![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 983 | 57.15% |
| Fiasco | | 223 | 12.97% |
| ceva la mijloc | | 514 | 29.88% |
| Voters: 1720. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #6603 (permalink) | ||
| Quote:
E păcat dacă ai garanție să nu beneficiezi de ea! De câte ori e nevoie. Dacă ai un computer portabil, du-l și pe ăla să le arăți că nu-ți merge. | |||
|
| | #6604 (permalink) | ||
| Quote:
![]() aplicatiile ar fi buba dar daca nu se poate..le voi reinstala si gata Tnx! LE: a incercat cineva asta? How to Enable Japanese Emoticons on Your iPhone | |||
|
| | #6605 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Salut .. Am o mica mare problema am pus 4-5 filme pe telefon dar a 2a zi mi-am reinstalat windowsul si acum nu gasesc o modalitate de a le sincroniza inapoi cu itunes sau sa le sterg altfel .. (am intrat cu SSH in tel...dar nu am gasit folderul cu filme ,, am folosit iFunBox -aici le vede si le pot copia inapoi in calculator dar nu le pot sterge ) ce este de facut ? stie careva vreo alta modalitate de a le sterge ? a si inca ceva .. la fel si cu app le pot sincroniza inapoi sau trebuie sa le caut iar pe toate ? | ||
|
| | #6606 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
| ||
|
| | #6607 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
frate filmele se sterg foarte usor din telefon dand pe titilul filmului in stanga sau in dreapta(ca si cum treci la urmatoarea poza) si apare semnul ala de "interzis" adica delete si dai click pe el si sa sters... Am incercat si asa si mi le sterge .. dar cand dau la memorie free imi arata tot la fel memoria , iar dupa ce ii dau un Respring .. filmuletul imi apare din nou acolo si memoria tot atat imi arata !! | ||
|
| | #6609 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | La asta ma gandeam si eu ... ceva de genu asta ma tine pe mine 90% din timp pe wifi... http://img519.imageshack.us/my.php?image=img0002qx2.png Last edited by mafiaSIC; 22-01-2009 at 16:15.. | ||
|
| | #6613 (permalink) | ||
|
Pentru posesorii de iphone: pe scurt, am umblat la iphone-ul cuiva.. am intrat in Contacts si din lista am apasat pe cateva intrari doar pana la fereastra unde apare numele si nr de telefon, pe urma am dat cancel. E posibil sa apara contactele in Recente sau in alt log prin telefon? | |||
|
| | #6615 (permalink) | ||
|
Nu ar trebui să treacă pe numere. Apple nu oferă această opține, crede-mă! Dacă ți-ai făcut upgrade la 2.2 de la 2.x direct din iTunes, urmele jailbreak-ului au rămas. Probabil și bateria numerică. Dă aia se recomandă să faci restore cu o imagine care n-are făcut jailbreak, doar deblocat și apoi upgrade. | |||
|
| | #6616 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #6617 (permalink) | ||
| Quote:
).
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #6618 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | faza e ca am un rooter care bate pe hartie 400 metri in exterior dar in practica doar 100 m ... oricum in interior cica bate 100 m(nu am avut probleme la un apartament de 60 mp2)dar in exterior cam putin.
| ||
|
| | #6619 (permalink) | ||
|
pai este draft n probabil. si pt a functiona la distanta respectiva trebuie sa fie si ifonul capabil
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #6620 (permalink) | ||
|
Îți dai iPhone-ul?! Să-ți fie rușine .
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |