![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 958 | 56.92% |
| Fiasco | | 219 | 13.01% |
| ceva la mijloc | | 506 | 30.07% |
| Voters: 1683. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5562 (permalink) | ||
|
@SpEEdY sa stii ca se pot conecta din mijlocul padurii sau ma rog a campului daca ai semnal nu, si se conecteaza 3G si pot trimite si primi mesaje... sunt si ei tot oameni cu toate ca o sa fie greu poate sa il conecteze la iTunes... dar sa stii ca aparentele uneori inseala... sau ce sa zic trebuiesc ajutati... in plus de asta o sa fie cei mai tari din "comuna"... deci SpEEdY fara discriminari ca vede o tara intreaga...
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #5563 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #5564 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Phantom strikes again | |||
|
| | #5567 (permalink) | ||
|
Dar in iTunes iti apare ca fiind conectat? Banuiesc ca ai sigur SP2. Incearca sa dezinstalezi iTunes si apoi sa stergi directorul si din Program files. Eu as da si o stergere la driverele pe care le ai deja si nu functioneaza. Descarca apoi iTunes 8, instaleaza si apoi introdu cablul de date. Lasa-l sa-si instaleze el driverele. | |||
|
| | #5568 (permalink) | ||
|
Am descoperit ca daca fac bag sim + universal-sim intr-un nokia imi vede meniul fara probleme. De aici inteleg ca problema e din alta parte, nu de la u-sim. Eu am procedat asa: - am facut update la 2.1 - am bagat sim + u-sim - quickpwn Oare am gresit ceva, undeva?!? Sau macar spuneti-mi daca voi vedeti meniul ala SIM Application cu versiunea 2.1 si u-sim (sau turbo-sim sau altceva) Merci! | |||
|
| | #5569 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
salut, am si eu o problema cu un I-phone 3G de la orange...nu mai merge butonul de HOME...am gasit o scurta discutie...dar vreau sa stiu daca este vreo solutie, poate este ceva din soft, sau este stricat fizic? ajutati-ma va rog, s-a intamplat din senin, diminata pur si simplu nu mai mergea... mersi mult!!! | ||
|
| | #5571 (permalink) | ||
|
Am si e o problema mare Mi-am luat un iphone 3g si m-a mancat in c__r sa bag un turbo sim din ala. Evident s-a blocat simul acolo si tragand am rupt sertarasul ala, deci partea inferioara a lui a ramas blocata. Telefonul e in garantie la Orange Acum intrebarea e urmatoarea: se baga aia sa il repare (contracost evident) adica sa-i scoata bucata de plastic sau tre sa-l duc la un service de cartier ? A mai avut cineva problema asta ? | |||
|
| | #5573 (permalink) | ||
| Quote:
Nu stiu inca unde sa-l duc, n-am incercat la orange.
__________________ It's all about links™ | |||
|
| | #5574 (permalink) | ||
|
eu deja am gasit un service de cartier care se baga sa-l repare (CELLGSM SERVICE)....mi-au zis la telefon ca au mai facut reparatii de genul asta. M-ar costa cam 70E totul (15E sertarul nou, 25E manopera si 30E un X-sim care mi-l monteaza ei si pentru care garanteaza). Avand totusi garantie la el m-as duce la Orange cu saru-mana. O sa incerc maine sa rezolv la ei.
| |||
|
| | #5577 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
e cineva rabdator pe aici ? plz sa ma ajute si pe mn mi-am luat de curand un ipod touch screen 8 gb ... si nu prea stiu multe chesti la el cum ar fi sa pun jocuri si netu nu stiu dc nu merge si cu toate ca am mers in mall si Mc unde este semnal wireles da nu merge habar nam .. explicatimi plz sau daca vreti intrati pe id u meu oradea_wanted .. sa vb mai mult plz .. mersi anticipat
| ||
|
| | #5578 (permalink) | ||
|
si eu am patit-o cu un tornado sim... l-am desfacut singur pana la urma si am scos cartela (din fericire nu am rupt sertarasul). cu 2 suruburi scoase si putin forta aplicata cu un cuter l-am desfacut si am scos sim-ul. chestia nasoala e ca tornado sim ala parca mergea mai bine ca universal sim asta pe care il am acum (ala avea si meniul de care ma tot plang eu p-aici) | |||
|
| | #5579 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Imi cer scuze daca ma bag aiurea, daca s-a mai pus intrebarea aceasta sau daca vb aiurea. Am pe cineva in state care vine sapt viitoare si l-am rugat sa-mi ia un iphone 3g de 16gb avand in vedere ca-l iau la un pret destul de mic, insa m-a cam pus pe ganduri deoarece telefonul va fi codat. Am 2 intrebari : 1. Exista posibilitatea de a-l decoda telefonul si sa pot folosi toate aplicatiile fara probleme si sa fac update cu itunes? adik sa-l folosesc fara probleme etc intelegeti ce vreau sa spun si daca da..atunci vine intrebarea 2 2. Am inteles k sunt mai multe dispozitive x-sim, turbo sim etc.. care ar fi cel mai indicat? sau ar fi si alte metode ? Multumesc anticipat si scuze daca am gresit undeva.. | ||
|
| | #5580 (permalink) | ||
| Ai nevoie de o extensie la Boss Prefs si anume CToggle BossPrefs Addon. Gasesti tot in Cydia. Dupa ce instalezi intri in BP si ai acolo switch. Bafta.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |