![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5665 (permalink) | ||
|
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #5666 (permalink) | ||
|
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #5667 (permalink) | ||
|
2 probleme : 1. Am un Iphone 2G 2.1 totul merge f frumos Installer si Cydia ,Winterboard etc dar daca iau o aplicatie de pe iHacks.ru | Best For iPhone apare in itunes dar nu o pune pe telefon deoarece spune ca aplicatia nu poate fi verificata...any ideea? ![]() 2. Am un iphone 3G cu un turbosim care nu functioneaza si logic nu mai pot sa l scot . Am citit mai sus ca a rupt multa lume sertarasul si ideea ar fi sa merg la un service...bun..intrebarea e deblocarea software e departe?
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #5670 (permalink) | ||
| sa nu-l inducem pe om in oroare. La mine era blocat in interior sertarasul rupt si omul a reusit sa-l scoata cu o penseta... nu a desfacut carcasa ( mi-a zis sa-i dau cat vreau eu pentru asta). Daca e blocat turbosimul acolo banuiesc ca ar trebui desfacuta carcasa, deci s-ar putea sa coste ceva mai mult.
| |||
|
| | #5671 (permalink) | ||
|
Salutare. Ash avea nevoie de putin ajutor din partea voastra. Mi s`a blocat iPhone 2g cu 2.1 instalat doar pe hands-free. Cand vreau sa ascult muzica si sa vad filme mi se aude doar daca pun castile in el. Cand vorbesc la telefon la fel, se aude numai la hands-free sau pe speaker. Va rog daca stie cineva ce pot sa`i fac. Si daca stie cineva vreun tutorial sa schimb wireless pe g sau b numai stiu sa mearga bine youtube | |||
|
| | #5673 (permalink) | ||
| Quote:
O sa-ti mearga. Poate gresesc, dar cine ti-a zis ca trebuie sa pui tu B/G? Ala iti arata de obicei viteza maxima, iar viteza la randul ei are doi factori: 1.Routerul wireless (acesta poate fi din clasa B/G/N (cel mai rapid) ) 2.Conexiunea pe care o detii. (exemplu LAN sau ADSL, bineinteles ca putem adauga si semnalul pe care-l ai (cat de departe esti cu terminalul atunci cand navighezi) ) Cat despre concurenta, Nokia e interesant. Chiar imi placea dar cand am vazut iar acel 'stilou' folosit pentru touchscreen mi-a facut scarba. | |||
|
| | #5674 (permalink) | ||
| Quote:
Si eu am incercat cu un turbo sim si nu a mers decodat. am luat insa varianta mai scumpa de pe okazii care nu necesita taierea simului si a mers smooth, fara probleme de scoatere a sertarashului. | |||
|
| | #5676 (permalink) | ||
|
eu zic sa nu va zgarciti cand vine vorba de decodare cum am facut eu initial. Mai bine va duceti la un service unde va puteti reintoarce daca aveti vre-o problema. De regula simurile ieftine sunt simuri universale iar cipul nu este asa de subtire si de asta se intepeneste acolo... iar chestia care a zis-o kirkus cu lama de cutter am auzit-o si eu deci s-ar putea sa mearga.
| |||
|
| | #5677 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Eu nu m-as zgarci, doar ca nu am cumparat telefonul la pret standard. Daca ai vreo solutie sa il deblochez direct la Orange o ascult cu placere
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #5678 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #5680 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
care ma ajuta si pe mn va rog mult ? am pus cucusoft ultima DVD converter ...si cand sa dau open dvd ...pun DVD acolo si imi arata tot negru numi arata filmul..si daca il las sa mearga cand il termina imi apare tot cu verde...nu se vede filmul? ce pot sa fac?
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |