![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #6583 (permalink) | ||
|
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #6584 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" |
o sa pun si eu un screenshot cu usage deocamdata mai am 35% sper sa mai tina 2 zile :P fara prea mult usage apropo am vazut undeva poza asta cred ca e la vrajeala pusa : http://img407.imageshack.us/img407/4646/dsc02525rl9.jpg http://img407.imageshack.us/img407/d...jpg/1/w800.png | ||
|
| | #6585 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Am nevoie de ajutor intr-o mica problema, va rog: - SE DA iPHONE 3g de la Orange, nou, legat la calc desktop, sincronizare Itunes ok, instalat aplicatii (fara jailbreak), saptamana trecuta nu s-a mai alimentat (nici la priza, nici la usb) - mers cu tel la orange, stat 5 zile, schimbat cu unul nou. Acum problema - l-am legat la acelasi calc, il vede ca pe device USB, pot intra in folderul IMAGINI din My computer, insa ITUNES nu-l vede DELOC. Ce se poate face? Multumesc. | ||
|
| | #6586 (permalink) | ||
|
incearca si tu pe alt calculator! incearca si pe alta mufa usb poate ai un usb busit!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #6588 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Yummy ... copy/paste ![]() Clippy - iSpazio Exclusive: Finally the real Copy & Paste for iPhone and iPod Touch is here! | iSpazio - The iPhone Blog
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #6592 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara |
da. works like a charm. acuma apple o pot prelua si integra in 2.3 )
__________________ photo gallery | ||
|
| | #6593 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Buna
Am si eu un Nokia 2630 cu imei 352068026129602 si ii codat pe connex si eu am cosmote si as vrea sa il folosesc pe cosmote deoarece ii blocat pe connex ma poate ajuta cnv cu un cod de deblocare va rog mult MULTUMESC !!! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Buna am si eu un telefon nokia 2630 cu imei 352068026129602 si ii codat pe vodafone ma poate ajuta cineva cu un cod va rog mult .. MULTUMESC ..!!!! Last edited by CopiluBobo; 20-01-2009 at 21:15.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #6594 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara |
dupa ce iti iei iphone discutam. hai copii ca nu e greu, cititi si voi titlu threadului...
__________________ photo gallery | ||
|
| | #6598 (permalink) | ||
|
acu` sarim cu totii sa te ajutam daca ai fi postat la sectiunea corecta cu siguranta acum aveai raspunsul e greu sa citesti dar tot sa pricepi e mai greu ontopic: cum fac si eu sa sincronizez iPhone-ul pe un alt PC? am gasit cate ceva AICI de ex dar pb e ca eu am formatat celalalt laptop. Tot e pierdut iar acum nu mai pot instala vreo aplicatie (ipa) fara sa le rad pe toate. | |||
|
| | #6600 (permalink) | ||
| Quote:
Pentru sincronizare aplicatii insa...teapa, nu stiu vreo solutie. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |