![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5701 (permalink) | ||
|
Am in casa acum 1 iphone 2G, 2 iphone 3G (asta alb si unul negru nedeblocat de la AT&T dar trebuie sa repar sertarul de sim). M-a atras mereu ecranul mare si tot ce puteai face cu el chiar daca aveam mereu inconfortul produs de toata lipsa functionalitatilor esentiale. Se intampla iar ce am patit si pe 2G, pur si simplu pierd sms-uri. Nu se trimit sau nu primesc, eu avand un transfer de cel putin 100 sms pe zi. Nu mai suport chestia asta si ar voi trece la altceva. Ma gandesc la un nokia E66 sau nokia tube dar n-a iesit inca. De Windows Mobile nu vreau sa ma ating.
__________________ It's all about links™ | |||
|
| | #5704 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
salut! am si eu o problema . azi dimineata am gasit pe langa blocul meu wi-fi de la dlink m am conectat am descarcat aplicatii cydia mai pe seara cand am venit in acelasi loc ... imi arata conexiunea dlink insa nu mi apar liniutele wi-fi ... ce s-ar fi inatamplat? wifiul in alte parti merge
| ||
|
| | #5708 (permalink) | ||
|
Eu am cumparat block breaker deluxe (arkanoid) si e foarte tare, mai ales pt momentele cand trebuie sa astepti si nu ai timp sa joci ceva mai complex.
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #5709 (permalink) | ||
|
@Neodoru sa te vad eu in plansa aia cu muzeul cum treci tu de boss ca asa am zis si eu ca ma joc de relaxare, dar acolo deja nu mai are nici o treaba cu relaxarea. Si e penultima plansa. Ma gandesc la ultima cum o sa fie.Daca vreti ceva tare de tot de tot jucati Diamon Twister (asta la fel, am stat la o plansa de mi s-a urat), Fieldrunners si cel mai beton Collapse (asta am stat la ultimul nivel o saptamana). Daca vreti de relaxare merge foarte bine elevens sau elevens balls. Unul e cu carti, altul cu bile de biliard, acelasi concept. | |||
|
| | #5716 (permalink) | ||
|
Ok. Intelegeam ca oamenii nu stau sa dea nici un search, intreaba pentru orice deblocare care a mai fost discutata de 300 de ori. DAR NICI PE UN WEBSITE SCRIS IN ROMANA, mai exact Orange Romania NU STIU SA SE UITE? @daryiyus: Nu-ti zic. Uita-te singur. Ca nu stim noi ce inseamna abonament rezonabil si nici nu esti in Orange Shop. E scris in romana site-ul, banuiesc ca te descurci. Daca nu, ai si in engleza. Succes | |||
|
| | #5717 (permalink) | ||
|
A aparut Google Earth pt iphone Merge ffff prost deocamdata!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #5719 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
help cine ma ajuta si pe mine.am un ihpone 2g si normal ca orice fata nu am fost atenta ce soft avea si eu nu am stiut exact ce inseamna restore ... si norml ca am intrata pe itunes si am dat restore , pt ca nu mi se mai deschidea instaler (dupa lungi cercetari pe net 2 zile acum stiu ) si poc nu mai merge nu il mai recunostea, in fine casa nu ma incurc, pt ca nu ma pricep chiar asa, l-am dus la cineva l-a facut (cu bani normal)si acum am versiunea 1.4 (nu stiu ce versiune aveam initial dar nu a1.4)si azi cand dau sa intru in itunes si dau la devices nu imi mai pare rubrica de aplications desi la library normal ca apare , sugesti ? Last edited by honey511; 27-10-2008 at 22:03.. | ||
|
| | #5720 (permalink) | ||
|
Stai putin, tie iti mai merge? E deblocat sau cum iti mai merge? Dupa restore se bloca pe AT&T (sau pe alta retea, AT&T daca-i din USA luat). NU mai ai sectiunea aplicatii pentru ca restaurarea s-a facut pe 1.1.4 si pe acesta nu exista AppStore. iPhone-ul tau a avut 2.1 daca a avut aplicatii. Cauta un tutorial pe Google (search 1.1.4 to 2.1 Windows sau Mac, ce ai tu). | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |