Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 978 57.09%
Fiasco 222 12.96%
ceva la mijloc 513 29.95%
Voters: 1713. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-09-2008, 16:37   #5261 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by boboz View Post
La punctul 1 nu cred ca e posibil, pt punctul 2 gasesti ceva aici. Sper sa`ti fie de ajutor
merci!
pare destul de complicat si presupune sa il break-uiesc, ceea ce nu vreau. nu e telefonul meu si nu intentionez sa petrec prea mult timp cu el.
daca exista variante simple ok, daca nu......

noris08 is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2008, 16:38   #5262 (permalink)
Registered User

E posibil si punctul 1 dar trebuie sapat ceva. Cauta! Sunt la munca acum si nu am timp .

thehix is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2008, 17:02   #5263 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by thehix View Post
Ca sa dezactivezi traficul de date ai 2 variante :
1. Jailbreak -> bossprefs
2. Niste preseturi de configurare pe care le gasesti online : http://iphoneandre.wordpress.com/200...et-access-apn/

nu mai e nevoie de ajutor. am gasit o metoda mult mai simpla decit cele de mai sus:

settings/general/network/cellular data network/apn - se sterge o litera din cuvintul internet (de exemplu ultima) si nu mai merge.

ca sa revii se scrie la loc litera lipsa

probat de mine.

noris08 is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2008, 17:05   #5264 (permalink)
Registered User

porq's Avatar

Punctul 1 e posibil da' e destul de dificil (da-mi PM daca vrei mai multe informatii)

Punctul 2 e posibil chiar relativ usor cu o singura mentiune.Daca esti abonat orange exista in contract o clauza care-ti interzice folosirea netului de pe telefon pt orice alt device.Daca esti abonat in alta parte mai bine intreaba prima oara.

porq is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2008, 17:45   #5265 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by porq View Post
Punctul 1 e posibil da' e destul de dificil (da-mi PM daca vrei mai multe informatii)

Punctul 2 e posibil chiar relativ usor cu o singura mentiune.Daca esti abonat orange exista in contract o clauza care-ti interzice folosirea netului de pe telefon pt orice alt device.Daca esti abonat in alta parte mai bine intreaba prima oara.
ai PM

boboz is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2008, 18:22   #5266 (permalink)

eXist's Avatar

Quote:
i just got my 1st iphone this afternoon! (wooooo!!) good bye verizon.

before i did anything i installed 2.1 so i don't know if this was an issue before hand or not. as soon as i open up the clock app it promptly crashed, same thing when i go to settings then click "date and time".

is this a new bug or did you peeps have it before too? i restored once and it's still happening.

Mai are cineva problema asta ? ... Tocmai m-am lovit eu de ea, dupa ce am facut update.

LE: Am rezolvato ... Am copiat MobileTimer.app , dupa iPhone 2g si a functionat.

LE2 : Damn , se pare ca tot nu merge ceva ... acum nu merge atunci cand ma duc in settings si dau click pe "date and time" ...imi iese din meniu instant.

Ceva sugestii ?

eXist is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2008, 18:35   #5267 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by eXist View Post
Mai are cineva problema asta ? ... Tocmai m-am lovit eu de ea, dupa ce am facut update.

LE: Am rezolvato ... Am copiat MobileTimer.app , dupa iPhone 2g si a functionat.

LE2 : Damn , se pare ca tot nu merge ceva ... acum nu merge atunci cand ma duc in settings si dau click pe "date and time" ...imi iese din meniu instant.

Ceva sugestii ?
Acum ar trebui sa iti dau un raspuns din ala in 2 peri cum faci tu de obicei Am avut si eu problema, CRED ca s`a rezolvat in momentul in care am schimbat ceva setari in Keyboard si international din meniu General. La international Keyboards am pus doar romanian, Language English, Regional Format US.

Old 15-09-2008, 18:55   #5268 (permalink)

eXist's Avatar

Multumesc, a functionat. Ma gandeam ca e de acolo, dar nu stiam exact ce setari ii trebuie. Crede-ma ca daca gaseam pe google nu mai postam aici aiurea. Dau raspunsuri in 2 peri cand e cazul. Sunt de mult in acest "business" ... si crede-ma ca mi s-a cam luat de toate intrebarile prostesti venite de la toti incepatorii care cred ca-si merita telefonul pentru simplul fapt ca e la moda.

O seara cat mai placuta.

Old 15-09-2008, 19:02   #5269 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by eXist View Post
Multumesc, a functionat. Ma gandeam ca e de acolo, dar nu stiam exact ce setari ii trebuie. Crede-ma ca daca gaseam pe google nu mai postam aici aiurea. Dau raspunsuri in 2 peri cand e cazul. Sunt de mult in acest "business" ... si crede-ma ca mi s-a cam luat de toate intrebarile prostesti venite de la toti incepatorii care cred ca-si merita telefonul pentru simplul fapt ca e la moda.

O seara cat mai placuta.
Ma bucur ca ti`am fost de ajutor

Old 15-09-2008, 19:34   #5270 (permalink)
Registered User

2Fst4U's Avatar

E posibil sa salvez numarul unui contact de forma +40722xxxxxx fara sa-mi mai apara parantezele ( format US banuiesc)?

2Fst4U is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2008, 20:55   #5271 (permalink)
Registered User

Agentu_00bani's Avatar

va rog din suflet sa-mi explicati si mie pas cu pas cum pun muzica pe un iphone cu ajutorul itunes..ca nu ma descurc.
daca trebuie sa schimb vreo optiune ceva prin itunes...:|
va multumesc

Agentu_00bani is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2008, 22:18   #5272 (permalink)
Registered User

mrasker's Avatar

drag n drop muzica in itunes dupaia sincronizezi. ft usor

mrasker is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2008, 22:21   #5273 (permalink)
Registered User

Godspeed's Avatar

Eu ca de obicei mai astept niste pareri inainte sa ma arunc la ultima versiune de firmware (ex: 2.1).
Si dupa cate vad sunt mai mult buguri decat fix-uri.
Asa ca n-are rost deocadata.
Parca le scot astia prea pe banda rulanta update-urile astea.
Si din cate vad sunt mai multe probleme decat inainte (ex 1.1.4).
A adus 2.0 asta si bune (ex: App Store) dar a adus si multe buguri. Prea se blocheaza in aplicatii, merge mai greoi, nu fluid cum era inainte.

Imi vine de la deblocat de la Orange 3G zilele astea si pe ala pun numai update-uri si aplicatii oficiale. Daca si atunci face la fel fac scandal.

Godspeed is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2008, 22:48   #5274 (permalink)
Registered User

vali gsm's Avatar

stai linistit probleme au si aia care nu au jakebrak-uit tel eu sunt pe 2.1 merge perfect cu jalebreak facut cu quickpawn, nu am probleme , eu zic ca ficare situatie e individuala depinde ce softuri ai pe tel .

vali gsm is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2008, 10:11   #5275 (permalink)
Registered User

Agentu_00bani's Avatar

pe un iphone se pot folosi orice model de casti .cu mufa universala?(jack) sau trebuie castile lui..de la apple?
ca am bagat o pereche de casti sony la el..si tot in difuzor se auzea.
va multumesc.

Agentu_00bani is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2008, 10:21   #5276 (permalink)
Registered User

daca sunt(castile) de 3.5 mm atunci sigur vor merge..dar din cate am incercat nici macara o pereche de casti nu are claritatea si calitatea sunetului precum castile albe de la apple

drew92 is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2008, 10:44   #5277 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Phone: HTC Touch HD
Esti glumet, drew92, castile de la Apple sunt de calitate medie.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2008, 11:06   #5278 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by drew92 View Post
daca sunt(castile) de 3.5 mm atunci sigur vor merge..dar din cate am incercat nici macara o pereche de casti nu are claritatea si calitatea sunetului precum castile albe de la apple
lool. incearca sennheiser cx300. la acelasi pret cu castile apple, diferenta de calitate imensa. astea apple n-au fost niciodata stralucite.

skilefido is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2008, 12:05   #5279 (permalink)
Registered User

the_jackal's Avatar

Salut tuturor. Am un iphone 2G cu versiunea 2.0.2 (5c1) decodat desigur si am 3 probleme. Apelez la ajutorul vostru pt. ca sunt nou in "domeniul" asta si nu stiu ce sa fac. .

1. Prima ar fi ca atunci cand intru pe App Store imi arata o pagina goala unde imi scrie ca se incarca (Loading) si practic nu se schimba absolut nimic. Imi arata Loading la nesfarsit. Nu stiu daca e normal dar asa trebuie sa arate?

2. Cand ma duc in Installer unde sunt mai multe arhive de programe, nu pot instala nimic de acolo. Ma duc pe oricare din acele arhive si degeaba dau pe ele pt ca nu fac nimic, deci nu se instaleaza nimic.

3. Din cate am inteles pentru a instala diverse aplicatii pe iphone, am nevoie de iphone pc suite si de un program care il gasesc tot in installer si care se numeste ZiPhone ibreckr fix (care eu nu-l am). De unde as putea face rost de el si cum il pot instala pe iphone?
Iar cu iphone pc suite, dupa ce il deschid si conectez iphone-ul la PC, imi da eroare la pc suite (acea eroare cu Send Error Report) si apoi mi se inchide pcsuite-ul. Ce este de facut in acest caz?

Astept raspunsurile voastre. Multumesc mult.

the_jackal is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2008, 12:05   #5280 (permalink)

eXist's Avatar

Sa stii, ca aceste casti produse de Apple se aud chiar foarte bine. Acuma depinde de gusturile fiecaruia. Dar eu am fost foarte impresionat de ele, cel putin de modelele produse de la aparitia Touch-ului incoace. Problema lor este alta ... ca nu sunt prea rezistente , se strica / deterioreaza in timp, iar pretul lor este destul de mare. Ar mai fii o treaba la iPhone faptul ca ai control direct pe fir, asta este un mare mare plus, atunci cand folosesti telefonul si ca mp3player , ca deh pentru asta e facut ... atunci esti cam obligat sa-ti iei casti Apple pntr iPhone.

LE : the_jackal, singura ta scapare este sa-l resoftezi ... eu ti-as recomanda un update de firmware la 2.1 . Nu cred ca-l poti rezolva prin metode simple.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules