![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5541 (permalink) | ||
|
Da, intr-adevar. Dar SIM-ul e activat? Cand cumperi o cartela, ti-o da si fara act cred daca nu o activezi pe loc. Cand o activezi, selectezi planul tarifar (astepti vreo 10 minute - cam procedurile care se fac la abonamentele din Romania) etc. iti cere act din Italia.
| |||
|
| | #5543 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
Buna ziua.Am un ipod touch ..am mai spus si mai inainte ..si am facut Jailbreak si am pus si Cydia pe el....totul a mers bine pana cand i-am pus cablul in el sa vad daca il vede in Itunes.Nu l-a vazut si nu stiu de ce...imi tot da o eroare..."oxe80.. " ceva de genul..si nu pot sa pun muzica pe el..m-ati putea ajuta ce sa fac?sau cumva sa pot sa pun de pe net muzica pe el...sa fie ceva progarm in Cydia sau Installer-ul acela adica jailbreak....Multumesc anticipat.
| ||
|
| | #5546 (permalink) | ||
|
mie nu-mi mai recunoaste contul de iTunes. ce e de facut? LE: se pare ca a fost o pb la Apple, acum merge.
__________________ Ajuta un copil nevoias Forturile, bateriile, tunelurile din Bucuresti si din jurul sau. Expeditie? VAND Canon EOS400D si Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro VAND Passat 1.9TDI Last edited by Jigodie; 08-10-2008 at 18:30.. | |||
|
| | #5549 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 Location: Romania |
M-am lamurit cu iphone iphone = interfata super = fite nu e in stare sa faca un banal apel 3g,sa transfere fisiere prin bluetooth,gps de rahat,camera submediocra Iar pretul nu se justifica doar ca este facut de mar,nimic mai mult | ||
|
| | #5552 (permalink) | ||
| Quote:
Nu stie sa transfere fisiere prin bluetooth. E varza. Nu o sa mai poti sa ii dai share lu' Guta din libraria muzicala. Nu e GPS-ul de rahat. De fapt, softul nici nu e facut de Apple (as far as i know, apple is not google). Camera este foarte buna pentru 2MP. Cine vrea camera sa isi ia separat.Nu exista combo perfect. Mai te putem ajuta si cu altceva? Poate cu putina minte daca crezi ca o interfata bine definita si, de ce nu, aratoasa este o fita.. LE: Dar, stati! Baiatul mai e nelamurit cu niste probleme d-ale bietului LG: Quote:
Last edited by Apple; 08-10-2008 at 21:41.. | |||
|
| | #5554 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara |
mai, nu exista nimic perfect pe lumea asta. deunazi am aflat impreuna cu americanii ca nici macar capitalismul nu e. nu va exista niciodata un produs care sa multumeasca pe toata lumea. asa ca nu mai insistati in prostie! in rest numa de bine
__________________ photo gallery | ||
|
| | #5557 (permalink) | ||
|
Doamne, ce am putut sa vad ieri in orange shop. Ma duceam sa imi mai modific abonamentul sa mai adaug niste numere, asta nefiind important. Erau la masa de langa o familie -sper sa nu ma luati de rasist- de la tara asa, cu mainile lucrate de la muncile pamantului, imbracati mediocru, care ce isi luau? Iphone Doamne, ce o fi in capul lor ca banuiesc ca nu au wifi pe tarla, sau internet in comuna sau o sa stie vreodata sa il conecteze la itunes sa transfere melodii sa asculte in timp ce muncesc pamantul. Stiu ca sunt rautacios dar am ramas masca. Am mai avut reactia asta o data cand am vandut un LCD pe la inceputul erei lcd-urilor si a venit unu care mi-a si zis ca vinde varza in piata pentru a trai dar a auzit si el de lcd-uri si vrea unul, arata la fel ca cei de mai sus. Nu inteleg de ce cineva care nu are nevoie de tehnologia asta ar da banii astia. | |||
|
| | #5558 (permalink) | ||
|
Salut, Am o mare problema si ma intrebam daca ma puteti ajuta! Am un iphone3g si SIM numar dual Vfone + un card Universal-SIM. Problema e ca nu mai imi apare meniul de operator (pe Nokia apare ca meniul Vodafone) de unde pot sa comut intre numere. Stie cineva ce pot face? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |