![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #6501 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 Location: Lugoj |
Totusi recunosc ca eu sunt ce-l prost am gresit eu .Am urmat acuma pas cu pas ce zice in threatu ala de mai sus si vad ca si-a dat drumu.Greseala mea a fost ca nu am cascat ochii destul sa ma uit.Imi cer scuze pentru deranja facut.LE:Am incercat sa-i fac un firmeware upgrade si s-a stricat totu aia am facut ![]() Acuma dupa ce am urmat pasi din threat imi zice ceva de genu Flashing Baseband ...etc.... Intrebare upa ce termina de facut ce are de facut merge orice sim pe el sau mai trebuie instalate programe aditionale ?
| ||
|
| | #6504 (permalink) | ||
|
mai stie cineva ceva de 2.2.1/2.3? eu pierdeam pariul, noroc ca n-a pus nime'!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #6505 (permalink) | ||
|
salutare, pana la urma se poate decodata versiunea 2.2? eu am 1.1.4 si mereu cand intru pe iTunes ma intreaba de update, telefonul este deblocat pe versiunea 1.1.4! Multumesc. PS: Daca a fost dat raspunsul la aceasta intrebare pe topic, imi cer scuze
__________________ Proiect pentru copiii saraci!!! Y! Sc0rp10_Sc0rp10 Afacerile nu sunt sigure cat timp nu sunt incheiate. Drieu La Rochelle | |||
|
| | #6506 (permalink) | ||
|
Vezi ca ai sus in thread intro tot!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #6509 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
Salut la toti..si va rog sa fi`ti blanzi cu mine dar sunt ff incepator am iphone 3g versiunea 2.2 si am dat restore..si acum nu`mi mai apare nici itunes nimic..ce trebuie sa fac?am incercat cu quickpwn dar nu merge deschis...nu stiu ce sa fac..va rog sa ma ajutati cu niste informatii.... multumesc. | ||
|
| | #6510 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
stie cineva cum sterg o aplicatie instalata prin copy paste? ca sa fiu mai clar-am downloadat o arhiva cu o aplicatie.app am dat copy paste in folderul applications. am dat restart la iphone o aveam pe desktopul iphonului. acum vreau sa scap de ea. am sters forlderul respectiv din telefon dar se pare ca a mai ramas pe undeva prin registri..intrebarea e unde? | ||
|
| | #6511 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
| ||
|
| | #6513 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Quote:
| ||
|
| | #6515 (permalink) | ||
|
In sfarsit iBluetoothproject scoate prima aplicatie pt bluetooth-ul de la iPhone, SweetTooth. Deocamdata nu poate decat sa detecteze device-urile vizibile in zona si sa le afiseze numele si adresa. Urmeaza suportul pentru stereo headphones si file exchange-ul, adica bluetooth full featured pentru iPhone. Sper sa fie cat mai curand !
__________________ iPhone by Apple... | |||
|
| | #6519 (permalink) | ||
|
Se poate inlocui carcasa unui 2G cu o carcasa white cum am atasat in poza de mai jos? Se poate inlocui bateria cu una cu o autonomie mai mare decat cea stock? Ce ziceti de asta de aici
__________________ Proiect pentru copiii saraci!!! Y! Sc0rp10_Sc0rp10 Afacerile nu sunt sigure cat timp nu sunt incheiate. Drieu La Rochelle | |||
|
| | #6520 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
@apple am gasit un soft foarte tare care se numeste iphone pc suite cu care pot sa modific fisierele in iphone. softurile pt iphone sunt cu miile si nu sunt multe in appstore pentru ca 1 posibil sa nu fi fost aprobate 2 autori nici macar nu le au postat acolo. nu, nu l am instalat cu cydia(aplicatia era una de spoof care sa mearga si la noi), ci l am dezarhivat si copiat in folderele necesare in iphone. am gasit in final un folder secundar unde mai ramasese un fisier pt ca programu de pe pc a facut un backup cand am sters si am rezolvat. @scorp suna interesant faza cu acumulatorul, dar avand in vedere ca trebuie lipit nu vad prea mare beneficiu pana nu ti moare bateria curenta. daca tot vb de chestii ingineresti iti recomand mai degraba http://www.ladyada.net/make/mintyboost/ | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |