![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 959 | 56.91% |
| Fiasco | | 220 | 13.06% |
| ceva la mijloc | | 506 | 30.03% |
| Voters: 1685. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5503 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 Phone: iPhone 3G 16GB Black |
Salutare tuturor Vreau sa va ofer o informatie banuiesc utila in legatura cu decodarea iPhone-ului de catre Orange. Pentru cei care au luat iPhone-ul la liber atunci decodarea se face in masura in care clientul solicita acest lucru iar pentru cei care au luat iPhone-ul cu abonament nou sau cu prelungirea celui existent decodarea se face numai dupa expirarea perioadei contractuale. Sursa: angajat orange shop Cluj Decodarea se face la Bucuresti prin rescrierea softului. | ||
|
| | #5505 (permalink) | ||
| Pai e simplu. Eu am achizitionat telefonul de la Orange Europe House (Victoriei) si tot atunci l-am si lasat pentru decodat. A durat 1 saptamana. Dupa ce l-am luat am introdus cartela Vodafone in el si a trebuit activat la calculator prin iTunes ca sa fie functional. PS:Ma speriasem putin cand am vazut ca nu functioneaza cand am bagat cartela Vodafone in el.
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #5508 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara |
mai, eu nu mai inteleg. am iphone de 5 luni mers absolut perfect. azi s-a trezit ca nu mai are semnal deloc. facut restore, quickpwn tot tacamu...still no signal. care-i buba?
__________________ photo gallery | ||
|
| | #5511 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
cum pot sa pun si eu ceva jocuri sau aplicatii pe el fara sa fac jailbreak din ala ....daca nu pot sa le iau asa ..sa cumpar ...dar bine ..am auzitca e doar 7 dolari ca sa iti faci un cont si de acolo iti pui alea free sau daca vrei altceva dai bani..dar cum pot sa fac contul ala cu 7 dolari | ||
|
| | #5512 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara |
nimeni n-are idee de buba mea? faza-i ca el pare sa caute retea ca daca-l puna langa boxa bazaie... i don't get it!
|
| | #5514 (permalink) | ||
| Quote:
winandmac.com
__________________ codetaku | |||
|
| | #5515 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2008 Location: Bucuresti |
Topicul e lung asa ca pun o intrebare, cine e dragut sa raspunda primeste o bomboana ![]() Versiunea de iphone 3g de la orange are ceva functionalitati in minus fata de cea normala? E branduit in vreun fel care sa ii stirbeasca din functii ? | ||
|
| | #5517 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara | Quote:
)oricum, bine ca n-a fost telefonul ca atunci era problema mai mare!
|
| | #5520 (permalink) | ||
| Quote:
sper sa ma insel pt tine...!
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |