![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5281 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
eu n-am mai folosit casti normale de foarte mult timp, la n73 am avut aproape 2 ani casti intraurale, cu telecomanda pe fir. prima oara cand le-am folosit mi s-au parut extraordinare, senzatia e total diferita. as vrea casti intraurale pt iphone dar astea existente n-au comenzi pe fir ![]() asa ca tre' sa ma multumesc cu handsfree-ul din pachet... | ||
|
| | #5282 (permalink) | ||
|
Vezi ca au aparut noile modele de la Apple in ear ... http://www.apple.com/ipod/inearheadphones/ , problema este ca inca nu au aparut la noi.
| |||
|
| | #5286 (permalink) | ||
|
A aparut StarWars Force Unleashed (dati click pt linkul din appstore)
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #5288 (permalink) | ||
| Quote:
Auci , sa inteleg ca altfel chiar nu se poate? In cazul asta imi poti recomanda o persoana care se pricepe la asta foarte bine si "lucreaza" asemenea? Mersi anticipat. | |||
|
| | #5290 (permalink) | ||
|
the_jackal: si eu am trecut de doua zile la 2.02 de la 1.1.4 si nu fac decat sa-mi *** nervii. Aplicatii mult mai putine disponibile in Installer si Cydia, programe care se blocheaza la nimereala sau ies pe neasteptate in meniul principal, semnal Wi-Fi care se pierde daca ies din camera cu routerul, nenumarate teme care desi se instaleaza corect nu sunt disponibile in Winterboard, muzica salvata in versiunea 1.1.4 cu iPhone PC Suite nu mai apare in iPod, plus alte cateva buguri. Asa ca iti recomand ori 2.1 ori 1.1.4 (cum o sa fac eu).
| |||
|
| | #5295 (permalink) | ||
| daca ai cont de us il poti alimenta cu un giftcard de pe ebay
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #5296 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | Quote:
![]() iti alegi 3 skin-uri (15$ bucata) si una o primesti gratis, iar la una dintre ele iti alegi oferta cu ecran protector (asta e doar la pachet de doua, 15$, dar alegand asa iei doar unul cu pret normal de 7$). si uite asa, cu 58$ (in jur de 160 ron, livrarea este doar 6$ in RO) ai 4 skin-uri si ecran protector. mie mi se pare foarte ok la pret avand in vedere ca nu se gasesc pe la noi. ava un "individ" dar doar pt iphone 2g si la 75 ron una. @MaZzaXx: merge doar cu card de credit, si sa fie mastercard. cazurile cu visa pe care le-am intalnit nu au mers. acum depinde si de tipul cardului, eu am mastercard taifun, gata activat pt plati pe net. | ||
|
| | #5298 (permalink) | ||
|
Eu am jucat pana pe la 2-3 mil dar evident lipsa posibilitatii de a face backup la salvare m-a determinat sa-l scot de pe tel.
|
| | #5300 (permalink) | ||
|
Wtf ... thanks A LOOOT!! Pe cat de antipatic mi-ai fost la inceput, pe atat de simpatic ai devenit!!!! MERCI MULT! LLE crap... am gasit si un tutorial pt cei care nu stiu cum sa-si pastreze salvarile Acum, daca are cineva (si e kind enough) sa-mi dea si mie vreo salvare de SPORE pt ultimul nivel (acolo m-am oprit cand am trecut la 2.1),
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare Last edited by Neodoru; 16-09-2008 at 21:00.. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |