![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5364 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara |
__________________ photo gallery | ||
|
| | #5366 (permalink) | ||
|
stiti pe undeva prin Bucuresti un service unde poate sa imi schimbe butonul HOME si display-ul de la iPhone? nu merge de la jumatate in sus (tot nu am rezolvat pana acum)
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #5367 (permalink) | ||
seuleanu, cred ca un restore din itunes si apoi repetarea procesului ar trebui sa rezolve. zic
|
| | #5369 (permalink) | ||
in niciun caz. cea mai mare porcarie. ia 3310! ![]() (scuza-ma, asa intrebare, asa raspuns!)
|
| | #5370 (permalink) | ||
| Quote:
Daca n-ai rezolvat problema deja, in anumite cazuri e normal ce ti se intampla. Lasa-l in pace indiferent de cat dureaza. | |||
|
| | #5371 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Am transpirat putin. Dupa resoftare primeam in iTunes ca simul nu este compatibil si nu recunostea iphonul. Am ignorat eroarea mai ales ca QuickPwn il "vedea". Se pare ca problema a aparut cand il bagam in DFU mod. Dupa mai multe incercari a luat-o.
| ||
|
| | #5372 (permalink) | ||
|
@neodoru: am castigat o licitati pe ebay pentru un gift card de 100$; am dat 71$. Acum vreau sa platesc dar imi cere "Redeem a coupon, gift card, or gift certificate; Enter the redemption code for your gift card, gift certificate, or coupon". Ce cod trebuie sa le dau??? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Hai ca pana la urma l-am dibuit. Am platit, acum astept mailul cu codul. Sa speram ca vine repede.
__________________ Pupa in vant Last edited by Godspeed; 20-09-2008 at 21:01.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #5373 (permalink) | ||
|
Am facut update la 2.1 cu WinPwn. M-am ghidat dupa tutorialul de mai jos: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1880 A mers ca uns, cea mai simpla si usoara metoda de pana acum. | |||
|
| | #5375 (permalink) | ||
|
personal nu stiu ce sa zic momentan, d-abia am upgradat de la 2.0.2 ce remarc este ca mi-a disparut formatul international pt Romania. Cand formez un nr de tel, mi-l face de genul (0123) 456 789 e vreun fix pt asta la versiunea 2.1? Nu uita sa-ti faci backup in iTunes inainte de upgrade daca nu vrei sa pierzi nr de tel si alte date. Oricum acum vad ca e optiune de a importa numerele de pe SIM. | |||
|
| | #5378 (permalink) | ||
| Quote:
![]() spatiile alea mai mult ma ajuta daca stau sa ma gandesc deh... 0721 000 000 e mai usor de retinut. Imi poate explica si mie cineva (ori arata un tutorial) cum sa instalez si eu aplicatii si joace pe iPhone prin OpenSSH? Daca e cineva dornic...sunt pe mess | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |