![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 985 | 57.10% |
| Fiasco | | 224 | 12.99% |
| ceva la mijloc | | 516 | 29.91% |
| Voters: 1725. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #6282 (permalink) | ||
| Quote:
Imi zice si mie cineva va rog cum fac cu path-ul la melodii ?
__________________ -8800 Sirocco Black / SE W910i - Canon 1000D + grip / canon 17-40 f4 L + tele sigma 70-300 apo dg + Sigma 50mm f2.8 macro 1:1 / canon 430ex II | |||
|
| | #6287 (permalink) | ||
| Merge cu siguranta. La mine functioneaza. Impedimentul de care ma lovesc eu este ca in momentul in care am activat 3g-ul si sunt apelat nu mai disponibil (abonatul.....nu este disponibil) dar cu 3g-ul inchis este OK. Pe cine intereseaza (scuze daca sunt offtopic) set incarcator auto incarcator priza si cablu retractabil super pret. pe cine intereseaza PM. RESPECT | |||
|
| | #6291 (permalink) | ||
|
Salut! Am facut un tutorial sa puteti si voi sa va puneti harti de pe alte siteuri (yahoo, msn, openstreetmap, etc) si sa le puteti vizualiza in Maps. In sfarsit puteti si voi sa va folositi GPS-ul. Mi-a luat ceva azi sa scriu tutorialul asta si sper sa apreciati. Daca a mai fost abordata tema, imi pare rau, eu am avut cele mai bune intentii. In plus, nu sunt responsabil de prostiile care le faceti, in caz de va stricati sistemul iPhone-ului - desi nu cred ca se poate intampla asa ceva. Deci, daca simtiti ca va prindeti degetele, lasati-va. Nu raspund la intrebari idioate si nu raspund la intrebari pe PM. Daca aveti intrebari postati-le aici, poate va va ajuta cineva. Puteti downloada arhiva cu programele necesare si tutorialul de aici: LINK Am pus totusi si separat tutorialul de celelalte programe, aici, pe forum. Good luck and enjoy! Last edited by nasty; 29-12-2008 at 18:29.. | |||
|
| | #6293 (permalink) | ||
|
Cu mufă de iPhone? Multe dau eroare aia: Acest accesoriu nu poate fi utilizat cu iPhone în mod normal. Treceți în mod avion? Ăsta cel puțin e original. Cu mapele, încerc eu acum și-ți spun dacă a mers. LE: Nu mai încerc acu' Am văzut că programul e numai pentru Windows.
| |||
|
| | #6296 (permalink) | ||
| Quote:
1. la conectarea la pc trebuia restartat ca sa il vada iTunes 2. daca il treceam pe Airplane Mode nu putean revenii cu semnal decat dupa restart. Si eu tot pe 2g il tin din acelasi motiv (scump traficul suplimentar de la Vodafone )
| |||
|
| | #6297 (permalink) | ||
|
Nu-mi vine să cred. Pe site-ul producătorului Vaja a apărut la huse iPhone nano (bineînțeles că atunci când vrei să le vezi e Comeing Soon dar totuși). Nu credeam în producătorii mici care au nevoie de niște publicitate dar totuși. Tind să cred că iar Apple ar fi vrut să ne facă o surpriză. Un iPhone Nano cu durata bateriei de 5 zile. Ahhhh | |||
|
| | #6299 (permalink) | ||
|
daca nu ai timp sa citesti in forum si e urgent, incearca asta ---> iFlickr 0.8 | Apple iPhone School
__________________ A business that makes nothing but money is a poor business . | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |