![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5345 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: Iasi |
Spuneti-mi si mie careva... Care e diferenta intre EGDGE, 3G si WiFi in aplicatia youtube? Ati incercat mai multi aplicatia, sunt convins, eu vreau sa aflu daca si voi ati experimentat aceasta problema.... In toate retelele folosite, calitatea video-ului e sub orice critica.... pixelat si o rezolutie de kk, v-am atasat si un print. Ati mai patit si altii aceiasi problema? Sau e doar la mine? | ||
|
| | #5346 (permalink) | ||
|
Din cate stiu, in momentul de fata intre EDGE si WiFi diferenta consta in bitrate, Edge-ul avand ca urmare un framerate mai scazut. Calitativ n-ar trebui sa se faca simtita totusi. Pe de alta parte, exemplu' pe care l-ai dat e prost pt ca e vorba de un filmuleta user-made cu un webcam...O sa vezi ca arata la fel de prost si pe pc. Oricum urmeaza sa te plangi ca n-are surround Last edited by porq; 19-09-2008 at 05:16.. | |||
|
| | #5348 (permalink) | ||
| axista vreo rezolvare pentru "No Wi-Fi"? va rog sa ma ajutati!
salut am o mare problema si eu...am un iphone 2G si la WI_FI imi apare "NO WI-FI" deci wireless-ul nu-mi merge ..am schimbat de mai multe ori firmware-ul mai multe variante(acum am 2.0.2)si tot degeaba...exista vreo solutie pentru asa ceva?va jog sa ma ajutati. va multumesc. | |||
|
| | #5352 (permalink) | ||
| Stie cineva un program care ma poate ajuta sa ma conectez la internet cu iphone=ul, prin intermediul cablului de date? Nu prea am timp sa stau sa caut diverse zone cu wireless (acasa nu am si nici la serviciu) si de asta as dori un asemenea program. Astept raspunsurile voastre. Multumesc. | |||
|
| | #5353 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
1. Requires a jailbroke iPhone with Cydia installed 2. Use Cydia to install SSH on the iPhone. 3. Install "iPhone Tunnel Suite" on the PC http://www.makkiaweb.net 4. Put the batch file attached in the same directory as "Putty" C:/program files/Iphone Tunnel Suite/Putty 5. Run the "iPhone Tunnel Suite" program and click the "iPhone Tunnel" button only. 6. Set Internet Explorer (or Web Browser of choice) to use a Socks only proxy at 127.0.0.1 port 8080. 7. Run the "Safari" Web Browser on the iPhone. This is required so the iPhone will establish an internet connection. 8. You might want to set the iPhone not to go to sleep also as the internet connection will drop when it does. 9. Run the "IPhone.bat" file.
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #5354 (permalink) | ||
| Quote:
Am gasit si eu asta, credeam ca mai cunoasteti si alta cale. Mersi oricum.A testat cineva dintre voi, operatiunea spusa mai sus de Fanatic? O sa o incerc si eu, sper sa-mi mearga cu vers. 2.0 care am instalat-o recent pe iphone. | |||
|
| | #5356 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti | Quote:
![]() Am vrut eu sa incerc ieri dar n-am apucat ca si-a revenit netu intre timp
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #5359 (permalink) | ||
| Normal ca daca instalezi o tema nu se instaleaza si Summerboard. Programul e de sine statator si trebuie instalat separat, iar fara el temele nu pot fi aplicate. Trebuie sa existe Summerboard in Installer, cel putin daca ai firmware 1.1.4. Nu e necesar sa introduci surse suplimentare. Selecteaza All Packages si tasteaza in casuta de sus numele programului. Daca ai 2.x, atunci iti trebuie Winterboard, disponibil in Cydia. Eu acolo l-am gasit cand am avut 2.0.2., era chiar pe prima pagina la Featured Programs (sau ceva de genul asta). Cauta efectiv programul, nu temele pentru el. Nu se poate sa nu existe.
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |