![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 984 | 57.11% |
| Fiasco | | 224 | 13.00% |
| ceva la mijloc | | 515 | 29.89% |
| Voters: 1723. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #6701 (permalink) | ||
|
Nu stiu, daca voi gustati sa instalati nu stiu cate aplicatii pentru functii care ar trebui sa fie de baza... Treaba voastra. Eu mai am si alte chestii de facut in timpul zilei decat sa stau sa tot caut aplicatii pentru fiecare fail al lui "Steve"... Sa nu mai zic de jailbreak samd.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #6702 (permalink) | ||
|
sa fim seriosi, nu exista aplicatie default pe vreun telefon mobil care sa faca sincronizare de to-do-uri cu un server si sa-ti mai si ofere posibilitatea de a le share-ui cu altcineva. faptul ca instalezi o aplicatie (iti ocupa gen 1-2 minute din viata, o singura data) vine cu niste avantaje compensatorii. si ca tot vorbim de sincronizare: Apple ofera si MobileMe - nu stiu sa existe vreun serviciu asemanator, implementat nativ in vreun alt telefon.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #6703 (permalink) | ||
|
Eu inteleg ce zici. Dar trebuie sa ai timpul si nervii necesari. Poate daca as sta in USA, da. Dar la noi sunt prea multi pasi pentru crack, nu ai update-uri la zi, trebuie sa instalezi mici aplicatii pentru functii care cred ca si pe Sagem (cred ca) le ai nativ. Adunam problemele gen camera proasta samd. Toate astea intr-un telefon de cam 1900-2000ron... Din aceste motive eu intodeauna o sa cumpar Nokia (sau poate Palm, mai nou). Pentru ca traiesc in RO. Pentru ca nu mai am timpul necesar sa stau sa "sparg" telefonul. Pentru ca asta de exemplu are cateva clase peste iPhone si o sa il pot folosi fara multe dureri de cap in RO.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 Last edited by CBR; 30-01-2009 at 01:38.. | |||
|
| | #6704 (permalink) | ||
|
pai stai, nu trebuie sa-l spargi. il iei de la Orange, daca vrei sa ai garantie, cu cartela si inca 100 euro pentru unlock. in total 600 si un pic euro. eu am dat 520 euro, nou, unlockat din fabrica, dar fara garantie (sau in fine, 3 luni, la baieti). de fapt ce vreau sa zic e ca foarte multi displac iPhone-ul mai mult din auzite. e senzatia pe care am avut-o cand am citit in Chip (sau XtremPC?) review-uri pentru iPhone - sau iPod sau Macbook sau orice alt produs Apple. ca sa-ti faci o idee despre nivelul de penibil, iPod Touch era prezentat ca fiind un player mp3 cu un sunet "la calitatea cu care Apple ne-a obisnuit". si atat. nimic de browser, de clientul de mail, de AppStore, de iTunes. pentru Chip Romania, iPod Touch e doar un player mp3. asa cum si iPhone-ul e doar un telefon pentru fashion whores si mactarzi.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #6705 (permalink) | ||
|
Am Vodafone. Deci implicit sunt obligat sa il iau de la sursa personala, care il da cu 450 euro = 1900-2000 ron. Daca ajungem la 520, 600 euro deja rad rau. Enorm pentru ce oferta telefonul asta. Iar eu nu am zis ca e chiar petarda telefonul. Doar ca raportul functii - pret este varza. Daca era undeva pe la 1000 ron mai intelegeam. Si nu vorbesc din auzite, un prieten foarte bun are iPhone 3G.
|
| | #6706 (permalink) | ||
|
Depinde foarte mult de unde cumperi telefonul,daca un Iphone 3G poti gasi nou in tipla la 15 milioane nu stiu daca se (va) poate spune acelasi lucru despre un Touch HD/N97 etc... primul din ele fiind in zona 24 si sa fim seriosi e o diferenta destul de mare de pret.... Sa il cumperi la un pret de peste 20 de milioane mi se pare o alegere foarte foarte neinspirata,si eu ma numar printre cei care au cumparat telefonul pentru aplicatiile sale ce sunt foarte fun si au acel wow factor la public,l-am cumparat ca telefon multimedia mai presus de toate si aici consider ca inca se tine la inaltime, intradevar are multe tampenii la care nu te astepti de la un telefon ce intra in clasa +1000Ron si pe care le gasesti si pe un telefon de 200Ron,cat de imporatante sunt din nou depinde de nevoile utilizatorului. Last edited by 2K; 30-01-2009 at 02:50.. | |||
|
| | #6707 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara |
__________________ photo gallery | ||
|
| | #6708 (permalink) | ||
| Quote:
Poate nouă da. Așa că, nu știu la ce vrei să ajungi cu discuția asta interminabilă. În loc să vezi ce noutăți au scos ăia de la Nokia, îți pierzi timpul cu știfturi gen iPhone care n-are toate cele 15,000 de aplicații din fabrica. Ce nașpa. Eu sunt avocatul lui Steve. Toată lumea mă știe pe acest forum. Deja găsisem câteva fraze la care să te contrazic, dar prefer să mă abțin. Doar pentru că ești cu albastru și se presupune că tu ar trebui să fi unul dintre cei care 'potolesc' aceste discuții care nu duc la nimic, nu unul care le intreține. Ontopic: A fost acceptată Wooble, e chiar distractivă. ![]() | |||
|
| | #6713 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
A descoperit cineva care este notification code-ul pentru delivery reports in Vodafone? Pentru Orange am gasit *NM# ... in VDF nu merge.
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #6714 (permalink) | ||
| Quote:
edit: ai grija sa nu faci update direct din itunes la 2.2.1, s-ar putea sa nu iti doresti, eu cel putin nu imi doresc, acum depinde de tine ce nevoi ai | |||
|
| | #6715 (permalink) | ||
| Esti pe langa rau. Sau nu citesti cum trebuie. Am repetat pe thread-ul asta si pe altele ca pana la urma fiecare e cu ale lui. Chiar sunt curios sa ma contrazici. Sa vedem... Si pe viitor ai grija pe forum cu limbajul intepat si ironic. Mai ia lectii, de exemplu de la Strangelove care a putut sa vorbeasca frumos. Ca sa nu vina lumea sa te faca fanboy direct.
|
| | #6717 (permalink) | ||
| Fake nu cred că e, nu prea postează știri false. Pe blogul lor scrie că este încă neoficial. ![]() Dar, dacă dai upgrade când te întreaba iTunes nu cred că pierzi deblocarea. Dacă te atingi de restore însă da. E bun copy-paste-ul ăla, merită să fac jailbreak? Aș face numai pentru el. Dacă aș știi că merge bine.. @CBR: nu are rost să mai continui discuția. Nu mi se pare 'fanboy' o jignire. Și nici că ți-am vorbit 'ințepat'. Nu îmi dă Apple bani ca să îmi pese de imaginea lor în România.
| |||
|
| | #6718 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara |
maine o sa incerc eu 2.2.1 . cat despre copy/paste... eu l-am pus pentru ca ulterior sa realizez ca nu-mi trebuie ) cred ca o sa-l scot!
__________________ photo gallery | ||
|
| | #6719 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
Copy Paste | iPhone Help Desk | ||
|
| | #6720 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Se poate face ceva pentru a creste volumul conversatiei pe un iphone 2G? Daca sunt intr-un loc zgomotos ( sala de clasa, amfiteatru ) numai aud aproape nimic cand vorbesc la telefon, nici macar daca il presez bine de ureche.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |