![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #6721 (permalink) | ||
| Quote:
. Asta daca te-ai referit la pauze; daca te-ai referit la ore, il dai pe mute ![]() .@CBR: Nu vreau sa lungesc discutia in contradictoriu despre iphone, vreau doar sa te intreb cate PC-uri sau telefoane ti-ai luat si le-ai lasat doar cu ce au venit din fabrica? Fanilor GTA le recomand Payback!!!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #6722 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Problema e ca oricum as face tot ce aude mai incet decat orice telefon pe care l-am avut pana acum. Din cate am vazut pe casca de deasupra displayuului si afla o panza neagra ( seamana cu ce are nokia e70/e51 ca protectie anti praf pentru casca ) . Ma intreb daca se se poate face ceva sa se auda mai tare? ( de ex la un e70 daca ii scoti acea plasa poti avea cu pana la 100% un volum mai tare in conversatii.)
| ||
|
| | #6723 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
| ||
|
| | #6724 (permalink) | ||
| Quote:
Ideea e sa gauresti incet, sa nu te duci prea mult cu boldul inauntru. | |||
|
| | #6725 (permalink) | ||
|
nasty, excelent tutorialul pentru harti. Felicitari!
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #6729 (permalink) | ||
|
Vești bune cu flash-ul. Abia aștept . Uitați că încet, încet se rezolvă lucrurile care sunt negative. Aș fi curios să se rezolve cu flash-ul, copy/paste-ul, camera, bateria, download și editare documente și să aud ce mai zice concurența..@Goldfeld: nu deții un iPhone, așa cum probabil nu deținem nici noi un 5800. Vezi că ai topic dedicat telefonului tău.e Posted via Mobile Device | |||
|
| | #6731 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
pentru flash![]() | ||
|
| | #6734 (permalink) | ||
|
Toate bune si frumoase despre MARELE IPHONE, pana cand ti se strica. Am tot ridicat in slavi acest gadget, dar e timpul sa-mi prezint frustrarea legata de acest telefon. Cum spunea un cunoscut, 'Mai bine ii bagau toate componetele in rasina si-l faceau de unica folosinta' Da, mi s-a stricat si mie Butonul la un 2G. Care buton ? Ei bine, cam singurul si cel mai important. Si al naibii buton, e pe folia cu difuzorul audio si cu mufa de incarcare. Daca ar fi un telefon normal, asta n-ar fi o mare problema. Dar la Iphone, ca sa schimbi asa ceva ... mai bine iti bagi un batz in fund, si il arunci la cosul de gunoi. Cam astea fiind spuse, de alta data sper sa ma abtin cand mai sunt tentat sa mai imi cumpar vreunul... | |||
|
| | #6737 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara | Quote:
__________________ photo gallery | ||
|
| | #6738 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
Multam Corgenius pentru idee... pe care o voi verifica. Am fost of .... din cauze... sorry! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Am incercat si tot nu merge. Insa am observat ca efectul are loc numai celor din alte retele. Last edited by goldfeld; 01-02-2009 at 20:06.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #6739 (permalink) | ||
| Aici ai topicul 5800-ului, data vitoare dai si tu un search ca nu o fi foc.
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #6740 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |