![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #6562 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara |
haha, din alea 8 motive, mai mult de jumatate se termina "just like the iphone" asa ca ce are in plus? mie mi se pare o gluma proasta
__________________ photo gallery | ||
|
| | #6563 (permalink) | ||
|
@Mister X: Bănuiesc că știi ce o să zic acum, nu? Oricum mi s-a părut interesant când l-am văzut pentru prima dată, după aia m-am plictisit. Dacă ăla e design...@G@BITZ: Păi depinde ce vrei tu. Un 2G până în 1000RON, și așa se găsesc și mai ieftine. Un 3G, cam 1200+RON. Acum nu știu, depinde cum vrei să arate, nou, folosit, capacitate, deblocat, codat. Eu îți recomand 3G-ul, dar tu decizi de ce ai nevoie! | |||
|
| | #6565 (permalink) | ||
| Quote:
Ar fi calumea daca ati mai finisa putin GUI-ul... parca un calendar pe prima pagina e cam ciudat, ar merge niste recomandari,evenimente importante, sau Today&Tomorrow events... Cand dai pe un cinema de ex, incarca lista aia prea lunga, ar fi bine ca sa incarce doar numele filmelor, iar pt fiecare sa fie un collapse ceva... you get my point In orice caz, e nemaipomenita | |||
|
| | #6566 (permalink) | ||
|
@Apple : Ma intereseaza sa arate ca nou, sau aproape ca nou, si stau pe net destul de mult. Dar cu bateria cum sta treaba? la 3g de 16gb tine mai mult sau mai putin decat la 3g de 8gb?? referitor la 2g e cam alta mancare de peste si eu nu vad decat un plus la 2g decat la 3g, acela ca are spatele din aluminiu... daca ma insel te rog sa ma corectezi si astept raspuns si la intrebarile alea..LE: Palm Pre-ul ala nu mi se pare cu nimic deasupra iphone-ului 3g. Camera de 3.2 mpx are decat rezolutia mai mare nu si claritatea ( pot sa bag mana in foc ca asa e). Tastatura qwerty "ajuta" la grosimea gadgetului destul de mult deci... nu stiu ce sa zic. E pentru cei carora le displace sa scrie de pe Touch.. @mafiaSIC : nu stiam faza cu semnalul. Referitor la baterie... te tine ceva. LLE: As vrea si eu preturile exacte de la orange la abonament cu Thank You.. La toate 3 modelele. Adica 8gb black 16gb black si 16gb white. Si vreau sa stiu daca merge sa il deblochez din orange..(sunt pe vodafone)
__________________ oo si Romania incearca sa iasa din rapa si cade in sant.. Last edited by G@BITZ; 18-01-2009 at 17:12.. | |||
|
| | #6567 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
| ||
|
| | #6568 (permalink) | ||
|
LLE: As vrea si eu preturile exacte de la orange la abonament cu Thank You.. La toate 3 modelele. Adica 8gb black 16gb black si 16gb white. Si vreau sa stiu daca merge sa il deblochez din orange..(sunt pe vodafone) Va rog eu! n-a mai mers editul. LLLE: Merci pt link Mister X.Eu intrasem la WebShop.. E prea scump la orange, nu a mai scazut deloc.. Cel mai bine il iau de la "baieti", nu?
__________________ oo si Romania incearca sa iasa din rapa si cade in sant.. Last edited by G@BITZ; 18-01-2009 at 18:00.. | |||
|
| | #6569 (permalink) | ||
|
Pe mine m-a impresionat ca din fabrica e mult mai dotat decat iPhone, ca designul si mie mi se pare urat. La urma urmei, deviceurile Apple intotdeauna au aratat bine (de "cunostinte" nu vorbim aici ).Oricum, ramane de vazut ce ne rezerva viitorul. ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- G@BITZ, era greu? Merge deblocat cu yellowsn0w. Last edited by Mister X; 18-01-2009 at 17:18.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #6570 (permalink) | ||
|
iPhone-ul meu a inceput sa aiba laguri tot mai des. Vreau sa intru in Contacts si sta o secunda dupa care incep sa tremure icoanele, ca si cum eu as da comanda aia.... Daca ii reinstalez softul, o sa-si revina? Acum am 2.1.0 / iPhone 2G.
__________________ Cumpar iPhone 2G cat mai ieftin. Astept oferte pe PM. | |||
|
| | #6574 (permalink) | ||
| Quote:
am pus 2.2 si merge brici. Zici ca e alt telefon. Acum am 4 pagini de softuri...jocuri...etc...si merge ..perfect. go for 2.2
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #6577 (permalink) | ||
| Si fa asa daca vrei jailbreak. De parca nu era sticky post in capu' threadului, cu tutoriale.. :P
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #6578 (permalink) | ||
| Quote:
sau era vorba de altceva ?
__________________ Phantom strikes again | |||
|
| | #6580 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
Nu stiu cum, dar in ultimul timp iPhone-ul meu 3G are autonomia incredibil de buna . Cu 3G dezactivat azi am 4 zile si 4 ore de standby plus 2 ore si ceva de use si mai am inca aprox 40%..... WOW. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |