![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #6543 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Google is your friend ... sau ma rog .. dusman, dupa caz. Turn your iPhone into Video Camera with Cycorder | Simon Blog
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #6544 (permalink) | ||
|
O aplicatie interesanta pentru iphone dezvoltata de cei la care lucrez. Urbee - o aplicatie doar pentru bucuresteni Urbee - Ghidul tau urban pe mobil Actualizat in fiecare zi de vineri cu evenimentele saptamanii urmatoare. Ai toate adresele cluburilor, restaurantelor si ale altor locuri de iesit din Bucuresti. Informatii utile, recomandari, taxi. Puteti sa luati programul gratuit din itunes adica de aici Feedbackul este de apreciat.
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #6547 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #6548 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
@apple husa respectiva costa 100euro ceea ce e mult prea mult, un docking station are 2400mah si costa 150 de lei, mie netu imi consuma bateria in draci adica mai mult de 2 ore nu tine si ei zic 6(apple) auzisem de o huse cu o lentila care te ar lasa sa faci poze macro cu camera, exista vreo alta modalitate(de a obtine poze de buna calitate gen macro) | ||
|
| | #6549 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
| ||
|
| | #6551 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Pls Hellp!!
Am luat si eu un iphone 3g de la cineva si am vrut sa il deblochez (este luat de la orange), i-am facut update de versiune la 2.2 cu QuickPwn22 asa cum am vazut pe un tutorial dar tot nu functioneaza in vodafone sau cosmo. Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi sau sa ma indrume catre alt forum. Multumesc anticipat.
| ||
|
| | #6552 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Jailbreak <> deblocare (baseband unlock) etc ![]() Pentru deblocare trebuie sa instalezi si yellowsn0w din cydia sau installer). Este link sus in thread introduction....
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #6555 (permalink) | ||
|
Poate cineva sa-mi dea un sfat de unde sa cumpar si eu un iPhone alb sigilat? Si nu de la orange pentru ca depaseste cu mult bugetul meu. Eventual din UK. Am vazut ca la O2 sunt 395 de lire. Alte locuri mai stie cineva? Sau chiar si din RO, sigilat sa fie si sa nu depaseasca pretul celui de la O2. Multe multumiri. | |||
|
| | #6558 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
0748 77 42 28 - 0726 99 81 50 - ALEX GSM | ||
|
| | #6560 (permalink) | ||
|
cum fostul iphone 2g l-am scufundat in piscina asta vara, apoi l-am reparat si l-am schimbat cu n95 8gb neavand placerea sa ma bucur de el.. ma gandeam ce sa fac.. sa iau tot un 2g sau un 3g... astept sa-mi dati si mie niste informatii si cam cat ar merita sa dau pe unul.
__________________ oo si Romania incearca sa iasa din rapa si cade in sant.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |