m-am lovit eu de ea, dupa ce am facut update. LE: Am rezolvato ... Am copiat MobileTimer.app , dupa iPhone 2g si a functionat. ![]() LE2 : Damn , se pare ca tot nu merge ceva ... acum nu merge atunci cand ma duc in settings si dau click pe "date and time" ...imi iese din meniu instant. Ceva sugestii ? | |||
|
| | #5267 (permalink) | ||
Am avut si eu problema, CRED ca s`a rezolvat in momentul in care am schimbat ceva setari in Keyboard si international din meniu General. La international Keyboards am pus doar romanian, Language English, Regional Format US.
| ||
|
| | #5268 (permalink) | ||
|
Multumesc, a functionat. Ma gandeam ca e de acolo, dar nu stiam exact ce setari ii trebuie. Crede-ma ca daca gaseam pe google nu mai postam aici aiurea. Dau raspunsuri in 2 peri cand e cazul. Sunt de mult in acest "business" ... si crede-ma ca mi s-a cam luat de toate intrebarile prostesti venite de la toti incepatorii care cred ca-si merita telefonul pentru simplul fapt ca e la moda.O seara cat mai placuta. | |||
|
| | #5269 (permalink) | ||
| ||
|
| | #5273 (permalink) | ||
|
Eu ca de obicei mai astept niste pareri inainte sa ma arunc la ultima versiune de firmware (ex: 2.1). Si dupa cate vad sunt mai mult buguri decat fix-uri. Asa ca n-are rost deocadata. Parca le scot astia prea pe banda rulanta update-urile astea. Si din cate vad sunt mai multe probleme decat inainte (ex 1.1.4). A adus 2.0 asta si bune (ex: App Store) dar a adus si multe buguri. Prea se blocheaza in aplicatii, merge mai greoi, nu fluid cum era inainte. Imi vine de la deblocat de la Orange 3G zilele astea si pe ala pun numai update-uri si aplicatii oficiale. Daca si atunci face la fel fac scandal.
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #5279 (permalink) | ||
|
Salut tuturor. Am un iphone 2G cu versiunea 2.0.2 (5c1) decodat desigur si am 3 probleme. Apelez la ajutorul vostru pt. ca sunt nou in "domeniul" asta si nu stiu ce sa fac. .1. Prima ar fi ca atunci cand intru pe App Store imi arata o pagina goala unde imi scrie ca se incarca (Loading) si practic nu se schimba absolut nimic. Imi arata Loading la nesfarsit. Nu stiu daca e normal dar asa trebuie sa arate? 2. Cand ma duc in Installer unde sunt mai multe arhive de programe, nu pot instala nimic de acolo. Ma duc pe oricare din acele arhive si degeaba dau pe ele pt ca nu fac nimic, deci nu se instaleaza nimic. 3. Din cate am inteles pentru a instala diverse aplicatii pe iphone, am nevoie de iphone pc suite si de un program care il gasesc tot in installer si care se numeste ZiPhone ibreckr fix (care eu nu-l am). De unde as putea face rost de el si cum il pot instala pe iphone? Iar cu iphone pc suite, dupa ce il deschid si conectez iphone-ul la PC, imi da eroare la pc suite (acea eroare cu Send Error Report) si apoi mi se inchide pcsuite-ul. Ce este de facut in acest caz? Astept raspunsurile voastre. Multumesc mult. | |||
|
| | #5280 (permalink) | ||
|
Sa stii, ca aceste casti produse de Apple se aud chiar foarte bine. Acuma depinde de gusturile fiecaruia. Dar eu am fost foarte impresionat de ele, cel putin de modelele produse de la aparitia Touch-ului incoace. Problema lor este alta ... ca nu sunt prea rezistente , se strica / deterioreaza in timp, iar pretul lor este destul de mare. Ar mai fii o treaba la iPhone faptul ca ai control direct pe fir, asta este un mare mare plus, atunci cand folosesti telefonul si ca mp3player , ca deh pentru asta e facut ... atunci esti cam obligat sa-ti iei casti Apple pntr iPhone. LE : the_jackal, singura ta scapare este sa-l resoftezi ... eu ti-as recomanda un update de firmware la 2.1 . Nu cred ca-l poti rezolva prin metode simple. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |