Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 978 57.09%
Fiasco 222 12.96%
ceva la mijloc 513 29.95%
Voters: 1713. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-02-2009, 00:04   #6721 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by |A.S|Ratza View Post
Se poate face ceva pentru a creste volumul conversatiei pe un iphone 2G? Daca sunt intr-un loc zgomotos ( sala de clasa, amfiteatru ) numai aud aproape nimic cand vorbesc la telefon, nici macar daca il presez bine de ureche.
Il pui pe speaker sau iti pui castile . Asta daca te-ai referit la pauze; daca te-ai referit la ore, il dai pe mute .

@CBR: Nu vreau sa lungesc discutia in contradictoriu despre iphone, vreau doar sa te intreb cate PC-uri sau telefoane ti-ai luat si le-ai lasat doar cu ce au venit din fabrica?

Fanilor GTA le recomand Payback!!!
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Neodoru is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 00:25   #6722 (permalink)
Registered User

Problema e ca oricum as face tot ce aude mai incet decat orice telefon pe care l-am avut pana acum. Din cate am vazut pe casca de deasupra displayuului si afla o panza neagra ( seamana cu ce are nokia e70/e51 ca protectie anti praf pentru casca ) . Ma intreb daca se se poate face ceva sa se auda mai tare? ( de ex la un e70 daca ii scoti acea plasa poti avea cu pana la 100% un volum mai tare in conversatii.)

|A.S|Ratza is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 01:33   #6723 (permalink)
Registered User

Phone: hTC "Erou"
Quote:
Originally Posted by |A.S|Ratza View Post
Problema e ca oricum as face tot ce aude mai incet decat orice telefon pe care l-am avut pana acum. Din cate am vazut pe casca de deasupra displayuului si afla o panza neagra ( seamana cu ce are nokia e70/e51 ca protectie anti praf pentru casca ) . Ma intreb daca se se poate face ceva sa se auda mai tare? ( de ex la un e70 daca ii scoti acea plasa poti avea cu pana la 100% un volum mai tare in conversatii.)
e in cydia un booster pentru versiunea 2.2 eu o am instalata si nu am probleme poate te ajuta cu ceva.

mafiaSIC is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 01:48   #6724 (permalink)
Nick anterior: _Nasty_

nasty's Avatar

Phone: iPhone 3G
Quote:
poti sa iei un bold si sa ii gauresti incet sita aia sau ce are acolo la difuzor. Asta am citit pe toate forumurile ca au facut proprietarii la iPhone 2G.
Ideea e sa gauresti incet, sa nu te duci prea mult cu boldul inauntru.

nasty is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 05:32   #6725 (permalink)
Hater

Mister X's Avatar

Phone: Fara numa'!
nasty, excelent tutorialul pentru harti. Felicitari!

Mister X is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 10:15   #6726 (permalink)
Registered User

Help! Nu imi apar numele apelantilor si poza la nokia 5800. Stie careva sa ma indrume...cum sa setez contactele!? Sau exista o alta smecherie. Thanks in advance.

goldfeld is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 10:55   #6727 (permalink)
Simply Genius

Corgenius's Avatar

Probabil ai schimbat tu ceva din setari/tema telefonului.

P.S. : esti cam off-topic, nu crezi :P ?

Corgenius is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 11:39   #6729 (permalink)

Apple's Avatar

Phone: 3Gs, 3G
Vești bune cu flash-ul. Abia aștept . Uitați că încet, încet se rezolvă lucrurile care sunt negative. Aș fi curios să se rezolve cu flash-ul, copy/paste-ul, camera, bateria, download și editare documente și să aud ce mai zice concurența..
@Goldfeld: nu deții un iPhone, așa cum probabil nu deținem nici noi un 5800. Vezi că ai topic dedicat telefonului tău.e
Posted via Mobile Device

Apple is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 12:12   #6730 (permalink)
Registered User

salut imi poate spune cineva cum copiez contactele din memorie pe sim am incercat sa caut isim dar nu il gasesc si am disperat deja cautand si nu gasesc nici o solutie va rog help me

raul79 is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 12:38   #6731 (permalink)
Registered User

Phone: hTC "Erou"
Quote:
Originally Posted by Apple View Post
Vești bune cu flash-ul. Abia aștept . Uitați că încet, încet se rezolvă lucrurile care sunt negative. Aș fi curios să se rezolve cu flash-ul, copy/paste-ul, camera, bateria, download și editare documente și să aud ce mai zice concurența..
@Goldfeld: nu deții un iPhone, așa cum probabil nu deținem nici noi un 5800. Vezi că ai topic dedicat telefonului tău.e
Posted via Mobile Device
sa speram ca nu ne fac sa updatam la ultimul firmware pentru flash

mafiaSIC is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 13:00   #6732 (permalink)

Apple's Avatar

@raul79: Settings-Mail, Contacts, Calendars-Import SIM contacts. Scuzele mele, am greșit. Din memoria telefonul pe SIM nu știu..

Last edited by Apple; 01-02-2009 at 14:58..

Old 01-02-2009, 13:32   #6733 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

omul a zis din mem pe sim!
Posted via Mobile Device

Old 01-02-2009, 13:34   #6734 (permalink)
молния

fulgerul's Avatar

Toate bune si frumoase despre MARELE IPHONE, pana cand ti se strica.

Am tot ridicat in slavi acest gadget, dar e timpul sa-mi prezint frustrarea legata de acest telefon.

Cum spunea un cunoscut, 'Mai bine ii bagau toate componetele in rasina si-l faceau de unica folosinta'

Da, mi s-a stricat si mie Butonul la un 2G. Care buton ? Ei bine, cam singurul si cel mai important.

Si al naibii buton, e pe folia cu difuzorul audio si cu mufa de incarcare. Daca ar fi un telefon normal, asta n-ar fi o mare problema.

Dar la Iphone, ca sa schimbi asa ceva ... mai bine iti bagi un batz in fund, si il arunci la cosul de gunoi.

Cam astea fiind spuse, de alta data sper sa ma abtin cand mai sunt tentat sa mai imi cumpar vreunul...

fulgerul is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 17:34   #6735 (permalink)
Registered User

apple ideea e sa transfer contactele din memorie pe sim si deja disper ca nu gasesc nimic

chiar nimeni nu sa lovit de problema asta

raul79 is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 17:38   #6736 (permalink)

Apple's Avatar

Copiază contactele-n PC/MAC, (Sync contacts din iTunes) apoi bagă SIM-ul în alt telefon, sincronizează din nou cu celălalt telefon, copiază-le.

Old 01-02-2009, 18:51   #6737 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by hartagramz View Post
maine o sa incerc eu 2.2.1 . cat despre copy/paste... eu l-am pus pentru ca ulterior sa realizez ca nu-mi trebuie ) cred ca o sa-l scot!
pus 2.2.1 ... works like a charm. dupa cum s-a si anuntat, n-aduce nimic nou, repara doar bug-uri!

hartagramz is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 20:06   #6738 (permalink)
Registered User

Multam Corgenius pentru idee... pe care o voi verifica. Am fost of .... din cauze... sorry!
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by Corgenius View Post
Probabil ai schimbat tu ceva din setari/tema telefonului.

P.S. : esti cam off-topic, nu crezi :P ?

Am incercat si tot nu merge. Insa am observat ca efectul are loc numai celor din alte retele.

Last edited by goldfeld; 01-02-2009 at 20:06.. Reason: Automerged Doublepost

goldfeld is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2009, 01:54   #6739 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

Aici ai topicul 5800-ului, data vitoare dai si tu un search ca nu o fi foc.
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Old 02-02-2009, 08:05   #6740 (permalink)
AFX
Nick anterior: ANALORD

AFX's Avatar

Quote:
Originally Posted by fulgerul View Post
Toate bune si frumoase despre MARELE IPHONE, pana cand ti se strica.

Am tot ridicat in slavi acest gadget, dar e timpul sa-mi prezint frustrarea legata de acest telefon.

Cum spunea un cunoscut, 'Mai bine ii bagau toate componetele in rasina si-l faceau de unica folosinta'

Da, mi s-a stricat si mie Butonul la un 2G. Care buton ? Ei bine, cam singurul si cel mai important.

Si al naibii buton, e pe folia cu difuzorul audio si cu mufa de incarcare. Daca ar fi un telefon normal, asta n-ar fi o mare problema.

Dar la Iphone, ca sa schimbi asa ceva ... mai bine iti bagi un batz in fund, si il arunci la cosul de gunoi.

Cam astea fiind spuse, de alta data sper sa ma abtin cand mai sunt tentat sa mai imi cumpar vreunul...
Bine ai venit in societatea de consum, aici lucrurile se mai si strica din cand in cand

AFX is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules