![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5681 (permalink) | ||
| Pe iphone nu e nevoie sa faci nimic... pe router trebuie facuta setarea, iar asta se face diferit in functie de router. In orice caz trebuie sa intrii in setarile routerului sa cauti Wireless basic setings iar acolo, Mode: B-only!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #5684 (permalink) | ||
| Quote:
si dupaia te duci la changes si instalezi pachetul pt lb.romana. | |||
|
| | #5685 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #5686 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
salutare iphone-isti! pentru aceeia dintre voi care aveti 3g luat de la orange, vreu sa va intreb urmatoarele: 1) exista pana la urma probleme cu semnalul?(intreb asta pt ca inclusiv oficial in update-ul 2.1 am vazut ca ar scadea rata apelurilor pierdute). 2) pana la urma bateria rezista macar o zi in conditii de folosire moderata a netului si convorbiri moderate? 3) in ceea ce priveste functia de telefon cam ce nota ati acorda calitatii sunetului in convorbiri. eventual comparand cu un model performant de la nokia. 4) parca imi amintesc din ce am citit pe topic ca exista printre voi persoane care au/avut nokia din clasa business-symbian, este diferenta mare in ceea ce priveste navigarea pe net: rapiditatea cu care se incarca paginile, calitatea browserului? - intreb pentru ca acum posed un nokia e71 si nu stiu daca poate fi privit ca un upgrade sau nu din aceasta privinta. exclud din start varianta de a intervenii altfel decat oficial asupra softului. deocamdata atat. va multumesc anticipat. | ||
|
| | #5687 (permalink) | ||
|
1. pana acum , NU! (iar la iphone 2g, pe care l am avut anterior, mai pierdea semnalul) 2. normal ca da (nu stiu de unde ai tu informatiile astea ca n ar tine o zi ... tine si mai mult de atat) 3. 9 / 10 (once again, nokia the grandfather of all phones. NOT!!!) 4. depinde. mie pe wi fi mi se pare ca se misca f bine, iar dimensiunea ecranului il recomanda pt browsing. n ar trebui sa o excluzi. jailbreak si .ipa sunt bune la casa omului! | |||
|
| | #5694 (permalink) | ||
|
Am facut si eu upgrade-ul (16 g la 16 mil cu gar - super oferta ) si sunt super bucuros (stiu ca nu va intereseaza, pt ca nu suntem la psiholog ) dar am o intrebare: voi cand va deplasati (cu masina de ex) vi se intampla ca update-ul pozitiei pe harta sa se faca ba la secunda ba continuu?
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #5697 (permalink) | ||
| Quote:
Si eu cand am vazut(oferta), mi-a picat fatza, mai ales ca persoana (o fata) l-a folosit numai cu husa si protectie de ecran! BTW daca vrea cineva o husa belkin- e invitatul meu - fac cinste, primul venit primul servit (cu conditia sa nu ascultati manele )))Apropos, stie cineva de unde pot lua un dock mai ieftin decat la orange? (original daca se poate)
|
| | #5700 (permalink) | ||
|
@Neodoru: O luam eu dar din pacare aifonu e plin de manele luate de pe iTunes. Glumesc @Night Addict: Te scap eu de el pentru 5euro. Serios, cred ca undeva pe la 550 ar fi okay. Schimburi nu vrei? Am doua iPhone-uri 2G. Macar unul poate vrei + diferenta sau iPhone-ul meu 3G + diferenta. @Fulgerul: Nu, nu vin .
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |