Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 978 57.09%
Fiasco 222 12.96%
ceva la mijloc 513 29.95%
Voters: 1713. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-10-2008, 14:53   #5561 (permalink)
MAV

maverick1508's Avatar

se pot muta icoanele de pe home screen printr-un program ceva din pc? direct de pe el stiu ca se poate...

maverick1508 is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 14:59   #5562 (permalink)
Registered User

shaqvill's Avatar

@SpEEdY sa stii ca se pot conecta din mijlocul padurii sau ma rog a campului daca ai semnal nu, si se conecteaza 3G si pot trimite si primi mesaje... sunt si ei tot oameni cu toate ca o sa fie greu poate sa il conecteze la iTunes... dar sa stii ca aparentele uneori inseala... sau ce sa zic trebuiesc ajutati...
in plus de asta o sa fie cei mai tari din "comuna"...
deci SpEEdY fara discriminari ca vede o tara intreaga...
Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay...

shaqvill is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 15:05   #5563 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Phone: Nokia N97& Iphone
Quote:
Originally Posted by shaqvill View Post
@SpEEdY sa stii ca se pot conecta din mijlocul padurii sau ma rog a campului daca ai semnal nu, si se conecteaza 3G si pot trimite si primi mesaje... sunt si ei tot oameni cu toate ca o sa fie greu poate sa il conecteze la iTunes... dar sa stii ca aparentele uneori inseala... sau ce sa zic trebuiesc ajutati...
in plus de asta o sa fie cei mai tari din "comuna"...
deci SpEEdY fara discriminari ca vede o tara intreaga...
Nu vreau sa fac discriminari. Scuzati postul, dar am fost un pic amuzat de felul in care apasau pe touch si se uitau la telefon.

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 15:28   #5564 (permalink)
Registered User

Phantom's Avatar

Quote:
Originally Posted by pleonasmaticul View Post
Salut,
Am o mare problema si ma intrebam daca ma puteti ajuta! Am un iphone3g si SIM numar dual Vfone + un card Universal-SIM. Problema e ca nu mai imi apare meniul de operator (pe Nokia apare ca meniul Vodafone) de unde pot sa comut intre numere.
Stie cineva ce pot face?
Ce cauti tu nu se afla pe ecranul principal, trebuie sa cauti in setting-> phone ->SIM applications

Phantom is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 15:32   #5565 (permalink)
Registered User

pleonasmaticul's Avatar

Stiu unde ar trebui sa se afle insa meniul nu apare acolo!
Sa fie oare de la Unversal SIM sau de la 2.1 + Jailbreak?
Sau, stie cineva daca se poate activa ca un serviciu chestia cu Numar Dual, in genul *100#

Quote:
Originally Posted by Phantom View Post
Ce cauti tu nu se afla pe ecranul principal, trebuie sa cauti in setting-> phone ->SIM applications

pleonasmaticul is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 17:35   #5566 (permalink)
молния

fulgerul's Avatar

salutare. intampin si eu o problema cu un iphone first gen de 8gb. cand il conectez la pc imi apare USB device not recognized. Am descarcat si usbaapl.sys si l am pus in system32/drivers. Mentionez ca am Itunes 8. Cum as putea sa rezolv problema ?

fulgerul is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 18:03   #5567 (permalink)

Apple's Avatar

Phone: 3Gs, 3G
Dar in iTunes iti apare ca fiind conectat? Banuiesc ca ai sigur SP2.
Incearca sa dezinstalezi iTunes si apoi sa stergi directorul si din Program files. Eu as da si o stergere la driverele pe care le ai deja si nu functioneaza.
Descarca apoi iTunes 8, instaleaza si apoi introdu cablul de date. Lasa-l sa-si instaleze el driverele.

Apple is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 18:46   #5568 (permalink)
Registered User

pleonasmaticul's Avatar

Am descoperit ca daca fac bag sim + universal-sim intr-un nokia imi vede meniul fara probleme. De aici inteleg ca problema e din alta parte, nu de la u-sim.
Eu am procedat asa:
- am facut update la 2.1
- am bagat sim + u-sim
- quickpwn

Oare am gresit ceva, undeva?!?
Sau macar spuneti-mi daca voi vedeti meniul ala SIM Application cu versiunea 2.1 si u-sim (sau turbo-sim sau altceva)
Merci!

Old 09-10-2008, 21:25   #5569 (permalink)
Registered User

Angry

salut, am si eu o problema cu un I-phone 3G de la orange...nu mai merge butonul de HOME...am gasit o scurta discutie...dar vreau sa stiu daca este vreo solutie, poate este ceva din soft, sau este stricat fizic?
ajutati-ma va rog, s-a intamplat din senin, diminata pur si simplu nu mai mergea... mersi mult!!!

yuly4you is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 21:33   #5570 (permalink)

eXist's Avatar

Imi spune si mie cineva, cum dezactivezi auto-correction-ul in 2.1 ? ...

eXist is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 21:59   #5571 (permalink)
Registered User

silviumihalcea's Avatar

Am si e o problema mare
Mi-am luat un iphone 3g si m-a mancat in c__r sa bag un turbo sim din ala. Evident s-a blocat simul acolo si tragand am rupt sertarasul ala, deci partea inferioara a lui a ramas blocata. Telefonul e in garantie la Orange Acum intrebarea e urmatoarea: se baga aia sa il repare (contracost evident) adica sa-i scoata bucata de plastic sau tre sa-l duc la un service de cartier ?
A mai avut cineva problema asta ?

silviumihalcea is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 22:02   #5572 (permalink)
Registered User

vali gsm's Avatar

@ exit : boss pref cu asta poti deactiva , este in cydia

vali gsm is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 22:15   #5573 (permalink)
The same but not the same

Night Addict's Avatar

Quote:
Originally Posted by silviumihalcea View Post
Am si e o problema mare
Mi-am luat un iphone 3g si m-a mancat in c__r sa bag un turbo sim din ala. Evident s-a blocat simul acolo si tragand am rupt sertarasul ala, deci partea inferioara a lui a ramas blocata. Telefonul e in garantie la Orange Acum intrebarea e urmatoarea: se baga aia sa il repare (contracost evident) adica sa-i scoata bucata de plastic sau tre sa-l duc la un service de cartier ?
A mai avut cineva problema asta ?
Omege, am exact aceeasi problema cu unul luat din america (tot 3G).
Nu stiu inca unde sa-l duc, n-am incercat la orange.

Night Addict is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 22:29   #5574 (permalink)
Registered User

silviumihalcea's Avatar

eu deja am gasit un service de cartier care se baga sa-l repare (CELLGSM SERVICE)....mi-au zis la telefon ca au mai facut reparatii de genul asta. M-ar costa cam 70E totul (15E sertarul nou, 25E manopera si 30E un X-sim care mi-l monteaza ei si pentru care garanteaza). Avand totusi garantie la el m-as duce la Orange cu saru-mana. O sa incerc maine sa rezolv la ei.

silviumihalcea is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 22:38   #5575 (permalink)

Apple's Avatar

Phone: 3Gs, 3G
Quote:
Originally Posted by vali gsm View Post
@ exit : boss pref cu asta poti deactiva , este in cydia
Am si eu BP, 2.1, 3G. Dar nu vad optiunea )

Apple is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 23:54   #5576 (permalink)

eXist's Avatar

Ciudat, nici eu nu vad optiunea.... Chiar vreau sa dezactivez prostia aia, ma enerveaza.

eXist is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 23:56   #5577 (permalink)
pcf
Registered User

e cineva rabdator pe aici ? plz sa ma ajute si pe mn mi-am luat de curand un ipod touch screen 8 gb ... si nu prea stiu multe chesti la el cum ar fi sa pun jocuri si netu nu stiu dc nu merge si cu toate ca am mers in mall si Mc unde este semnal wireles da nu merge habar nam .. explicatimi plz sau daca vreti intrati pe id u meu oradea_wanted .. sa vb mai mult plz .. mersi anticipat

pcf is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2008, 00:14   #5578 (permalink)
Registered User

pleonasmaticul's Avatar

si eu am patit-o cu un tornado sim... l-am desfacut singur pana la urma si am scos cartela (din fericire nu am rupt sertarasul).
cu 2 suruburi scoase si putin forta aplicata cu un cuter l-am desfacut si am scos sim-ul.
chestia nasoala e ca tornado sim ala parca mergea mai bine ca universal sim asta pe care il am acum (ala avea si meniul de care ma tot plang eu p-aici)

Old 10-10-2008, 02:19   #5579 (permalink)
Registered User

Imi cer scuze daca ma bag aiurea, daca s-a mai pus intrebarea aceasta sau daca vb aiurea.
Am pe cineva in state care vine sapt viitoare si l-am rugat sa-mi ia un iphone 3g de 16gb avand in vedere ca-l iau la un pret destul de mic, insa m-a cam pus pe ganduri deoarece telefonul va fi codat.
Am 2 intrebari :
1. Exista posibilitatea de a-l decoda telefonul si sa pot folosi toate aplicatiile fara probleme si sa fac update cu itunes? adik sa-l folosesc fara probleme etc intelegeti ce vreau sa spun si daca da..atunci vine intrebarea 2
2. Am inteles k sunt mai multe dispozitive x-sim, turbo sim etc.. care ar fi cel mai indicat? sau ar fi si alte metode ?
Multumesc anticipat si scuze daca am gresit undeva..

bogdan_radu1986 is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2008, 02:56   #5580 (permalink)
Fun... anyone?

Catallin's Avatar

Phone: iPhone, bineinteles.
Quote:
Originally Posted by eXist View Post
Ciudat, nici eu nu vad optiunea.... Chiar vreau sa dezactivez prostia aia, ma enerveaza.
Ai nevoie de o extensie la Boss Prefs si anume CToggle BossPrefs Addon. Gasesti tot in Cydia. Dupa ce instalezi intri in BP si ai acolo switch. Bafta.

Facilitez achizitionarea de pe PSN.

Catallin is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules