![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 979 | 57.12% |
| Fiasco | | 222 | 12.95% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.93% |
| Voters: 1714. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #5921 (permalink) | ||
|
ma poate ajuta cineva ( ... am telefonul de 2 zile (nu stiam ce riscuri sunt dak fac update) ...dak se mai poate face ceva... am facut ieri update la 2.2 si astazi i-am dat Reset all content and settings si dupa ce si-a facut treaba...mi-a aparut pe ecran un cablu USB si o sageata spre itunes....am conectat teefonul la PC , am deschis itunes in care imi apare un mesaj he SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported ... mentionez am iphone 2G
| |||
|
| | #5924 (permalink) | ||
|
Ai iPhone 2G? LE: Vad ca ai completat post-ul cu mentiunea ca ai 2G. Faci o imagine deblocata cu QuickPWN urmand ghid-ul de aici apoi iti pui telefonul in DFU MODE. ( Cu cablul conectat, il inchizi, tii apasat si pe Sleep/Wake si pe Home Button, cand apare logo-ul Apple dai drumul la S/W si o sa-ti apara in iTunes cum ca-i conectat in mod DFU, apesi CTRL + Restore, localizezi imaginea facuta anterior si gata). Last edited by Apple; 22-11-2008 at 21:08.. | |||
|
| | #5926 (permalink) | ||
| Quote:
Daca are cineva un program mai performant de copiat meloii de pe iphone pe PC va rog sa-mi comunicati.
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #5929 (permalink) | ||
| Apple: iPhone Firmware 2.2 Jailbroken! QuickPwn 2.2 Released! Quote:
| |||
|
| | #5933 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
# GOLDEN RULE: If you have a 3G iPhone and want potential soft unlock in the near future do NOT use QuickPwn, and do not use the official ipsw or the iTunes update process without using PwnageTool.
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #5934 (permalink) | ||
|
am facut jailbreak cu quicpwn 2.2 la firmware 2.2 dar telefonul care e luat de la orange nu merge nici macar cu cartela orange in el... e iphone 3g... practic e locked pe orice retea? am citit ca cu turbosim nu ar merge in 2.2 dar nici cu cartela de la providerul orange nu?
__________________ 77 | |||
|
| | #5936 (permalink) | ||
| Quote:
... ms mult apple de info | |||
|
| | #5937 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara |
pus 2.2 pe prima generatie... works like a charm!
__________________ photo gallery | ||
|
| | #5940 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
Apple e adevarat ca pe internet nu scriu corect..dar la gramatica ( fara sa ma laud , spun deoarece tu miai spus ) ...sunt primul din clasa ...dar pe net imi ia mai mult timp sa scriu corect asa ca scriu direct intruna tot.Si team rugat sa te uiti pe siteul pe care mi lai dat sa vezi la comentarii ca toti spun acelasi lucru ca si mine.Tu tot ai incercat sa imi spui dar daca nu mia mers nu am avut ce sa fac...acum o sa vad daca merge cu alta versiune de Itune..si sa ii fac Update la ipod dupa aceea-------------------- Editare ulterioară -------------------- si asa cum am spus nu mai vede Ipodul..cu versiunea 8.0.2 de Itune...am dat cum ai spus tu Apple pe Help Check for new Updates..si am instalat versiunea asta noua si nu mai imi vede iPodul..imi da ceva eroare ..x008000 ceva de genul Dupa ce am pus versiunea asta de 8.0.2 am incercat sa fac cont si mia dat acolo None.Dar degeaba..dupa ce pun tot ce trebuie imi cere un "payment card number" ...si nu am unde sa il pun si de unde sa il iau...ma chinui de dimineata sa il fac sa mearga dar nu reusesc Last edited by alecs023; 23-11-2008 at 18:36.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |