![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5744 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
buna ,am avut la iphone 2g versiunea 1.4. sia cum am trecut la 2.1 insa imi merge destulde greu si mai rau mi s-a blocat phone-ul, cand apas pe el imi apar direct butoanele de formare insa nu merge sa formez nimicsi de asemenea nu emrge sa trec la contacte sau la apeluri pierdute si daca ma duc in contact din meniul principal tot la fel nu mergesa sun . sugestii | ||
|
| | #5746 (permalink) | ||
|
daca apare tomtom e cam degeaba pt ca nu contine europa de est decat la nivel de dr. Europene
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #5747 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 Location: Lugoj |
Buna.Am o problema la care sper sa gasesc ajutor urgent , cine ma poate ajuta rog sa-mi raspunda aici sau sa o faca pe messenger ca sa pot rezolva.Nu stiu ce a fost in capu meu am un iPhone 2g 8gb azi dimineata l-am legat la laptop si am dat drumu la ziphone i-am dat do it all a facut el ce a facut pana mi-a ajuns la ecranu cu zorron si scrie undeva in josu imagini Installing base apps..... si aici a ramas blocat ? ce e de facut ? de precizat ca daca incerc sa iau procese de la inceput nu mai vede telefonu | ||
|
| | #5749 (permalink) | ||
|
Instalezi BossPrefs din Cydia, apoi CToggle pentru BossPrefs, tot din Cydia. Deschizi BP si pui Auto Correction pe OFF. @Rudy87: Pune-l in DFU Mode. Poate merge asa. (cu telefonul inchis, cablul de date conectat si iTunes deschis, tii apasat pe Home+Sleep/Wake pana apare Apple Logo, cum ai vazut marul alb muscat, ai luat degetul de pe cel de Sleep/Wake dar continui sa tii apasat pe Home. Deschide iTunes, o sa-ti zica ca trebuie facut inainte de a fi utilizat. Apasa Restore si o sa ai telefonul cum a fost inainte. Succes!) | |||
|
| | #5756 (permalink) | ||
|
Ce aplicatie oficiala pot folosi pentru retrimiterea mesajelor? Vreau sa dau forward la mesajele primite si cucu; va d ca merge doar reply. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Deocamdata sunt cam in urma cu internetul VF fata de Orange.
__________________ Pupa in vant Last edited by Godspeed; 03-11-2008 at 13:39.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #5757 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Daca setezi APN-ul wap.orange.ro (cred ca asta e, mai sigur e sa cauti) POATE merge. Mailul sigur merge. Eu te sfatuiesc sa cumperi Internet mobil, care foloseste APN-ul web.orange.ro ca sa fi sigur ca ai 100% totul functional. Cat despre FW la mesaje SMS, din cate stiu exista pe 1.1.4 o aplicatie, in Installer. Pe 2.1 nu am auzit nimic cum c-ar fi scos. | |||
|
| | #5760 (permalink) | ||
| Quote:
Daca nu, am vesti cam proaste: s-a stricat touch-screen-ul .Quote:
P.S.: Buna asta, numai cantar nu mai era bietul iPhone. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |