![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5782 (permalink) | ||
|
Eu stiam ca MobileMe face treaba asta. Desigur, necesita conexiune internet dar e foarte eficient si merita fiecare cent. Cand fac o modificare in iCal, in maxim 3-4 minute apare pe Calendarul din iPhone. Mai am 10 zile pana expira trial-ul si ma gandesc serios sa-l pastrez. | |||
|
| | #5786 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() ). Oricum il pastrez! Faptul ca are push la contacte m-a scos dintr-o mie de situatii. La WiMo ma scotea din sarite ca ori pierdeam numere de tel din tel, ori din comp, ori TOATE . Storageul de douaj de gigi (acum accesabili si de pe iphone prin MobileFiles), e si el util chiar daca nu primeaza.Apropos, pt cei care au nevoie de remote conection (chiar si prin 2G,3G,edge, gprs), LogMeIn a deschis o sesiune de inscrieri pt beta-ul lor(care cred ca va bate la fund cam tot ce exista de remote management).
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #5787 (permalink) | ||
|
Salut baieti! Cu cat mai merge un iphone 3g nou? S-a rezolvat cu deblocarea din soft sau tot cartelele vietii sunt la putere? Multumesc
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #5788 (permalink) | ||
| Quote:
Decodare software pentru iPhone 3G | iPhone Help Desk | |||
|
| | #5790 (permalink) | ||
|
Salut, mi-am luat de curand iphone 1st si am facut upgrade la ulima versiune de soft.dar acum vad ca e blocat cred, nu prea ma pricep.imi apare doar slide to emergency..si poza de conectare la itunes. Pot sa il rezolv doar prin cablu si pc? sau imi trebuie turbo sim sau altceva? Pls help. | |||
|
| | #5792 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | iti trimiti fisierele pe mail si le deschizi direct de acolo. exista si o aplicatie care citeste tot felul de formate de fisiere si cu care poti incarca fisierele direct de pe calculator -- dar nu-mi amintesc cum se cheama si oricum era pe bani.
| ||
|
| | #5793 (permalink) | ||
|
@Firinel: Ce firmware ai pe el? Daca-i 1.1.4, click aici. @Jigodie: Nu cred ca te anunta daca le pui in Contacts. Baga-le macar in Calendar-ul de pe iPhone si seteaza cand sa te anunte, eu am doua alerte: una cu o zi inainte si una in ziua respectiva. ![]() @rulKes: Ceea ce vrei tu sa faci necesita conexiune de internet. Cum a zis si k-man, cel mai simplu mod este acela de a-ti trimite fisierul pe mail apoi sa-ti setezi contul de e-mail pe iPhone, sa-l vizualizezi. Toata treaba asta este facuta numai cu firmare 2.0/2.1. 1.1.x nu stie sa citeasca atasamente! De asemenea, daca nu ai cum sa ai internet mereu pe iPhone, deschizi o singura data acel atasament si faci screenshots. (Home+Sleep/Wake) | |||
|
| | #5794 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara | de asta ce ziceti? interesant nu?
__________________ photo gallery | ||
|
| | #5796 (permalink) | ||
|
Salutari, nu am mai citit thread-ul asta de cand mi-am vandut Touch-ul si chiar nu mai am rabdare sa rasfoiesc 100 si de pagini. Intreabarea mea este: Pentru a putea avea acces la aplicatiile de Iphone 3G trebuie neaparat sa-mi cumpar unul 3G sau merge si pe un 2G cu firmware upgrade? Multumesc anticipat. | |||
|
| | #5797 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara |
merge, merge!
|
| | #5799 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara |
2.1 winpwn.com
|
![]() |