![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5404 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 Phone: iPhone 3G 16GB Black |
Salutare tuturor Am si eu un iPhone 3G de la Orange cu firmware 2.1 pe el. Ma bate gandul sa fac jailbreak insa ceva ma retine.As vrea sa stiu de la cei care au facut, cum a decurs procesul.As vrea si eu sa ma bucur de beneficiile jailbreak-ului. Multumesc | ||
|
| | #5409 (permalink) | ||
|
Pentru mine are. Am notebookul conectat la plasma, iar eu stau undeva mai departe de acesta, iar aceasta app m-ar ajuta sa dau anumite comenzi fara sa mai merg pana la notebook/sa deschid capacul and stuff. Am incercat treaba de mai sus si nu a mers. Una ca nu am folderul acela(Themes) in telefon, iar alta, desi l-am creat, nu apare in Winterboard. Ar fi interesant sa auzim o reusita
__________________ Cumpar iPhone 2G cat mai ieftin. Astept oferte pe PM. | |||
|
| | #5415 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 |
Salutare, Incerc in disperare sa instalez Simport pe 1.1.4 si nu reusesc. Imi da: Error Main script execution failed! Are cineva idee cum se poate rezolva? Sau daca exista o alta posibilitate de a copia nr de pe sim pe tel (am incercat si iSim dar reusesc sa bag doar primul nr din agenda si atat...:|) | ||
|
| | #5417 (permalink) | ||
| Quote:
cum a zis si Jigodia .. mers ca uns .. 5 minute 2.1 si inca 5 minute restore la old stuff+app de pe store ggbg .. me haappee owner
__________________ | |||
|
| | #5418 (permalink) | ||
|
Folosesc Mocha VNC cand am nevoie de remote, in situatiile in care chiar nu am de pe ce sa intru... Acea app nu vreau decat sa faca din display un touchpad ![]() Asta e marea mea problema. A mai incercar cineva cu wallpaperul ala video?
__________________ Cumpar iPhone 2G cat mai ieftin. Astept oferte pe PM. | |||
|
| | #5419 (permalink) | ||
|
am incercat eu si merge .. dar parca incetineste putin interfata ... faza care imi displace ! Daca sunteti fani bling blig ... e cool ... daca nu, nu cred ca isi are rostul.
__________________ DFI LP DK P35-T2RS | E8400 @3600Ghz | Zerotherm FZ120 | Mushkin DDR2 4GB SP2-6400(996558) | Zotac GTX280 | Samsung 300GB HD300LJ SATA2 + Seagate 200GB | DVD-RW ASUS BLK | Samsung 2493HM | Philips 5.1 | Leadtek PVR2000 | Logitech G15 | Razer Copperhead | Antec SLK3000B + Mushkin 580W HP-580AP | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |