![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #6322 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Sunt curios daca exista posibilitatea de a folosi VFLive pentru navigat si mobile internet pentru email/mess (in acelasi timp desigur ).Astept sa apara software unlock-ul ... azi e due date
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #6326 (permalink) | ||
|
On topic: La multi ani si toate urarile de bine pt toata lumea!!!! Off topic: -Dev-team a unlock-at si noul baseband (cel care vine cu 2.2), deci cei care au facut update-ul nu mai au motive de tristete! -A aparut Silent Hill, dar va trebuie cont de US pt el.
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #6334 (permalink) | ||
|
Pai vedeti de faza cu scosul de cartela si bagatul la loc. Noi avem cartele cu SIM Toolkit si chiar au specificat de ele. Cine stie, poate au astea ale noastre ceva desebit si pana primesc mai multe reporturi ca sa le aranjeze si pe astea mai dureaza. Urmariti update-urile de pe blogul lor. Ia incercati si versiunea 0.9.1 poate ajuta. Quote:
| |||
|
| | #6336 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Am pus si 0.9.1. Am asteptat si 5 min. L-am scos si l-am bagat de mi-a iesit pe nas ![]() Acum ma joc cu 3G on/off si tot felul de restart-uri dubioase
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #6339 (permalink) | ||
|
Revin cu update - functioneaza - pentru cei cu vodafone/cosmote ... sa nu uitati sa scoate pin ul de la sim (la mine asta era problema)
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #6340 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
salut , sunt nou pe aici ... de unde pot lua cydia , yellowsnow ... + versiunea 2.2 ? eu am 2.1 pe iphone cu firmware 02.11.07 .. help ! | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |