![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 959 | 56.91% |
| Fiasco | | 220 | 13.06% |
| ceva la mijloc | | 506 | 30.03% |
| Voters: 1685. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #6521 (permalink) | ||
|
@Sc0rp10 - nu poti inlocui carcasa unui 2G cu a unui 3G daca la asta te refereai, dar gasesti carcase albe pt 2G, vazusem pe eBay la un moment dat. In sfarsit se gasesc si acumulatori pt iPhone, chiar ma gandeam cand o sa apara
__________________ iPhone by Apple... | |||
|
| | #6522 (permalink) | ||
|
intrebarea este daca acel acumulator este mai bun decat cel de la iPhone, eu nu stiu cati mAH are bateria stock (?)
__________________ Proiect pentru copiii saraci!!! Y! Sc0rp10_Sc0rp10 Afacerile nu sunt sigure cat timp nu sunt incheiate. Drieu La Rochelle | |||
|
| | #6525 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
a incercat cineva soft-ul asta? Apple - iPod touch - Software Update e ok? se merita? | ||
|
| | #6526 (permalink) | ||
|
ala e update-ul pentru iPod Touch, nu iPhone. sunt doua device-uri diferite. daca intrebi daca merita update-ul 2.2 pentru iPhone, atunci raspunsul e simplu: da. in general orice update de software merita instalat. -------------------- Editare ulterioară -------------------- eu il vad numai in versiunea full, nu stiam ca exista si versiune Mobile.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. Last edited by Strangelove; 14-01-2009 at 09:18.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #6527 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Multumesc de raspuns. Inca o intrebare daca se poate. Daca trec la 2.2 imi rezolv problema cu disparitia semnalului din senin? Ca ma ucide chestia asta. Si la 2.2 imi pot descarca aplicatii utile, joculete gratis sau totul este cu plata? Momentan am 1.1.3. | ||
|
| | #6528 (permalink) | ||
|
2.2 e doar un update al sistemului de operare. nu se schimba nimic in modul in care iti procuri aplicatiile (nu stiu cum sta treaba in cazul in care ai iphone-ul jailbreaked). eu intru fara probleme in AppStore si imi descarc aplicatii gratuite sau contracost. costul e oricum modic, nu cred ca am dat mai mult de 4 euro pe vreuna din ele. cele mai multe sunt in jur de 1 euro. pentru cei care vor sa foloseasca mai multe iTunes-uri ca sa-si puna muzica pe iPhone: http://www.andrewgrant.org/2008/03/3...computers.html in mod obisnuit, iPhone-ul (si iPod-urile) nu accepta sincronizarea cu mai multe iTunes-uri. chestia asta ma deranja teribil, folosesc in mod curent 3 sisteme diferite: un PC acasa, un Mac la birou + Macbook on-the-go.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #6532 (permalink) | ||
|
Stie cineva detalii despre bateria stock? Vreau sa-mi cumpar o baterie si vreau sa stiu daca este mai buna decat cea stock. Multumesc
__________________ Proiect pentru copiii saraci!!! Y! Sc0rp10_Sc0rp10 Afacerile nu sunt sigure cat timp nu sunt incheiate. Drieu La Rochelle | |||
|
| | #6533 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
@scorp 1400mAh este bateria standard din el-asta pretinde apple se pare ca totusi din spusele celor care au desfacut iphonuri 3g ca ar fi de 1150Mah tind sa i cred pe cei care l au desfacut.. eu ma gandesc sa mi iau un docking station de 2400Mah Last edited by nihilsinedio; 14-01-2009 at 20:38.. | ||
|
| | #6534 (permalink) | ||
|
multumesc nihilsinedio
|
| | #6536 (permalink) | ||
|
si pe mine ma enerveaza la culme versiunea mobila a forumCG!!! de cateva zile nu mai intru aici cu iPhone-ul din aceasta cauza... nici pe livescores.com nu mai e la fel... Se poate schimba inapoi la versiunea full sau intra automat si gata???
__________________ A business that makes nothing but money is a poor business . | |||
|
| | #6537 (permalink) | ||
|
Eu m-am uitat la url-ul de la CG si adresa este aceeasi cu cea standard se pare, ma gandesc de exemplu pe flickr unde intru des, flickr se prinde ca intru de pe iphone si ma duce in m.flickr.com, care nu pot spune ca este mult mai light dpdv al contentului de poze, insa e gandit special pentru deviceuri cu ecran mic si are un layout chiar reusit.
Last edited by AFX; 14-01-2009 at 21:23.. | |||
|
| | #6540 (permalink) | ||
|
chiar nu am stat sa citesc toate paginile nu am avut rabdare o singura intrebare se poate face sa filmeze camera la iphone mersi de intelegere | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |