![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5768 (permalink) | ||
|
cred ca am si eu o mica problema cu iphone-ul cu 1.1.4 (zilele astea vreau sa trec la 2.1): daca il folosesc intens jumate de ora se incalzeste in partea din spate, la fel si daca il conectez la calculator si il las asa o ora, sa fie semne ca e pe duca bateria?? nu ma tine bateria mai mult de 2zile. Si voi patiti la fel??
| |||
|
| | #5770 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 Location: Lugoj | Quote:
) pai m-am trezit dimineata cu gandu ba hai sa reinstalez tot ce e pe iphone cu gandu ca ziphone imi sterge tot ce am si face un install fresh.....se pare ca idea mea a luat-o in directia gresita ) oricum multumesc foarte mult inca odata
| ||
|
| | #5778 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | faptul ca l-ai facut mp4 s-ar putea sa nu fie suficient. trebuie sa fie convertit in parametrii si cu codecul care ii plac iphone-ului. asa cum se spune mai sus, poti sa dai click dreapta in itunes si sa selectezi convert for ipod. dar probabil vei pierde din calitate. eu folosesc pentru conversii videora care e gratis, accepta aproape orice format video, inclusiv dvd sau flv, si are profiluri predefinite pt. diverse modele de ipod.
| ||
|
| | #5779 (permalink) | ||
|
revin cu problema legata de Universal SIM... am iphone 3g 8gb, sim vodafone cu Universal SIM, 3G nu vrea sa se conecteze (apn corect...) wtf? am firm 2.1 sa ii fac downgrade la 2.0/2.0.1/2.0.2?
__________________ Y! : djp_alex 2 lucruri sunt infinite: Universul si Prostia Omeneasca. De Univers inca ma indoiesc... | |||
|
| | #5780 (permalink) | ||
|
@k-man: Cu iTunes NU se pierde din calitate. Sau s-o pierde dar prea putin. @-CreatiVe-: Fa downgrade numai daca inainte iti mergea. Daca nu, nu vad rostul. De asemenea, vezi daca pe Orange Romania (banuiesc ca de acolo l-ai luat) merge. Daca nu, la garantie cu el. Mai poti verifica si daca ai activ serviciul la Vodafone de Internet. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |