![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #6461 (permalink) | ||
|
Păi da, dar uite un exemplu (zic eu) bun, am luat la întâmplare (mai demult) pentru video mic (5 minute, videoclip adică) un convertor pentru os x, free. Totul bun și frumos. Îl las 10 minute, până la urmă trec vreo 15-20 și îmi zice done. CALITATE ORIBILĂ! În iTunes nu știu dacă a luat 10 minute și nu s-a pierdut în halul ăla de multă calitate. | |||
|
| | #6466 (permalink) | ||
| Quote:
oricum, din cate am mai inteles citind forumurile de specialitate, nu exista un convertor foarte rapid si foarte bun. e pur si simplu un raport de invers proportionalitate.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #6467 (permalink) | ||
| Dacă nu ți-l recunoaște cum ai făcut restore? ![]() Bagă-l și în alt computer, acolo-l recunoaște? Că eu nu-mi explic cum ai făcut restore. L-ai băgat în DFU, bun, ți l-a recunoscut, ți-a făcut restore-ul și s-a resetat. După aia ai rămas fără nimic în el (nu ți-a mai apărut mesajul Set up as a new iPhone sau Restore from backup?!?) ? | |||
|
| | #6469 (permalink) | ||
|
Păi înseamnă că e de la PC-ul tău. Reinstalează iTunes și asigură-te că salvezi și librăria muzicală (export) ca să nu mai stai după aia să pui totul manual și că ștergi folder-ul iTunes (dacă ai windows) din program files. Așa faci și cu driverele pe care le ai (Dacă ai mai instalat tu..). Succes. | |||
|
| | #6470 (permalink) | ||
|
Eu chiar nu inteleg unde poate fi problema la mine, am testat cartela vodafone pe iphone deblocat cu ys 0.9.6 (mult mai stabil ca 0.9.1) si tot nu merge sa trimit mesaje, insa toate problemele anterioare au disparut (ma refer la pierderea semnalului pe orange) Ma gandesc ca poate nu e setat bine nr. de serviciu pentru trimiterea de SMS (din moment ce da erroare) insa n-am gasit unde se seteaza in telefon acest nr, alta cartela nu am, de asemeni de ce cartela respectiva pot trimite SMS uri fara probleme de pe alte telefoane.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #6475 (permalink) | ||
|
__________________ Ajuta un copil nevoias Forturile, bateriile, tunelurile din Bucuresti si din jurul sau. Expeditie? VAND Canon EOS400D si Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro VAND Passat 1.9TDI Last edited by Jigodie; 10-01-2009 at 07:51.. | |||
|
| | #6479 (permalink) | ||
|
Foarte tare comparatia intre iPhone, G1 si Pre. Pare foarte interesant Pre-ul, dar mai e pana sa butonam unul.. ![]() Ceva funny despre Apple si iPhone sales. Pe mine, cel putin, m-a amuzat. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |